nişanlım çalışmadığım halde benden para kabul etti

Bugün dolandırıcılık organ mafyası seri katiller, tecavuzculer bukadar fazlayken ben evleneceğim adamı sadece denemek istemişim bunu suç? Bukadar ayrıl ayrıl ayril diyip bukadar beni asagilayanlara sesleniyorum.ben hatamida tereddutlerimide farkındayım. İnsan gibi konuşmak ve insan gibi eleştirilmek isterim.ne beni ne karşımdakini tanimiyorsunuz.sadece yaşanmış tek bir olaydan bahsettim ve örnek verdim.insan aşıp kesin diye değil siz olsanız nasıl hareket edersiniz bunu öğrenmek istedim. insan hata bile etmiş olsa bu yolu tercih etmişti etmiş olan olmuşmu olmuş millet yardım edeceğine abuk sabuk asagilayanlara hakaretler.. pardon ne sanıyor bukadar insan kendini.kimsenin yanlısı hatası günahı yok??? Hepinizi sütten çıkmış ak kasıksıniz? ??
adamı olmadık zamanında denemişsin,ailene rezil etmişsin sonucundan da memnun değilsin,soğumuşsun eee daha ne bizim ayrıl dememiz neden zoruna gidiyor:KK14:

direk okumadan konu baslığından fesat olduğunuzu çıkardım
nişanlım para kabul etti ? bu nasıl bir tabir konuşma şekli adama para verip deneme mi yaptınız
gereksiz

Bugün dolandırıcılık organ mafyası seri katiller, tecavuzculer bukadar fazlayken ben evleneceğim adamı sadece denemek istemişim bunu suç? Bukadar ayrıl ayrıl ayril diyip bukadar beni asagilayanlara sesleniyorum.ben hatamida tereddutlerimide farkındayım. İnsan gibi konuşmak ve insan gibi eleştirilmek isterim.ne beni ne karşımdakini tanimiyorsunuz.sadece yaşanmış tek bir olaydan bahsettim ve örnek verdim.insan aşıp kesin diye değil siz olsanız nasıl hareket edersiniz bunu öğrenmek istedim. insan hata bile etmiş olsa bu yolu tercih etmişti etmiş olan olmuşmu olmuş millet yardım edeceğine abuk sabuk asagilayanlara hakaretler.. pardon ne sanıyor bukadar insan kendini.kimsenin yanlısı hatası günahı yok??? Hepinizi sütten çıkmış ak kasıksıniz? ??

Buraların jargonu "kınadığını yaşamadan ölmezsin." dir yabancı. :KK14: Bir dahaki sefere onu eklerseniz tamamlanmış olur eleştiriniz.

Madem insansınız karşınızdakini de öyle kabul edin, iki dürüst insan gibi bir ilişkiye başlayın, kırılır diye doğrularınızı söylemekten korkmayın, birlikte konuşup karar verebilme yetenekleriniz zamanla ne kadar güçlenirse aranızdaki bağ da o ölçüde güçlenir. Ama birinin arkasından iş çevirmeyin, o gün "çalışsaydım sana kendi paramı seve seve verirdim." diyebilseydiniz, o da karşılığında "canın sağolsun, söylemen yeter." diyebilseydi şu konu açılmayacaktı bile, öncesinde ilk kredi kartı limitini arttır isteğinde "bunu yapamam." da diyebilirdiniz, o da adımlarını buna yönelik olarak atardı. Hayatta yanlış insanlar her zaman karşımıza çıkıyor ama önce kendimiz doğru olmadıktan sonra bir kıymeti yok. Güven de tek kullanımlıktır. Bundan sonrası da kendi hayatınız zaten, hendi seçimleriniz, kendi tercihleriniz ama birinin size duyacağı güvenini de hesaba katmazsanız, sonrasında kaybeden siz olursunuz, laf ettiğiniz diğerlerine bakmayın yani, kendi hayatınızı iyileştirmek için çaba sarfedin yeter.

Ne enteresansın deneme tahtası mı nişanlın,bide soğudum diyosun olanlardan haberdar olsa nişanlın sana ölüp bayılır mı? Çok ayıp etmişsiniz ailecek.

İlerde birgün başınıza benzeri gelirse ki inşallah gelmez siz benden daha daha iyi adımlar atın ama ozaman anlarsınız. Klavyeden yazmakla reel hayatta bir dostlar konuşmak arasında bir fark yok bence.tüm dostlarınızı bu şekilde rencide ediyorsanız insanliginizi gözden geçirin derim.

İlerde birgün başınıza benzeri gelirse ki inşallah gelmez siz benden daha daha iyi adımlar atın ama ozaman anlarsınız. Klavyeden yazmakla reel hayatta bir dostlar konuşmak arasında bir fark yok bence.tüm dostlarınızı bu şekilde rencide ediyorsanız insanliginizi gözden geçirin derim.

Akli basinda kimse kolay kolay boyle bir tuhaflik yapmayacagi icin mesele yok diye dusunuyorum. Sonra vay efendim denedim. Peki...

Valla her gün yüzlerce kişi evleniyor ama ben ilk kez böyle tuhaf bir tuzak kuran bir insan görüyorum. Dolayısıyla sergilediğiniz hiç de doğal ve normal bir davranış olmadığı için ileride buna karşı çıkanların başına gelme ihtimali yok zaten.

Uzun uzun mesajlar yazdım sildim. Tek diyeceğim şu.
Biz burada hadiselere konu sahiplerinin bize anlattığı, aktardığı kadarıyla vâkıf oluyoruz.
Kaç yıllık forum burası ne konular ne üyeler geldi geçti. Emin olun aramızdan henüz müneccim çıkmadı.
Ah keşke çıkaydı ilk önce "kızlaarrr hamile miyim acaba?" sorularına cevap verilirdi.
Unutmayın siz ne kadar anlattıysanız bir o kadar yorumladık.

gerçekten sıkışmış olabilir bunu nişanlıdan istemesi dogal
ancak
daha öncede kredi kartı mevzusu olmuş.maddi konularda sürekli sizden mi aman bekliyor bu şahıs?
yani borç istemesi tek başına normal bir durum da yanında artçıları varsa sıkıntı..

gerçekten sıkışmış olabilir bunu nişanlıdan istemesi dogal
ancak
daha öncede kredi kartı mevzusu olmuş.maddi konularda sürekli sizden mi aman bekliyor bu şahıs?
yani borç istemesi tek başına normal bir durum da yanında artçıları varsa sıkıntı..
adam borç istememiş ki,konu sahibi kendisi teklif etmiş:KK51:

pardon yanlış dile getirdim.
para kabul etmesi diyim..
çok canımın yandığı bir gün birisi beni denemeye kalktı ve o gün o kişiyi hayatımdan çıkardım.halbuki o kişiye çok emek vermiştim.kimsenin vermediği değeri ona ben vermiştim.her sıkıntısında yanında olmuştum.
çok pişman oldu yaptığına,her gün birilerinden haber gönderiyor,yanlışlıkla(!) sürekli beni arıyor ama çok geç.ben denenecek oyuncak ya da herhangi bir şey değilim.:KK14:

Sanki Adam'ı deneme Amaçlı birşey teklif etmişsiniz ailenizle plan kurarak kabul edince ayrılman Lazım olmuş yani çok Saçma

X