nişanlım çalışmadığım halde benden para kabul etti

ben yanlış zamanda kendimce bir deneme yaptım ve biraz yüzüme gözüme bulaştırDim. Ben çok arkadaşı dostu sosyal hayatı olan biri değilim. Ailem ablalarim arkadaş dost bana.ama böyle zamanlarda insan olayları daha objektif tarafsız degerlendirebilecek insanlar,yaşanmış deneyimi olanlar, fikir sahibi olan insanlara danışmak istiyor. Bende bugünden buraya üye oldum ve konuyu sizlere açtım. Doğru yaptım yada yanlış yaptım. Ne olursa olsun beni iyi elestirenlerede kötü elestirenlerede teşekkür ederim.iyisinede kotusunede inanin çok ihtiyacım vardı. hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Yine de ne olursa olsun. Konu sahibi teklif etmiş çalışmıyor etmiyor. Adamın hemen bel bağlaması mı lazım
Yok mal alacakmış müşterisi getirmemiş peşin mal alacakmış ondan gerekliymiş para...
Gerek yok ya bu kızı bunların içine sokmaya. Parayı hemen bulmuşsa baştan ne diye bulmuyor.
Sizin fikrinize saygı duyuyorum. Ama bence de yanlış olan bu

Yani bu şekilde denememeliydin. Madem henüz güvenin oluşmadı; dışarıda, yemekte, otururken kalkarken
Bir akraba ziyaretinde bir çok alanda tanıma şansın vardı nişanlını..

Yok canım ben anladım konuyu. Kızın teklif ettiğini biliyorum.

biliyorsun ben, nişanlını tahlil edemedim ama seni sonunda kadar hatalı ve yazdıklarını da tutarsız buldum
aynen eline yüzüne bulaşmış durumda olay
ama artık ne yaptığına değil, ne yapacağına konsantre ol
şimdi ne yapacaksın?
soğudum ayrılacağım diyorsan, bu işi hemen yapman lazım, karşındaki insana da sana da yazık

ama yok devam etmek istiyorum diyorsan
bana öyle geldi ki, ailen ipleri tamamen kopartmak istiyor
sen şimdi devam edeyim desen de ileride birgün bir tartışma anında herkes herşeyi söyleyebilir
nişanlın bu olanları öğrenebilir
işte o zaman, azıcık gururu varsa yüzüne bile bakmak istemez senin, çok problem yaşayabilirsiniz
çok zor olur senin için
bunu göze alabiliyor musun?

kızı bunların içine sokan nişanlısı değil ki brave, konu sahinin kendisi.
Adam dert yanmış o da kendini konuya dahil edip ben sana borç veririm demiş.bu!
Burda adamın tek suçu nişanlısına güvenmiş olması bence
gel bi sarılam sana

Ailem nişanlımi halihazırda başından beri bana yakistirmiyodu arada büyük farklar olduğunu düşünüyorlar. Ama ben nisanlimin iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Sadece hata yapabilmeye musait gibi geliyor.okadar.bu hatalarında çok art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Lakin amacım devam etmek ama ailem bu mevzuyu sımsıkı sarılmış durumda.nisanlimin bir kredi kartı mevzuyu vardı. En çokta ondn rahatsızlAr. Aslen bende rahatsızim ama bunu yüzyüze konuştum. Asla limitini yukseltmeyecegimi, hiçbir bankadan nakit kredi cekmeyecegimi faize zaten bulusmak istemediğini vs söyledim. Kabul etti saygı duyarım dedi. Şimdi ben herseyi toparlamaya çalışıcam.

gel kuzum sarılalımmm
konu sahibi başının çaresine bakar

yani devam etme kararı mı verdin?
ama hani gurursuz buluyordun? edep - adap var diyordun
erkek nasıl kız tarafından borç almayı kabul eder diyordun
fikirlerin mi değişti yoksa halının altına mı süpürüyorsun?
ikincisi çok tehlikeli kendi geleceğin adına...

