- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi EU3
-
canım kusura bakma yzını görünce ve oral seksten dolayı ayrılmayı düşündüğünü okuyunca biraz güldüm..kızma lütfen...
sana ters ilişki dese ve ben ayrılmak istiyorum desen ,ayrıl derim..ama oral seks yüzünden neden ayrılıyorsun ki..eğer ki temizliğine dikkat ediyorsa , yapmaman için bir neden yok sanırım..belki çekinirsin, miden bulanır, tuaf gelir ama zamanla alışırsın..sonuçta kol ,bcak gibi o da bir organ..dudaklarını öpüyorsun ,elini öpüyorsun ,yanaklarını öpüyorsun da bir bunu yaparken mi iiiiiğğğğğğğğ diyeceksin..sonuçta o senin sevdiğin insan değil mi?herşeyiyle sevmelisin bence
halısınız, herkesten farklı düşündüğümünde farkındayım..fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.tabiki gülünç gelebilir ama kendi kafamda kurduğum psikolojik bi problem olup olmadığını da düşündüm bu durumun..tabiki sevdiğim insanı herşeyiyle seviorum konu temizlik falan da deil bu anlamda şüphem olan yada iğrenmem için bi sebebi olan bi insan deil nişanlım..sorun benim kafamda bitior galiba:çok üzgünüm:
benım anlamadıgım şey gurbik çim.. bunu düşünmesimi yoksa bunu senınle paylaşmasınamı kızdın sen? bence bunu senınle paylaşmasına kızdın çünkü böyle bişey ondann bekleiyordun.. canım o kimbilier ne kadar efendi uslu iridir ama sonuçta o da bi erkek ve nişanlıssın canım bunda utanılıcak çekinicek bi durum yok diye düşünyorum ben..
yo bunu paylaşmasına kızmadım bi anlamda iyi oldu..benim sıcak bakmadığımı öğrenmiş oldu sadece
ben böyle bişey düşünmesine kızdım aslında önce garipsedim evet biraz sapkınlık gibi geldi oral seks deyince.ama nyseki evlendikten sonra yaşamaktan bahsetti aksi halde daha kötü bi tepkide verebilirdimfisfisfis
şimdi burdaki yorumlara bakıorum ve onun böle düşünmesinin normal olduğunu savunuor herkes..öyleyse sorun bende..tiksinio muyum,çekinio muyum bende tam ifade edemiorumki:sm_confused:
bana sürekli sexten bahseden bir erkek cok cok itici geliyor biraz daa yatak odasına ait kalmalı..seni özledim arzuluyorum tmm denebilcek şeler bence ama yok bana oral yap yok ben sna söle yapim telefonda o anda kendı ihityacını gidermek mastrübsyon yapmak bosalmak.amacı geliyor..yanı oral sex ten dolayı ayrılınmaz sende istersin belki zevk alırısn fln...ama dedğim gibi seni kıran sey telefonda sen özlem dolu kelimeler duymak isterken o sana cinsel bi obje gibi davranması
eylülcüm haklısın..
benimde nişanlımın sevgisinden bi şüphem yok bu anlamda
ama öyle söyleyince itici geldi birden yanlış bişey gibi geldi alındım falan..
sonradan burda yapılan yorumlarla kendime geldim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?