Nişanlım cimri mi?

valla işin zor. bende de var ondan bir tane. bir kaç kez hiç hesapta olmayan büyük masraflarımız oldu. ondan sonra biraz toparlandı " ya o kadar sıkıyorum sıkıyorum para havaya gidiyor, bundan sonra yiyip içip gezecem" diyerek. ha hala o kadar rahat değil ama çekilmez değil :)
geçer inşallah ne diyim

Guzel cicim günlerinde böyle ise;evlenince dahada cimrilesecektir.ev sorumlulugu alacak.herseyi kısıtlayacak.iyi düşün.sevgi Aşk bunlar ne karin doyuruyor; ne de omur geçirtiyor.evlenince daha cok atacak bu huyu .iyi düşün;karar ver güzelim.

Canm erkeğin cimrisi cook sorun ya ne diyim zor bi durum kuzenim vardı bitene böyle şimdi evliler 25 26 yaşlarında kuzenimde 24 falan kızı her buluşmada parka cips ve kolayla gecistiriyomus kız yola getirdi ama valla nasıl yaptıysa uğraş sende belli olmaz

Kusura bakmayın ama konuya istediğim yorumu yapabilirim bana göre cimri ve bunu söyledim. Dolduruşa gelmeden düşünceleri dikkate almak amacıyla açılıyor zaten konular. Dolduruşa gelecekse hiç açmasaydı değil mi?
Sevgi aşk bi kahve değilse yanındaki adamda farkına varsın bunun değil mi? Alt tarafı kahve ama onun yerine ucuzundan çay içen bi kadın açmış konuyu. Adamın hal ve tutumunun doğru olduğunu aşık olduğunu da sanmıyorum. Bi adam her imkanını sunar sevdiğine ha keza kadında aynı şekilde. Diğer türlüsü bana ters arkadaşım
Tabiki kusura bakmam bakmadım da. Sadece sevginin ölçütü beni şaşırttı. İster kahve yanına istediğinizi yersiniz ister yemezsiniz. Beni ilgilendirmediği gibi umurumda da değil zaten.
Siz basıl fikir beyan ettiyseniz bende ettim.

merhabalar, ben 22 yaşındayım 2aydır çalışmıyorum yıllardır bu siteden belli konularda akıl alırım okurum her konuda yardıma ihtiyacım olduğunda sizin düşünceleriniz benim için çok değerli o yüzden ilk defa üye olup sizden akıl alacağım için heyecanlıyım
2yıldır devam eden bi ilişkim var nişanlanalı 8ay oldu seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim askerden yeni geldi henüz bi işe girmedi ancak bu hareketleri yeni değil ilişkimizin ilk 6aylık döneminden sonra başlayan bi sorun ama evlilik fikri yaklaştıkça iyice rahatsız olmaya başladım. Nişanlım gitceğimiz her yere parası olsun olmasın maddiyat olarak yaklaşır hatta bazen canım şunu yemek istiyo dediğimde bile fiyatına göre vazgeçirmek için elinden geleni yapar zorla yesek bile suratı asılır herşeyin en ucuzu çay burda 1lira burda içelim modunda kendisi ben ailem tarafından böyle yetiştirilmedim ailem çok eliaçık insanlar bende para harcamaktan hoşlanırım yemek gezmek benim için vazgeçilmez ama nişanlım herşeyi tutumlu adı altında kısıtlamak istiyo bu çalıştığı zamanlardada böyle ve ben bunu onunla defalarca konuştum ben sürekli bişeyler ısmarlarım sürekli hediyeler alırım ama o bana aldığı bi uçan balonu bile (ki yalvar yakar alır yılda bir) ne gerek var diye hep burnumdan getirir beğendiğim bi kıyafet ne gerek var biraz harcamana dikkat et olur ki genelde her şeyimi kendim alırım kolay kolay ödettirmem ne gerek var cümlesinden artık tiksinir oldum tabiki para olmadığında yapılmıcak alınmıcak şeyler var ama sürekli en ucuz yemeği seçiyim diye fiyatlara bakar oldum istemsizce bi elbiseyi beğendiğimde yanımdaysa ilk fiyata bakar oldumki zten bahsettiğim rakamlar ortalama fiyatlar asla lüks değil kahve isterken canım çay içer oldum hatta bazen sırf sinirim bozulmasın suratı asılmasın diye açken aç değilim demeye başladım

Ve bunun gibi bisürü örnek
Ama sorun şuki nişanlıma çok aşığım ondan ayrılmayı asla istemem ama çok mutsuz oluyorum bazen kendimi çok değersiz hissediyorum bana değmezmi diyorum hep ucuz ucuz ucuz olsun diye diye psikolojim bozuldu ayrılmak istemiyorum onu değiştirebilirmiyim ne yapmakıyım çok konuştum dümdüz cimrisin çok rahatsızım bile dedim tutumluyum diyo 1gün dikkat ediyo sonra yine aynı
Nolur yardım edin evlenince mutsuz olmaktan sürekli kavga etmekten korkuyorum bunun bi yolu yokmudur???
Hem asiksin hem mutsuz. Sence yanlis giden bi seyler yok mu?

