- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Biraz ertelemeyi düşünmez misiniz?
Bir kere evlendikten sonra nerede yaşayacağınızı netleştirmeniz lazım.
Doğuda iş bulabilecek mi? Bulamayacaksa uzak mesafe ilişkiyi nasıl götüreceksiniz?
Sonraki yıllarda görev bitince onun olduğu ilde iş bulabilecek misiniz?
İyice düşünün taşının, ortak karar vermeniz lazım. Gaza gelip ortalığı yıkmayın ama adımınızı sağlam atın.
Bence adamin batidan doguya gidip orada 3 sene kalinmasi mantiksiz. Siz zaten es durumu isteyemeyeceginize gore nikahi dugunu seneye erteleyin, bir sene kadar ayri kalirsiniz bu durumda.
Kirmizi kusak olayi cok cahilce
3 yildan sonra kadroya gecip es durumu isteyebiliyorlar. Sanirim konu sahibi atanali 1 yil olmus. Bana doguya gitmek mantikli gelmiyor cunku ben evlenip batidan doguya gitmistim ve yeni evli ciftler icin dogu tam bir yoksunluk.1 sene sonrada adamın doğuya gitmesi gerekecek. Yeni atanan öğretmenler 3-4 yıllık doğu görevini tamamlamadan eş durumu ile bile batıya gelemiyor
evlenmek isteyen insan süreci daha da kısa tutar, nikahınız kıyıldıktan sonra düğünü isterseniz 10 yıl sonra yapın. içinde bulunduğumuz durumda milleti toplamaya çalışmanında ailemi yok. birazda takı muhabbeti yüzünden belkide insanlarda olsun isteniyor ama o zamanda süreciniz çok uzayabilir. atanma durumu bence daha önemli ; bir yanda da acaba evlenmek istemiyorda bahane mi yaratıyor diye insanın aklına gelmiyor değil .. işiniz zorHerkese merhaba. Bir konuda ne yapacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum şimdiden teşekkür ederim yorum yapanlara. Ben doğuda öğretmenlik yapan birisiyim. Nişanlım da Başka bir şehirde öğretmenlik yapıyor. Temmuzda Kına ve nikahımız olacak. Malum olaylardan dolayı nişanlım nikahı erteleyelim zaten düğün olmayacak bari nikahımızı ailelerimiz görsün diyor. Ama ertelersek bir sene sonraya kalmış olacak. Eş durumuyla tayin belirli zamanlarda olduğundan süreç çok uzayacak. Ben ertelensin istemiyorum. Nikah olsun bir sene sonra ya da yarıyıl tatilinde kınamız olsun diyorum ama nişanlım ben dul gibi evlenmek istemiyorum diyor Eşimiz dostumuz nikahta bulunsun diyor. İki yıl sonra ben kadroya geçeceğimden eş durumuyla ben onun yanına gidebiliyorum. Benim tahminimce süreyi uzatıp benim onun yanına gitmemi istiyor diye düşünüyorum. O benim yanıma gelse üç sene kalmak zorunda olacağız doğuda çünkü. Hatta bir ara bana şunu teklif etti. Evlenelim ama sen orda kal ben burda kalayım. İki yıl sonra yanıma gelirsin dedi. Ben çok bozuldum bu teklifine. Şimdi de erteleyelim demesindeki amaç bu mu bilmiyorum. Ben atandığım şehre eşimle gitmek istiyorum. Ailem de yalnız gitme olaylar malum yadırganacak bir şey yok nikahtan sonra kınanız olur diyor. Nişanlım da ya hamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip duruyor. Moralim çok bozuk. Nasıl ikna edeceğim onu bilmiyorum
3 yildan sonra kadroya gecip es durumu isteyebiliyorlar. Sanirim konu sahibi atanali 1 yil olmus. Bana doguya gitmek mantikli gelmiyor cunku ben evlenip batidan doguya gitmistim ve yeni evli ciftler icin dogu tam bir yoksunluk.
Ben konu sahibinin yerinde olsam 2 sene beklerdim.
