- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
Kelime oyununa dönecek ama şöyle söyleyeyim,
Adam yaptığının normal olduğunu düşünüyor ise aile istemedi para vermeyi diye onuru kırılmaz. Para istemek normal diye düşünüyor çünkü. Bu durumda ailenin tavrı da onur kırıcı değil reddedici bir tavır olur.
Ayrıca aile para vermesini istemedi konu sahibinin diye neden onur kırıcı davranmış oluyor? Onur kırıcı olan kısım konu sahibinin ''Erkek dediğin..'' beyanları, o da sadece kendi onurunu kırıyor.
Hiçbir aşk hiçbir sevgi hiçbir evlilik denemeden haybeye güvenilerek yaşanmaz. insan yanına eleman alırken bile deniyor. Kaldıki es seçiyoruz bir hayat adayaÇağıZ. Kolay degil
He, eminim öyledir. Arkasından, ben olsam asla yapmam, çok gururlu olurum, yüzüne ise inkar. Sizin nezdinizde doğru olmayan bir şey hakkında fikrinizi açıkça söyleyemediğiniz bir insanla bence hazırlıkları durdurmanın ötesinde evlenmeyin. Çok sıkıntı çekersiniz. Evlilikte benzer kafa yapıları gerçekten çok önemli. Gece vakti istatistik sallayayım kötü evliliklerin %50 si sırf bu yüzden 5 para etmiyor.
milleti germek icin mi acti konuyu, anlayamadimki..
sadece konu sahibinin ne düşündüğü de değil
ablalar, anne, baba, kuzen hepsi olayın içinde
hepsi konuyu biliyor
aile nişanlıyı bu sebeple hor görüyor
adamın hiçbirinden haberi yok
sadece konu sahibinin ne düşündüğü de değil
ablalar, anne, baba, kuzen hepsi olayın içinde
hepsi konuyu biliyor
aile nişanlıyı bu sebeple hor görüyor
adamın hiçbirinden haberi yok
AYRILLLLTalihsiz gelişen bu olaydan kimseyi yargılamak haksız yere üzmek istemiyorum.neticede dolandırıcı değil bunu düşünmüyorum. Sadece düşüncesiz biri vererek hata yapabilir diyerek yoluna devam mı etmeliyim yoksa hiç kendimi yumuşatmadan noktalamalimiyim kararsızlığı bu yonde
hayır yanlış
siz o adamın gururunu, onurunu herkesin gözünde kırmışsınız zaten
o bunu bilmiyor sadece
Madem bozulacaksın ne diye adama para teklif ediyorsun? Tabi babanın parası, senin cebinden cıkmayacak.Nişanlım çalışmadığım halde ailemden alıp kendisine borç verme teklifimi kabul etti. Ailem isyanlarDa. Ayrılmalısin diyorlar. Nişanlımin kopan fırtınalardan haberi yok. İşin açıkçası benide bozdu bu durum.soğudum gibi. Ne yapmalıyım sizce?
9 aydır tanışıyoruz. 4 aydır nişanlıYıZ.
aynen arkadaşım..parayı isteyen nişanlı olsaydı konu sahibine hak verebilirdim ama parayı teklif eden konu sahibi,bunun nesinden dertleniliyor anlamadım.ayrılll kesinlikle ayrılllll.adam sizden kurtulsun
çko üzgünüm ama sizin teklif ettiğiniz bir parayı kabul etti diye mi güvenilmez oldu bu adam?... sizce siz ne kadar güvenilir bir insansınız... ben bulabilirim yerine, keşke yardımcı olabilsem ama bende çalışmıyorum ne yazık ki diyebilirdiniz... o da size canın sağolsun derdi mutlaka... bence çok fazla düşünmeyin... hem size, hem nişanlınıza yazık çok fazla uzatmayın... o da kendine gerçek güven üzerine kurulmuş bir hayat kursun..Yeri gelmişken ben nişanlımi hiç sevmiyor değilim. Onu seviyorum.sevmedim düşünmem bile. Ama nişanlılik dönemi kişilerin birbirini daha iyi tanıması için varsa bende bunu yapmaya çalışıyorum. Aşktan gözüm kör değil. Sonuçta ben bu adamdan bir aile kurucam çocuk yapicam.güven onemli
Hiçbir aşk hiçbir sevgi hiçbir evlilik denemeden haybeye güvenilerek yaşanmaz. insan yanına eleman alırken bile deniyor. Kaldıki es seçiyoruz bir hayat adayaÇağıZ. Kolay degil