Nişanlım cimri mi?

Kusura bakmayın ama nişanlinız tabiri caizse züğürt ağa cimrilikle level atlamış nasıl baslarsa öyle gider o yüzden bir ömür böyle devam edeceğinden emin olabilirsiniz bir arkadaşımın eşide nişanliyken çok cimriydi simdi evli elektrik su faturalarına bile kızıyormuş böyle omur geçmez.

merhabalar, ben 22 yaşındayım 2aydır çalışmıyorum yıllardır bu siteden belli konularda akıl alırım okurum her konuda yardıma ihtiyacım olduğunda sizin düşünceleriniz benim için çok değerli o yüzden ilk defa üye olup sizden akıl alacağım için heyecanlıyım
2yıldır devam eden bi ilişkim var nişanlanalı 8ay oldu seneye yazın evlenmeyi düşünüyoruz sevgilim askerden yeni geldi henüz bi işe girmedi ancak bu hareketleri yeni değil ilişkimizin ilk 6aylık döneminden sonra başlayan bi sorun ama evlilik fikri yaklaştıkça iyice rahatsız olmaya başladım. Nişanlım gitceğimiz her yere parası olsun olmasın maddiyat olarak yaklaşır hatta bazen canım şunu yemek istiyo dediğimde bile fiyatına göre vazgeçirmek için elinden geleni yapar zorla yesek bile suratı asılır herşeyin en ucuzu çay burda 1lira burda içelim modunda kendisi ben ailem tarafından böyle yetiştirilmedim ailem çok eliaçık insanlar bende para harcamaktan hoşlanırım yemek gezmek benim için vazgeçilmez ama nişanlım herşeyi tutumlu adı altında kısıtlamak istiyo bu çalıştığı zamanlardada böyle ve ben bunu onunla defalarca konuştum ben sürekli bişeyler ısmarlarım sürekli hediyeler alırım ama o bana aldığı bi uçan balonu bile (ki yalvar yakar alır yılda bir) ne gerek var diye hep burnumdan getirir beğendiğim bi kıyafet ne gerek var biraz harcamana dikkat et olur ki genelde her şeyimi kendim alırım kolay kolay ödettirmem ne gerek var cümlesinden artık tiksinir oldum tabiki para olmadığında yapılmıcak alınmıcak şeyler var ama sürekli en ucuz yemeği seçiyim diye fiyatlara bakar oldum istemsizce bi elbiseyi beğendiğimde yanımdaysa ilk fiyata bakar oldumki zten bahsettiğim rakamlar ortalama fiyatlar asla lüks değil kahve isterken canım çay içer oldum hatta bazen sırf sinirim bozulmasın suratı asılmasın diye açken aç değilim demeye başladım

Ve bunun gibi bisürü örnek
Ama sorun şuki nişanlıma çok aşığım ondan ayrılmayı asla istemem ama çok mutsuz oluyorum bazen kendimi çok değersiz hissediyorum bana değmezmi diyorum hep ucuz ucuz ucuz olsun diye diye psikolojim bozuldu ayrılmak istemiyorum onu değiştirebilirmiyim ne yapmakıyım çok konuştum dümdüz cimrisin çok rahatsızım bile dedim tutumluyum diyo 1gün dikkat ediyo sonra yine aynı
Nolur yardım edin evlenince mutsuz olmaktan sürekli kavga etmekten korkuyorum bunun bi yolu yokmudur???

nişanlınız biraz değil baya cimri anladığım kadarıyla ama şu yönden hak veriyorum dışarda bişeyler yemek gerçekten pahalı bizde eşimle çıkıyoruz arada dışarda yemek için ama ben sonra pişman oluyorum 2 kişi en az 100 tl

baska yerde 1 liraya cay varken bende gidip yan taraftan 5 liraya icmem o ayri konu ama herseyin hesabinida yapmam begendigim biseyi neden alabilecek durumdayken parasina bakip almayim onu anlamadim sanirim cimrilikle tutumlulugu karistirmis nisanliniz ve degismez yarin oburgun arabasiyla yanlis yola saptiginda fazladan harcadigi benzine bile 3 gun uzulecek basinin etini yiyecek emin ol ask falan bi yere kadar boyle insanlarla iyi dusun degismeyecek cunku

yalvararak balon aldırmak mı???
6 yıllık evliyim daha yalvararak bir şey aldırmadım.
sen kendine değer ver önce. kimseden bir şey istememeyi öğren. hediye içten gelerek alınır.
bu arada cimri değil cipcimri.
bunla hayat geçer mi?? bence geçmez

Bugün dışarıda yiyelim mi? Ne gerek var. Tatile gidelim mi? Ne gerek var. Şu elbiseyi çok beğendim alalım mı? Ne gerek var. Liste böyle uzar gider...Bunlar olmadan da yaşanır ama bunlar insana mutluluk veren şeyler. Bence önemli bi konu.( Bütçesi uygun olmaz amenna ama imkanı olduğu halde yapmadığında üzülürsünüz bence)

Cimri ve ayarsız. Ne demek seni yiyeceğin şeylerden vazgeçirmeye çalışmak,! Bu model benim başımada geldi. Ve direk açık açık söyledim.Yapmaya çalıştığın şeyi farkettim ve senden bana birşey olmaz dedim.Zaten bunu direk söyleyince karşındakinin savunmasından da anlıyorsun sezdiğin şeylerin doğruluğunu ve sonra geriye dönüp ahhhh ben buna nasıl zaman ayırdım nasıl değer verdim diye yanıyorsun..Tavsiye ederim vur yüzüne gitsin. Sonra da sepetle.Evlenince sen bundan çok çekersin haberin olsun.

Cimri tabii ki.. Ayrılmam diyorsanız katlanıp giden bu cimriliğine ömrünüzce katlanacaksınız. Hayattan zevk alamayacaksınız. Adınıza üzüldüm. Geçmiş olsun şimdiden.

cimriden de öte cimrilikte master yapmış.

Bir erkek tutumlu olur kabul ederim çünkü çok savurgan erkek de bana her zaman birşeyleri ispatlamaya çalışıyormuş gibi geliyor ama bu dümdüz cimri.

Kii şimdi yazacağım cümleyi iyi oku “ evlendikten sonra daha da artacak bu cimrilik” . Emin ol.

Düğün yaptık borç var şu faturası var bu faturası var kira geliyor market zamanı geliyor aaaa çocuk oldu masraf arttı diye diye seni tamamen frenleyecek.

Back