- Konu Sahibi Tarcinlihavuckek
-
Bu cimrilik bi ilişkiyi bitirmek için önemli bi sebep diyorsunuz dimi ne kadar sevsemde mutsuz olacağım kesin mi sizce
Siz normal misiniz yani. İnsan biraz da nasıl yaşayacağını bilmeli.3,5 ay nişanlı kaldım bugün canım şunu istiyor demedim hiç biryere gittiğimizde toplam hesap 10 lira falan tutardı börekçi yada kırpideci olurdu para harcamasına üzülürdüm sanırım bende bir gariplik var düğünüm oldu hala gitmedik öyle güzel bir yemeğe çok ilginç geldi konu bana neden onun yanında elbise falan bakayım yani
Çocuk gibi eğitim mi vereceksin koca adama? Bu yaştan sonra değişmez.Bi psikologa falan götürsem ne dersiniz yararı olurmu yoksa umutlar tükendimi?
İlişkimizin ilk 6ayo gerçekten eli çok acıktıCimrilik bir huy, bir bakış açısı. Durumunun kötü olması veya iyi olmasıyla ilgili değil. Ne zenginler var cimrilikten bedava mezar bulsa girip yatacak içine. Ve bu huy değişmez. Ben şahsen böyle bir insanı sevemezdim ve aşık olamazdım. Benim kriterlerime uymuyor ve tolere edebileceğim bir huy değil. Ama herkes farklıdır. Sizin tolere edebileceğiniz bir şeyse devam edin. Şu da var, evlendikten bir süre sonra genellikle aşk bitiyor. O zaman daha da gözünüze batacağından eminim.
Cimri ve değişmez.
Sen çalışmayı dusunmuyo musun?[/QUOTE
Tekrar işe başlıcam bikaç haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?