Sizin nişanlınız dul gibi nikahla evlenemem demiş ama, bir arkadaşım var, nişanlınızın tabiri ile '' dul '' , daha önce hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve valla o kadar güzel bir düğün yaptılar ki bu '' dul '' arkadaşım. Nişanlınız otursun derdine yansın...Herkese merhaba. Bir konuda ne yapacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum şimdiden teşekkür ederim yorum yapanlara. Ben doğuda öğretmenlik yapan birisiyim. Nişanlım da Başka bir şehirde öğretmenlik yapıyor. Temmuzda Kına ve nikahımız olacak. Malum olaylardan dolayı nişanlım nikahı erteleyelim zaten düğün olmayacak bari nikahımızı ailelerimiz görsün diyor. Ama ertelersek bir sene sonraya kalmış olacak. Eş durumuyla tayin belirli zamanlarda olduğundan süreç çok uzayacak. Ben ertelensin istemiyorum. Nikah olsun bir sene sonra ya da yarıyıl tatilinde kınamız olsun diyorum ama nişanlım ben dul gibi evlenmek istemiyorum diyor Eşimiz dostumuz nikahta bulunsun diyor. İki yıl sonra ben kadroya geçeceğimden eş durumuyla ben onun yanına gidebiliyorum. Benim tahminimce süreyi uzatıp benim onun yanına gitmemi istiyor diye düşünüyorum. O benim yanıma gelse üç sene kalmak zorunda olacağız doğuda çünkü. Hatta bir ara bana şunu teklif etti. Evlenelim ama sen orda kal ben burda kalayım. İki yıl sonra yanıma gelirsin dedi. Ben çok bozuldum bu teklifine. Şimdi de erteleyelim demesindeki amaç bu mu bilmiyorum. Ben atandığım şehre eşimle gitmek istiyorum. Ailem de yalnız gitme olaylar malum yadırganacak bir şey yok nikahtan sonra kınanız olur diyor. Nişanlım da ya hamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip duruyor. Moralim çok bozuk. Nasıl ikna edeceğim onu bilmiyorum
Nişanlın kafayı yemiş herlde dul gbi bakire gibiHerkese merhaba. Bir konuda ne yapacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum şimdiden teşekkür ederim yorum yapanlara. Ben doğuda öğretmenlik yapan birisiyim. Nişanlım da Başka bir şehirde öğretmenlik yapıyor. Temmuzda Kına ve nikahımız olacak. Malum olaylardan dolayı nişanlım nikahı erteleyelim zaten düğün olmayacak bari nikahımızı ailelerimiz görsün diyor. Ama ertelersek bir sene sonraya kalmış olacak. Eş durumuyla tayin belirli zamanlarda olduğundan süreç çok uzayacak. Ben ertelensin istemiyorum. Nikah olsun bir sene sonra ya da yarıyıl tatilinde kınamız olsun diyorum ama nişanlım ben dul gibi evlenmek istemiyorum diyor Eşimiz dostumuz nikahta bulunsun diyor. İki yıl sonra ben kadroya geçeceğimden eş durumuyla ben onun yanına gidebiliyorum. Benim tahminimce süreyi uzatıp benim onun yanına gitmemi istiyor diye düşünüyorum. O benim yanıma gelse üç sene kalmak zorunda olacağız doğuda çünkü. Hatta bir ara bana şunu teklif etti. Evlenelim ama sen orda kal ben burda kalayım. İki yıl sonra yanıma gelirsin dedi. Ben çok bozuldum bu teklifine. Şimdi de erteleyelim demesindeki amaç bu mu bilmiyorum. Ben atandığım şehre eşimle gitmek istiyorum. Ailem de yalnız gitme olaylar malum yadırganacak bir şey yok nikahtan sonra kınanız olur diyor. Nişanlım da ya hamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip duruyor. Moralim çok bozuk. Nasıl ikna edeceğim onu bilmiyorum
Asla o pis zihniyetli ile evlenme. Hele şu son cümle iğrenç tek kelime ileHerkese merhaba. Bir konuda ne yapacağımı bilemedim o yüzden buraya yazıyorum şimdiden teşekkür ederim yorum yapanlara. Ben doğuda öğretmenlik yapan birisiyim. Nişanlım da Başka bir şehirde öğretmenlik yapıyor. Temmuzda Kına ve nikahımız olacak. Malum olaylardan dolayı nişanlım nikahı erteleyelim zaten düğün olmayacak bari nikahımızı ailelerimiz görsün diyor. Ama ertelersek bir sene sonraya kalmış olacak. Eş durumuyla tayin belirli zamanlarda olduğundan süreç çok uzayacak. Ben ertelensin istemiyorum. Nikah olsun bir sene sonra ya da yarıyıl tatilinde kınamız olsun diyorum ama nişanlım ben dul gibi evlenmek istemiyorum diyor Eşimiz dostumuz nikahta bulunsun diyor. İki yıl sonra ben kadroya geçeceğimden eş durumuyla ben onun yanına gidebiliyorum. Benim tahminimce süreyi uzatıp benim onun yanına gitmemi istiyor diye düşünüyorum. O benim yanıma gelse üç sene kalmak zorunda olacağız doğuda çünkü. Hatta bir ara bana şunu teklif etti. Evlenelim ama sen orda kal ben burda kalayım. İki yıl sonra yanıma gelirsin dedi. Ben çok bozuldum bu teklifine. Şimdi de erteleyelim demesindeki amaç bu mu bilmiyorum. Ben atandığım şehre eşimle gitmek istiyorum. Ailem de yalnız gitme olaylar malum yadırganacak bir şey yok nikahtan sonra kınanız olur diyor. Nişanlım da ya hamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip duruyor. Moralim çok bozuk. Nasıl ikna edeceğim onu bilmiyorum
Bu saydıklarınız boşanmaktan zor olmaz. Keşke bu illet illa çıkacaksa 2017 yazıma doğru çıksaydı da ben de evlenemeseydim. Elinizdeki fırsatı kaçırıyorsunuzNişanı atmayı düşündüm ben bi kaç olayımız daha oldu. Ama açıkçası nişanı attıktan sonra tekrar böyle nişan olayları başkasını tanıma süreci falan beni çok yorar dayanamayacağımı düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum çok soğudum ondan da evlilikten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?