nişanlım çalışmadığım halde benden para kabul etti

yerinde bulmak zorunda değilsiniz
alkışlanmaya alıştığım sonucuna sanırım "beğenildi" sayımdan vardınız, harika varsayım, tebrikler
farklı fikirlere de kesinlikle açığım, keza forumun amacı da bu
fikirleri beğenmeyebilirsiniz, sonuna kadar eleştirebilirsiniz ancak "geçersiz" bulamazsınız
ister garip bulun, ister bulmayın, benim tepkim buna

bu arada, "alkışlanmaya alışmış olabilirsiniz" i çok derin yorumlayabilirdim ama yorumlamıyorum!

Son düzenleme:
Tabiki.onun parası sonuCta. Ama ben niyete bakıyorum. Art niyetli var yoksa benmi abartiyorum

Sizin nişanliniza entrikaniz her şeyden tuhaf. Adami hem denediniz oyuna getirdiniz. Hem de simdi oyun sonucunu yorumluyoruz. Yorumlar uzadikca da işin içine kuzen girdi. Ailenizin adami yuzsuz bulmasi girdi. ! Su cumlenizden sonra dusundum de burada size ne demek icin ugrasiyoruz ki. Bos..

ailenizin de yuzsuz dedigi birine, sizin oyun oynadiginiz kisiye napalim biz kardesim ac kollarini kos evlen mi diyelim. Anlamadim ki.!

Sizin kararsızlığınız parayla hiç alakalı olmamalı bir kere.

Belli ki adamı sevmiyorsunuz, 32 yaşına geldim diyerek evlenmeyin.
Yeri gelmişken ben nişanlımi hiç sevmiyor değilim. Onu seviyorum.sevmedim düşünmem bile. Ama nişanlılik dönemi kişilerin birbirini daha iyi tanıması için varsa bende bunu yapmaya çalışıyorum. Aşktan gözüm kör değil. Sonuçta ben bu adamdan bir aile kurucam çocuk yapicam.güven onemli

Tabiki.onun parası sonuCta. Ama ben niyete bakıyorum. Art niyetli var yoksa benmi abartiyorum

yani
siz bir nevi iki kişinin borç alıp vermesine aracılık edecektiniz, doğru mu?
kuzeniniz borç verip vermemeye, nişanlınız da alıp almamaya karar verecekti

ama siz ablanıza ailenize anlattınız hem de nişanlınıza bir tek kuzenim bilecek dediğiniz halde
aile kıyameti kopartınca da dönüp nişanlıya kuzenimin o paraya ihtiyacı varmış, vermedi dediniz???????

Nişanlılık dönemi birbirini hiç tanımayan insanların tanıması için var olan bir dönem değil.

Hiç sevmiyor olsaydınız zaten biraz garip olurdu, nefret ettiğiniz biriyle evlenecek haliniz yok. Ama mantık evliliği yaparsanız daha çok hesap yaparsınız.

Malesef.

İstediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz. Ben tribünlere oynamıyorum düşüncemde ve bunu belirtmekte de özgürüm.

Bazı fikirleri geçersiz bulmak birine saygısızlık demek değildir istediğim kadar geçersiz bulabilirim siz benim fikrimin kahyası değilsiniz. Ayrıca şahsınıza yapılmış bir yorumum da yoktu beni özellikle siz alıntıladınız bununla ilgili ben de çok derin yorumlar yapabilirim ama yapmıyorum

Çok rica ediyorum gereksiz yere başlattığınız polemiği bitirin çünkü daha fazla sizinle uğraşmak istemiyorum.

+ Adam şüphelenince de sonuna kadar inkar politikası.

Hiç tanımayanlarin tanimasi için var demedim.daha iyi tanıması için var dedim.

evet haklısınız, hakikaten bitirmek lazım bu polemiği
zira nedense(!) "alkış almak", "tribünlere oynamak" gibi kavramlara takılmışsınız biraz

sizi, kendi adıma anlamaya çalışmakta zorlanıyorum çünkü,ben bir adama nişanlım dediysem ,o adam zor durumda kaldığında benimle sıkınıtısını paylaşabilir,ona gerçekten yardım edebilceksem yardım teklifinde bulunurum ,yardım etmeye gücüm olmadığı halde onun tavrını ölçmek için denemeye kalkmam.buda sizin nişanlınızı sevmediğinizi güvenmediğinizi gösteriyor.sizin nişanlınızla evlenebilmeniz için bunların aklınıza gelmemiş olması gerekliydi.

İnsan flört ederken farklı boyutta güveniyor nisanlandiginda daha ciddilesiyor bu boyut ama evlilik bambaşka bir güven ve teslimiyet gerektiriyor.bazen böyle şeyler benim gibilerin içini bulandirabiliyor. Güven netleşecek imza atmak doğru değil. Büyüzden bende bir süre nişanlı kalmayi dusunuyorum

evet haklısınız, hakikaten bitirmek lazım bu polemiği
zira nedense(!) "alkış almak", "tribünlere oynamak" gibi kavramlara takılmışsınız biraz

Vallahi kimin takılmış olduğu ortada, nedense(!) genele yaptığım yorumu bilhassa üzerinize alınıp cevap verdiğinize göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…