Nişanlım düğün ertelensin diyor ben istemiyorum 😔

Ikisi de atandığı için şehir degistirdiklerinde meslekleri garanti olmuş oluyor

Bence adamin batidan doguya gidip orada 3 sene kalinmasi mantiksiz. Siz zaten es durumu isteyemeyeceginize gore nikahi dugunu seneye erteleyin, bir sene kadar ayri kalirsiniz bu durumda.
Kirmizi kusak olayi cok cahilce

1 sene sonrada adamın doğuya gitmesi gerekecek. Yeni atanan öğretmenler 3-4 yıllık doğu görevini tamamlamadan eş durumu ile bile batıya gelemiyor

Duş gibi nikah yapamam nedir ya.Zihniyet değişmio.Bide öğretmen.Bende boşandım.Dul nasıl çirkin bi kelime

1 sene sonrada adamın doğuya gitmesi gerekecek. Yeni atanan öğretmenler 3-4 yıllık doğu görevini tamamlamadan eş durumu ile bile batıya gelemiyor
3 yildan sonra kadroya gecip es durumu isteyebiliyorlar. Sanirim konu sahibi atanali 1 yil olmus. Bana doguya gitmek mantikli gelmiyor cunku ben evlenip batidan doguya gitmistim ve yeni evli ciftler icin dogu tam bir yoksunluk.
Ben konu sahibinin yerinde olsam 2 sene beklerdim.

evlenmek isteyen insan süreci daha da kısa tutar, nikahınız kıyıldıktan sonra düğünü isterseniz 10 yıl sonra yapın. içinde bulunduğumuz durumda milleti toplamaya çalışmanında ailemi yok. birazda takı muhabbeti yüzünden belkide insanlarda olsun isteniyor ama o zamanda süreciniz çok uzayabilir. atanma durumu bence daha önemli ; bir yanda da acaba evlenmek istemiyorda bahane mi yaratıyor diye insanın aklına gelmiyor değil .. işiniz zor

Şahsen bana da 2 yılı ayrı ayrı geçirmek güzel gelmiyor :) Tamamen kişinin isteklerine bağlı bir durum. Bence konu sahibi ile nişanlısı da tam bu zıt görüşten dolayı sıkıntı yaşıyor

Bu sene evleneceklerin stresi bin kat daha arttı :/ kötü bi durum. Virüs taşıyan hiç kimse kalmamalı ki düğün sezonu açılsın. 1 kişi bile kaç kişiye bulaştırıyormuş. Diğer taraftan hayallerin suya gömülüyor gerçekten zor durum

Sizin nişanlınız dul gibi nikahla evlenemem demiş ama, bir arkadaşım var, nişanlınızın tabiri ile '' dul '' , daha önce hiç evlenmemiş biriyle evlendi ve valla o kadar güzel bir düğün yaptılar ki bu '' dul '' arkadaşım. Nişanlınız otursun derdine yansın...

Böyle zihniyete sahip bir kişiyle evlenmeyi tekrar gözden geçirin . İlişkiniz devam edecekse eğer erteleyin 1 sene geç olması sizin için neden bu kadar zor ? Ayrıca nikah ve kına Çok saçma ertelenirse düğün yapılabilir ama ben olsam tek nikahla işi bitirirdim

Nişanlın kafayı yemiş herlde dul gbi bakire gibi
Terbiyesiz
Pek evlenmek istemiyo bana kalırsa bahane uyduruyo
Bu bu kafayla kendi deyimiyle çok dul kalır

Şu forumda ki genç kızlar kocanın hayat arkadaşı olamıyorsa matah birşey olmadığını, evlenmenin bir genç kız için başarı ve statü olmadığını, ne olursa olsun kocam olsun zihhniyetinin hayatını yakmaktan başka birşeye yaramadığını ne zaman anlayacaklar çok merak ediyorum. Konu sahibi sizin sorununuz sadece düğün mü sizce. Adam açık açık sen doğuya tek git ben rahatımı bozamam demesini dert etmeye başlayın düğüne kadar bence. Bir adam eşini ya da nişanlısını imkanı varken sırf rahatı bozulmasın diye doğuya tek gönderiyorsa sen onla nasıl bir evlilik hayal ediyorsun merak ettim. Evlilik iyi günde kötü günde bir olup birbirine destek olmakken daha yolun başında sizi ortada bırakan ve tek başına doğu görevini yap gel diyen adamla evlenmek için adamı ikna etmeye uğraşacak kadar acizmisiniz. Bence oturun düşünün bu adam sizi ne kadar önemsiyor ve seviyor diye.

Kırmızı kuşağı n asıl anlamı bakirelik değil..

Nişanlınız nikah ertelensin diyor, fakat olurda bir ihtimal nikahınız temmuzda olursa sizi hamile bırakmaktan da geri kalmayacağını peşinen söylüyor.
İlginç gerçekten.

Evlilik sadece cinsellik değildir, zor zamanlarda yanınızda olmayacaksa-Doğu görevi gibi- ne anlamı kalır o zaman bunun?

Bakın gençsiniz, ne güzel işiniz var çalışıyorsunuz. Ekonomik özgürlüğünüz var. Bu adama muhtaç değilsiniz.

Yapılan yorumlara sessiz kalıyorsunuz, herkes aynı şeyi söylüyorsa vardır demekki bir keramet.

Sırf birini yeniden tanımak zor geldiğinden -bunu siz söylediniz- soğuduğunuz nişanlınızdan ayrılmayı düşünmüyorsanız buyurun hayat sizin.

Umarım yarın öbür gün de kan gelmedi bana inanmıyor diye konu açmazsınız.

Asla o pis zihniyetli ile evlenme. Hele şu son cümle iğrenç tek kelime ile

Bu saydıklarınız boşanmaktan zor olmaz. Keşke bu illet illa çıkacaksa 2017 yazıma doğru çıksaydı da ben de evlenemeseydim. Elinizdeki fırsatı kaçırıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…