- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
Eee? Sizin her yorumunuzu yerinde bulmak zorunda mıyım?
Alkışlanmaya alışmış olabilirsiniz ama hayatta farklı fikirler olduğunu da kabullenseniz iyi olur. Ben bazı fikirleri geçersiz bulabilirim, birileri benim fikirlerimi geçersiz bulabilir normal şeyler bunlar. Burası her fikre açık bir forum. Tepkinizi çok garip buldum açıkçası
Tabiki.onun parası sonuCta. Ama ben niyete bakıyorum. Art niyetli var yoksa benmi abartiyorumEvet yazdıklarınızdan ben de öyle anladım.
Siz aileden birine borçlanacaksınız, ama ailenizin haberi olmayacaktı paranın nereye gittiğine dair.
Tamam bu sizi daha zor duruma düşürür. Diğer türlü sanki ailenizin size normalde verdiği paradan adama vereceksiniz gibi anlaşılıyor. Basbayağı siz borçlanacaktınız, aileniz de bilmeyecekti.
Kuzeniniz bilecek miydi?
Yeri gelmişken ben nişanlımi hiç sevmiyor değilim. Onu seviyorum.sevmedim düşünmem bile. Ama nişanlılik dönemi kişilerin birbirini daha iyi tanıması için varsa bende bunu yapmaya çalışıyorum. Aşktan gözüm kör değil. Sonuçta ben bu adamdan bir aile kurucam çocuk yapicam.güven onemliSizin kararsızlığınız parayla hiç alakalı olmamalı bir kere.
Belli ki adamı sevmiyorsunuz, 32 yaşına geldim diyerek evlenmeyin.
Tabiki.onun parası sonuCta. Ama ben niyete bakıyorum. Art niyetli var yoksa benmi abartiyorum
Yeri gelmişken ben nişanlımi hiç sevmiyor değilim. Onu seviyorum.sevmedim düşünmem bile. Ama nişanlılik dönemi kişilerin birbirini daha iyi tanıması için varsa bende bunu yapmaya çalışıyorum. Aşktan gözüm kör değil. Sonuçta ben bu adamdan bir aile kurucam çocuk yapicam.güven onemli
Tabiki.onun parası sonuCta. Ama ben niyete bakıyorum. Art niyetli var yoksa benmi abartiyorum
Malesef.yani
siz bir nevi iki kişinin borç alıp vermesine aracılık edecektiniz, doğru mu?
kuzeniniz borç verip vermemeye, nişanlınız da alıp almamaya karar verecekti
ama siz ablanıza ailenize anlattınız hem de nişanlınıza bir tek kuzenim bilecek dediğiniz halde
aile kıyameti kopartınca da dönüp nişanlıya kuzenimin o paraya ihtiyacı varmış, vermedi dediniz???????
yerinde bulmak zorunda değilsiniz
alkışlanmaya alıştığım sonucuna sanırım "beğenildi" sayımdan vardınız, harika varsayım, tebrikler
farklı fikirlere de kesinlikle açığım, zira forumun amacı da bu
fikirleri beğenmeyebilirsiniz, sonuna kadar eleştirebilirsiniz ancak "geçersiz" bulamazsınız
ister garip bulun, ister bulmayın, benim tepkim buna
bu arada, "alkışlanmaya alışmış olabilirsiniz" i çok derin yorumlayabilirdim ama yorumlamıyorum!
diyekim ki kendi aileisnin de durumu musait degikdi.. olamaz mi?
yani
siz bir nevi iki kişinin borç alıp vermesine aracılık edecektiniz, doğru mu?
kuzeniniz borç verip vermemeye, nişanlınız da alıp almamaya karar verecekti
ama siz ablanıza ailenize anlattınız hem de nişanlınıza bir tek kuzenim bilecek dediğiniz halde
aile kıyameti kopartınca da dönüp nişanlıya kuzenimin o paraya ihtiyacı varmış, vermedi dediniz???????
Hiç tanımayanlarin tanimasi için var demedim.daha iyi tanıması için var dedim.Nişanlılık dönemi birbirini hiç tanımayan insanların tanıması için var olan bir dönem değil.
Hiç sevmiyor olsaydınız zaten biraz garip olurdu, nefret ettiğiniz biriyle evlenecek haliniz yok. Ama mantık evliliği yaparsanız daha çok hesap yaparsınız.
İstediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz. Ben tribünlere oynamıyorum düşüncemde ve bunu belirtmekte de özgürüm.
Bazı fikirleri geçersiz bulmak birine saygısızlık demek değildir istediğim kadar geçersiz bulabilirim siz benim fikrimin kahyası değilsiniz. Ayrıca şahsınıza yapılmış bir yorumum da yoktu beni özellikle siz alıntıladınız bununla ilgili ben de çok derin yorumlar yapabilirim ama yapmıyorum
Çok rica ediyorum gereksiz yere başlattığınız polemiği bitirin çünkü daha fazla sizinle uğraşmak istemiyorum.
Gururunu onurunu kırmamak onu küçük düşürmemek için.+ Adam şüphelenince de sonuna kadar inkar politikası.
yahu yapmayın
nasıl gerçekten yardım etmek istediniz?
2. sayfada açık açık yazdınız "bu teklifi denemek için yaptım" diye
İnsan flört ederken farklı boyutta güveniyor nisanlandiginda daha ciddilesiyor bu boyut ama evlilik bambaşka bir güven ve teslimiyet gerektiriyor.bazen böyle şeyler benim gibilerin içini bulandirabiliyor. Güven netleşecek imza atmak doğru değil. Büyüzden bende bir süre nişanlı kalmayi dusunuyorumsizi, kendi adıma anlamaya çalışmakta zorlanıyorum çünkü,ben bir adama nişanlım dediysem ,o adam zor durumda kaldığında benimle sıkınıtısını paylaşabilir,ona gerçekten yardım edebilceksem yardım teklifinde bulunurum ,yardım etmeye gücüm olmadığı halde onun tavrını ölçmek için denemeye kalkmam.buda sizin nişanlınızı sevmediğinizi güvenmediğinizi gösteriyor.sizin nişanlınızla evlenebilmeniz için bunların aklınıza gelmemiş olması gerekliydi.
evet haklısınız, hakikaten bitirmek lazım bu polemiği
zira nedense(!) "alkış almak", "tribünlere oynamak" gibi kavramlara takılmışsınız biraz
Gururunu onurunu kırmamak onu küçük düşürmemek için.