merhabalar, ben 22 yaşındayım 2aydır çalışmıyorum yıllardır bu siteden belli konularda akıl alırım okurum her konuda yardıma ihtiyacım olduğunda sizin düşünceleriniz benim için çok değerli o yüzden ilk defa üye olup sizden akıl alacağım için heyecanlıyım
2yıldır devam eden bi ilişkim var nişanlanalı 8ay oldu seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim askerden yeni geldi henüz bi işe girmedi ancak bu hareketleri yeni değil ilişkimizin ilk 6aylık döneminden sonra başlayan bi sorun ama evlilik fikri yaklaştıkça iyice rahatsız olmaya başladım. Nişanlım gitceğimiz her yere parası olsun olmasın maddiyat olarak yaklaşır hatta bazen canım şunu yemek istiyo dediğimde bile fiyatına göre vazgeçirmek için elinden geleni yapar zorla yesek bile suratı asılır herşeyin en ucuzu çay burda 1lira burda içelim modunda kendisi ben ailem tarafından böyle yetiştirilmedim ailem çok eliaçık insanlar bende para harcamaktan hoşlanırım yemek gezmek benim için vazgeçilmez ama nişanlım herşeyi tutumlu adı altında kısıtlamak istiyo bu çalıştığı zamanlardada böyle ve ben bunu onunla defalarca konuştum ben sürekli bişeyler ısmarlarım sürekli hediyeler alırım ama o bana aldığı bi uçan balonu bile (ki yalvar yakar alır yılda bir) ne gerek var diye hep burnumdan getirir beğendiğim bi kıyafet ne gerek var biraz harcamana dikkat et olur ki genelde her şeyimi kendim alırım kolay kolay ödettirmem ne gerek var cümlesinden artık tiksinir oldum tabiki para olmadığında yapılmıcak alınmıcak şeyler var ama sürekli en ucuz yemeği seçiyim diye fiyatlara bakar oldum istemsizce bi elbiseyi beğendiğimde yanımdaysa ilk fiyata bakar oldumki zten bahsettiğim rakamlar ortalama fiyatlar asla lüks değil kahve isterken canım çay içer oldum hatta bazen sırf sinirim bozulmasın suratı asılmasın diye açken aç değilim demeye başladım

Ve bunun gibi bisürü örnek
Ama sorun şuki nişanlıma çok aşığım ondan ayrılmayı asla istemem ama çok mutsuz oluyorum bazen kendimi çok değersiz hissediyorum bana değmezmi diyorum hep ucuz ucuz ucuz olsun diye diye psikolojim bozuldu ayrılmak istemiyorum onu değiştirebilirmiyim ne yapmakıyım çok konuştum dümdüz cimrisin çok rahatsızım bile dedim tutumluyum diyo 1gün dikkat ediyo sonra yine aynı
Nolur yardım edin evlenince mutsuz olmaktan sürekli kavga etmekten korkuyorum bunun bi yolu yokmudur???
Eger bide boyle bi ailede yasamadysanz ki oyle yazmissin boylsyle hayat zor. Ben olsam mantigimla harkt edp evlenmezdm. Cnku nisanlilik denen zaman cogunun ayiya dayi dedigi donem ve adam en bastan size kendi acikca gostermis. Onemli soru su cmri bi insanla bi omur gecrmek ister misin?

Evlenirken eşyaların parasında sorun yaşayacaksın sen farkli bi model isterken o ucuz isteyecek.. Hali da perde de koltukta süs eşyasın da herseyde..Hamile kaldın cocuk doğacak sen iyi bebek arabası alalim diyeceksin o en ucuzuna gidecek sen logusa terliği yaptıralım mi diceksin o ne gerek var normal ev terliği giy diyecek..Sen biberon al diyeceksin o ucuz alacak senin aklın kalitelisinde kalacak..Sonra kıyafet konusu sonra oyuncak konusu...Cimri insanla bunlar cok zor..Eğer ki senin guzele odaklı düşüncelerin olmasa anlaşırdınız ama sen cimri biriyle mutlu olamayacaksın ki kafana simdiden takıldı konu açtın..Iyi dusun

Diyorumya ilk 6ay falan gayet eli açıktı elimi cebime zor aatardım yavaş yavaş böyle olmaya başladı nişandan sonrada iyice arttı

Canım benim ne kadar saklayacakti ki 6 ay iyi dayanmış bravo yinede.

Bak bi kaç mesaj önce kendin yazmışsın çok şey değil ki istediğin . Aciktigin halde tokum demeye varmış senin iş.

Sende farkındasın durumun da sevginden kabul etmek istemiyorsun .

Evlilik çocuk oyuncağı değil aşk biter dayanamazsın bu hallerine . Mecburi olsa anlayış gösterilir herzaman durum iyi olacak diye birşey yok ama zaruri başka bu başka . Hiçç kandırma kendini sonra çok pişman olursun.

Cimri ve değişmez evlenirsen sürekli hesap tutmak zorunda kalacaksın kendinde calissan sürekli su kadar harciyon bu kadar harciyon yarın öbür gün istediğin gelinlik içinde ne gerek var bu kadar paraya pahalı derse aman pahalı almayim diyip hevesinde kırılacak sonra bunlar birikecek birikecek bir gün illa ki patlayacaksin

Bu cimrilik bi ilişkiyi bitirmek için önemli bi sebep diyorsunuz dimi ne kadar sevsemde mutsuz olacağım kesin mi sizce
Evlendiğinizde de ev alışverişine karışacak,et yemeyelim,makarna yapalım diyecek,kendinize alacağınız bir ruj,bir tişört dahi sorun olacak.
Dışarı çıkmak isteyeceksiniz para gitmesin diye evde kalmak isteyecek.
Daha sayayım mı?
Yapmayın lütfen.
Değismez asla.
Sonuçta işsiz olduğu için böyle davranmıyormuş,öncesi de varmış.
Kendinize yazık etmeyin derim.
Yol yakınken dönün.

Back