Evet Malesef.buyüzden çok Üzgünüm. Bari söyleyip onu utandirmimhayır yanlış
siz o adamın gururunu, onurunu herkesin gözünde kırmışsınız zaten
o bunu bilmiyor sadece
nisanlinin firsatciligindan nasil bu kadar emin oldunuz, onu anlamadim ben de..Müsaitmiş ailesinin durumu ama konu bu değil.
Nişanlınızın ailesinden biriyle ciddi olmayan bir durumda para ile ilgili yüz göz olur musunuz? Yoksa kaçınır mısınız bundan?
Bu soru banaysa ben katiyen yüzgöz olmak bir yana maddi konuları konuşmam bile.Müsaitmiş ailesinin durumu ama konu bu değil.
Nişanlınızın ailesinden biriyle ciddi olmayan bir durumda para ile ilgili yüz göz olur musunuz? Yoksa kaçınır mısınız bundan?
bi samimiyetsizlik varsa karsilikli bence aralarinda.. bi oyunlar, bi yem atmalar..yok durum farklıymış açıkladı konu sahibi ama çelişkiler var...
nisanlinin firsatciligindan nasil bu kadar emin oldunuz, onu anlamadim ben de..
konu sahibinin 'ailemin haberi yok saniyordu ama haberleri vardi' ifadesinden sonra samimiyetsiz olduguna inandim.. varsa bi kotu niyet; aralarinda karsilikli..
Vallahi kimin takılmış olduğu ortada, nedense(!) genele yaptığım yorumu bilhassa üzerinize alınıp cevap verdiğinize göre
Evet Malesef.buyüzden çok Üzgünüm. Bari söyleyip onu utandirmim
Ona ailemden habersiz dedim.ama aslında ailemin haberi vardı. Gizli is yapmak istemedim
Kuzenimden isteyeceğim dedim.
Talihsiz gelişen bu olaydan kimseyi yargılamak haksız yere üzmek istemiyorum.neticede dolandırıcı değil bunu düşünmüyorum. Sadece düşüncesiz biri vererek hata yapabilir diyerek yoluna devam mı etmeliyim yoksa hiç kendimi yumuşatmadan noktalamalimiyim kararsızlığı bu yonde
şu yazdıklarınıza göre; sogudugunuz, gurursuz oldugunuzu düşündügünüz, denediginizde testi (!) geçememiş olan, zihniyeti-fikri size uymayan, edepsiz ve adap bilmeyen, en önemlisi de tanımadıgınız biriyle evlilik yolundasınız...
hayır yanlış
siz o adamın gururunu, onurunu herkesin gözünde kırmışsınız zaten
o bunu bilmiyor sadece
Müsaitmiş ailesinin durumu ama konu bu değil.
adamin sorumsuz ve yuzsuz olmasi sorun degil dusuncesinde oldugum kanisina nerden vardiniz, anlayamadim..Ben size sadece bir soru sordum, herhangi bir yargıda bulunmadım.
Sorudan kötü niyet izlenimini siz edindiniz. Ayrıca kötü niyet çok göreceli bir şey, kötü niyet olmaz ortada da adam sorumsuz ve yüzsüzdür mesela gerçekten. O zaman önemli olmayacak mı?
Bunlar önemli değil. Asıl sorun birbirini tanımayan güvenmeyen 2 insanın evlenmeye kalkması.
Gururunu onurunu kırmamak onu küçük düşürmemek için.
Doğru. Ama adam da bunu göze almış, müşterinin itibarının zedelenmesini göze alamamış.
Yani zaten öğrendiler diye onuru kırılıyorsa demek ki onur kırıcı bir şey yapmış ona göre de.
Nişanlısı ailemle - kuzenim bir samimiyet yok.Merhaba Merhaba okadar.vallahi bence A'dan Z'ye çetrefil dolu bu konu
konu sahibi önce diyor ki denemek için yaptım bu teklifi
sonra diyor ki niyetim gerçekten yardım etmekti
önce diyor ki ailemin parasını, onlardan habersiz borç alacaktı
sonra diyor ki kuzenimdi, haberi vardı
olaylar dön dolaş farklılaşıyor!!!
hadi diyelim ki kuzen gerçek
o zaman da şu soru çıkar ortaya
kuzenle nişanlının samimiyeti ne boyutta?
ben çok samimiyim mesela, böyle bir konuyu çekinmeden açabilirim
ama buradan da yine geliriz adamın duygularına, ilişkiye, nişanlısına bakış açısına
ben borç istemesini veya ailenin öğrenmesini onur kırıcı bulmadım
ailenin adamın arkasından takındığı tavrı, tutumu onur kırıcı buldum
vallahi bence A'dan Z'ye çetrefil dolu bu konu
konu sahibi önce diyor ki denemek için yaptım bu teklifi
sonra diyor ki niyetim gerçekten yardım etmekti
önce diyor ki ailemin parasını, onlardan habersiz borç alacaktı
sonra diyor ki kuzenimdi, haberi vardı
olaylar dön dolaş farklılaşıyor!!!
hadi diyelim ki kuzen gerçek
o zaman da şu soru çıkar ortaya
kuzenle konu sahibinin samimiyeti ne boyutta?
ben çok samimiyim mesela, böyle bir konuyu çekinmeden açabilirim
ama buradan da yine geliriz adamın duygularına, ilişkiye, nişanlısına bakış açısına
Nişanlısı ailemle - kuzenim bir samimiyet yok.Merhaba Merhaba okadar.
ben borç istemesini veya ailenin öğrenmesini onur kırıcı bulmadım
ailenin adamın arkasından takındığı tavrı, tutumu onur kırıcı buldum
milleti germek icin mi acti konuyu, anlayamadimki..Sizin nişanliniza entrikaniz her şeyden tuhaf. Adami hem denediniz oyuna getirdiniz. Hem de simdi oyun sonucunu yorumluyoruz. Yorumlar uzadikca da işin içine kuzen girdi. Ailenizin adami yuzsuz bulmasi girdi. ! Su cumlenizden sonra dusundum de burada size ne demek icin ugrasiyoruz ki. Bos..
ailenizin de yuzsuz dedigi birine, sizin oyun oynadiginiz kisiye napalim biz kardesim ac kollarini kos evlen mi diyelim. Anlamadim ki.!