E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
teşekkür ederim hepinize yorumlarınızdan dolayı..
evet mutlaka yaşayanda vardır yaşamayanda, tercih meselesidir mutlaka ama ben böyle bişey beklemiordum belkide ondan..açıkçası bunun hayalini bile etmesi kırdı beni
belkide ben çok büyütüorumdur ama inanın çıkamadım bi an içinden
böyle bişey düşünmediğimi bana yanlış geldiğini söyledim ona,özür diledi ama kendimi kötü hissettim bi anda
canım seni hatırladım evet asker bekleyenler topiğine de geliyorsun dimi :teselli:
bundan dolayı ayrılmak olur mu ya
büyütmüşsün bencede..senin tepkini ölçememiştir o..zaten özür de dilemiş
hem malum asker akıllarından neler gelip geçiyor delikafadulden
üstelik nişanlısınız.bence abartmana gerek yok
geldikten sonra yine sürekli seks muhabebti olursa o zaman tavrını koyarsın üzülmea.s.
ay benim fıstığımı üzmüşler miii :1hug:
hayatım nişanlı olarak bunları konuşabilecek durumdasınız burda bir sorun olduğunu düşünmüyorum
bir de şöyle düşün : sana en azından evlilikte oral seks ile ilgili fikirlerini sormuş
bu gibi konuşmalar yapmamış, eşleri tarafından tecavüz edilen, zorlama ile bazı şeyleri yaşayan kadınlarımızın hikayelerini okuduk biz
en azından seninle konuşup, fikrini almaya çalışıyor
o şimdi asker canı neler ister şarkısını sana hatırlatmıyorum bile delikafadulden
hacerim saol ya güldürdün ya beni Allahta seni güldürsünkaydirigubbakcemile3
onun böyle şeyler düşündüğünü bilmiodum yani sapkınlık gibi geldi bana ne biliyim ondan içerledim belki:bbo:
canım sapık olsaydı sana düşüncelerini çok daha farklı bir biçimde yansıtırdı
o sana normal bir şekilde sormuş nasıl bakıyorsun diye
bence bu çok olumlu bir şey
ya hiç söylemese, içinde tutsa, evlendiği zaman ya da askerden gelince sana bazı şeyleri zorla yaptırmaya çalışsaydı (Allah korusun)
Bir erkek için cinsellik çok önemli ve biz kadınlardan daha çok düşünüyorlar böyle şeyleri
Hele ki askerdeyse, anam anam diim ben saa delikafadulden
Bence abartmışsın kuzucum :teselli:
teşekkür ederim canımmm:1hug:
ama o şekilde sormadı..daha doğrusu hiç sormadı..direk lafa girdi
askerden sonraki planlardan bahsederken hiç anlamadım lafı sekse falan getirdi..
evlilikte olması çok normal bişiy gibi oral seksten bahsedince ben sert çıktım ve tartıştık:çok üzgünüm:
önce saçmaladığımı söyledi böyle düşündüğüm için sonrada özür diledi..kafamı karıştırdı:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?