Ne yazık ki ortada çok büyük bir aşk sevgi yok ..
Yaşım geçti bu insandan ben hoşlanıyorum iyi biri deyipte dewam etme düşüncesinde konu sahibi...

Benim yaptığımda doğru değil. Büyürken onun hatasını hafifletiyor.çok ikisi bir zamanda teklif ettiM. Büyüzden içim huzursuz.belki daha rahat bir zamanda teklif etsem oda kabul etmezdi.bilemiyorum.ama iyi bir insanda birdaha eminim tekrarlamayacagi bir hatadan terketti istemiyorum.evet görürsün bir yani var. Ama bunu bana ve aileme yapmadığı sürece önemine yok aslında.

Borç vermeyi teklif eden sensin.Ailene söyleyip aileni işkillendiren sensin.
Acaba ailene de belirttin mi borç vermeyi kendinin teklif ettiğini.??!!
yoksa onlar nişanlın senden borç mu istedi diye biliyor???

Adamın zihniyetinde birşey göremedim ama sizin zihniyetinizde çok şey gördüm. Bu aileden kız alacak diyorsun da sanki bulunmaz hint kumaşı alacak! Nedir bu kendini bu kadar ağırdan almalar. Sen de insansın o da.
Kendiniz entrika ve deneme sınavı yapın oh ne ala.
Gerçekten sıkışık durumda olmadığını ne biliyorsunuz?

Bende 5 ayda nişan yaptım.Bu kısma vurgu yapan arkadaşlar olmuş da alakası yok onunla. 2 yıllık evliyim çok da mutluyum.
Siz de özellikle sevgi güven bağı yok ki.

Teklif eden sensin.Deemek için ettim diyorsan bu daha çirkin.Karşındaki bir insan.Deneme tahtası değil.Bu şekilde huyunu öğrenemezsin.Ve zayıf sıkıntılı bir durumunu kullanarak deneyemezsin.Denemek içinse ailene neden söyledin.Ailen parayı verseydi belki sorun olmayacaktı senin için.

Ben para mevzularının araya girmesine çok sıcak bakmam ama iki insanın ikili ilişkileriyle de alakalı bir durum bu.

ayyyyy ben yokken buralar çok hararetlenmiş karışmışşşşboşverinnn yormayın kafanızı konu sahibi oyunlarını oynamaya devam etsinnn biz onun mantığına erişemedik

kendisine BORÇ verme teklifimi kabul etti.
Bence asıl sorun şu: Sen neden böyle bır teklıfte bulunuyorsun?Asla para verme gıtsın baskasından bulsun.Madem borcu var kapatmadan da evlenme.

Konu sahibine yuklenmeyi dogru bulmuyorum. Endiselerinde de hakli.
Adam nisanlisi. Para vermedigi icin sevgisiz vs olmus. Iyi yapmis vermemekle. Burada neler okuyoruz. Kac yillik kocasi tarafindan dolandirilanlar var. Akilli ve uyanik davranmak suc mu? Firsatini bulmusken nisanlisini bu konuda denemis. Evet adami zor durumda birakmis. Bu konuda yanlis yapmis.
Nisanlisini olanlar isiginda, maddi konularda guvenilir bulmadim.
Bir kere kredi karti limitini yukseltmesini istemesi birinci neden. Ustelik kredi kartiyla mal alip satmayi is cevirmeyi planliyor. Demek ki oturmus bir is duzeni yok ki mustakbel esinden gelecek bin iki bin liralik limitin planini yapiyor.
Sonra madem aile isi, 3-4 bin liralik borcun odemesi erkek tarafinin ailesinden cikmiyor da kiz tarafinin ailesinden medet umuluyor.
Adamin ailesini gectim.es,dost,akraba ve is cevresinde de 3-4 bin liralik kredisi yok demek ki. Yani tek care kizin ailesi ki hic olmamasi gerekirken. Bu durumda adam maddi olarak guven vermiyor.
Konu sahibi bence olc tart bir daha degerlendir. Iyice tani. Evlenmek icin acele etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…