- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Böyle birine denk gelir cocuklarim diye dönemiyorum TürkiyeyeŞöyle birinin çocuğuma eğitim vermesini asla istemezdim. Mide bulandırıcı bir zihniyet
Dul gıbı cumlelerınden her zaman tıksınmısımdır. Dul gıbı evlenmem, dul kadın mıyım ben tarzı kafalardan nefret edıyorum.Okumuş ama cahil bir zihniyette böyle biri öğrenci yetiştiriyor ne kadar iğrenç bakire olsun olmasın ona ne dimi? Bakire kuşağıymış daha o kuşağın anlamını bilmiyorlar takmışlar bakirelere bağlanıyor diye yazık yazık okumuş cahillerde böyle oluyor işte
İzolasyon uzak mesafe ve bu ıgrenc cumlelerı gozunu acsın ozaman senin. Bırak evlenmeyi ayrıl.Emin değilim benimle gelmek de istemiyor gibi geliyor bana
Aynı şeyi düşünüyorum şimdi olsaydı krizi fırsata cevirir sadece nikah yapardım.Ben evlenirken çok hevesliydim, kına düğün vs. tam oldu ama şimdi çok gereksiz geliyor. Sosyal mesafeye dikkat ederek aile arasında bir nikah kıyıp evlenin ne güzel
Reis enistenin zihniyeti pek iyi değil aman dikkathamile kalırsan bi de bakire gibi kırmızı kuşak mı bağlayacaklar beline diyip
Su an ailesi ile mı yaşıyor ?Konuştuk gelmeyi çok istiyordu ama nişandan sonra bir şeyler oldu ailesi mi doldurdu bilmiyorum çok değişti
Agziniza saglik.Dul gıbı cumlelerınden her zaman tıksınmısımdır. Dul gıbı evlenmem, dul kadın mıyım ben tarzı kafalardan nefret edıyorum.
Buna sımdı de bakıre kusagı eklendi.
Daha da fenası bu adamla evlenip omur gecırmek ısteyen bırı var.
Gerçek yüzü bu.Yarın öbürsü gün bu adam benimle yattın sonra bakire gibi düğün yaptın diye laf sayar ben söyleyeyim sana.Konuştuk gelmeyi çok istiyordu ama nişandan sonra bir şeyler oldu ailesi mi doldurdu bilmiyorum çok değişti
Nişanı atmayı düşündüm ben bi kaç olayımız daha oldu. Ama açıkçası nişanı attıktan sonra tekrar böyle nişan olayları başkasını tanıma süreci falan beni çok yorar dayanamayacağımı düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum çok soğudum ondan da evlilikten de
Dul da iğrenç bakire kusagida hayır ne şeyle bunu söylüyorlar bı insana dul kadınmış bakire değilmiş e sana ne ? Kendileri mukemmeller kusursuzlar başkalarına kusur bulup yapıştırıyorlar bunlar kusur mu ? Değil igrencler evlenip başını yakar tiksindim yemin ediyorum umarım kararından geri donerDul gıbı cumlelerınden her zaman tıksınmısımdır. Dul gıbı evlenmem, dul kadın mıyım ben tarzı kafalardan nefret edıyorum.
Buna sımdı de bakıre kusagı eklendi.
Daha da fenası bu adamla evlenip omur gecırmek ısteyen bırı var.
seni şüpheye düşüren,duygularından emin olamadığın biriyle bir ömür geçirmektense bu korkularınla savaşmanı tavsiye ederim. Hayat sürprizlerle dolu, ‘bir gün hayatına öyle biri girer ki; Bırak geçmişte seni mutsuz eden insanları düşünmeyi, dünyada ki tüm insanları görmezden gelip sadece mutluluğuna odaklanmış halde bulursun kendini...’ demiş Halil Sezai abiNişanı atmayı düşündüm ben bi kaç olayımız daha oldu. Ama açıkçası nişanı attıktan sonra tekrar böyle nişan olayları başkasını tanıma süreci falan beni çok yorar dayanamayacağımı düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum çok soğudum ondan da evlilikten de
Tekrar nısanlanmak falan yoracagı ıcın bununla evleneceksin tabikı de.Nişanı atmayı düşündüm ben bi kaç olayımız daha oldu. Ama açıkçası nişanı attıktan sonra tekrar böyle nişan olayları başkasını tanıma süreci falan beni çok yorar dayanamayacağımı düşünüyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum çok soğudum ondan da evlilikten de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?