Nişanlım çalışmadığım halde ailemden alıp kendisine borç verme teklifimi kabul etti. Ailem isyanlarDa. Ayrılmalısin diyorlar. Nişanlımin kopan fırtınalardan haberi yok. İşin açıkçası benide bozdu bu durum.soğudum gibi. Ne yapmalıyım sizce?
9 aydır tanışıyoruz. 4 aydır nişanlıYıZ.
Nişanlım çalışmadığım halde ailemden alıp kendisine borç verme teklifimi kabul etti. Ailem isyanlarDa. Ayrılmalısin diyorlar. Nişanlımin kopan fırtınalardan haberi yok. İşin açıkçası benide bozdu bu durum.soğudum gibi. Ne yapmalıyım sizce?
9 aydır tanışıyoruz. 4 aydır nişanlıYıZ.
eğer gerçekten ihtiyaç için borç aldığına inanıyorsanız:
"erkek" olduğu için mi bozuldunuz?
teklifi siz yapmışsınız
eğer sizin paraya ihtiyacınız olsaydı ve nişanlınız size borç vermeyi teklif etseydi
şimdi burada "nişanlımdan borç aldım, benden soğusun" mu yazardınız, yoksa bu hoşunuza giderdi de nişanlınızla gurur duyup, "bana değer veriyor" mu yazardınız???
Haklısınız ancak bu örnekte borcu aile veriyor, nişanlı değil.
Kadın olsa da buraya konu açsa, nişanlımın ailesinden borç almalı mıyım? diye, kesinlikle hayır yazarım mesela.
aslında burada çok bilinmeyen var
konu çok eksik
nişanlının ne için paraya ihtiyacı olduğunu bilmiyoruz, meblağ bilmiyoruz ve özellikle aileler arasındaki samimiyeti bilmiyoruz (en azından görünür samimiyeti)
belki adama gerçekten çok samimi davranıp oğlumuz diyorlar, belki bu samimiyeti onlar aşıladılar...
çok bilinmezli denklem gibi olmuş, nereye çekmek istersek oradan bakabiliriz.