NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

Boyle denemek mi olur ciddi bi is bu, ciddi bi surec ....

(( haklisin da gurumu cok incitti((

Haklısın ((((((

Haklisiniz ama kesle isi nisan a kadar uzamasina sebep olmasaydi (( bitirseydi ....

Hayırlısı böyleymiş. Yarın öbür gün evlendiğinizde ayrılmak daha zor gelecekti. Emin olun çok şey yaşardınız ama çevreden utancınıza sabrınızı zorlardınız. Zarardan ne zaman dönülse kardır. Bu kadar beddua etmeyin. Size iyilik yapmış olabilirler.

Hayır dualarina amin diuorum canım ((

Evrt sanirim özgüveni yok ((

Allah bir kapıyı kaparsa başka kapıyı açar .üzülme

Bu evlilik görücü usulü olacakmış.iki taraf da birbirine deli divane aşık değil.çiftler büyük sevaplar yssadiklarindaa genelde böyle bohça takı vesaire beklentisi olmuyor.ama burada erkek tarafı talip olmuş.kime gitse belli beklentilerin olacağı aşikar.sizi de muhtemelen yaşı gelmiş,tek amacı evlenmek ,ne şartta olsa kabul eder gözüyle bakmışlar.öyle olmadığıni anlayınca da vazgeçmişler.belli ki o kişiyle hayata bakışınız,aile yapilarininz oldukça farklı..evlilik olsa dahi sürekli buna benzer sorunlar yasayacaktiniz.bu yuzden olabilecek en iyi şekilde bitmiş.ufkunuzu geniş tutun.
Mesele evlilik yapmak değil,içinde mutlu,saygılı,sevgili insanların yaşadığı bir yuva kurabilmek...

şiştim bu konudan canım aynen ya aynen senin gibi düşünüyorum bu kadar kendini acındırmak ne yaaaa..

Acındırmıyorum üzülüyorum vebunu paylaşıyorum ((
adama ne koyduysa artik iki tane yuzuk aman kapiyim kuyumcu kapanmadan bozdurayim demis bence.
hic uzulme gercekten kurtulmussun.
adama ne koyduysa artik iki tane yuzuk aman kapiyim kuyumcu kapanmadan bozdurayim demis bence.
hic uzulme gercekten kurtulmussun.

Evet (

gururumu cok kırdi gercekten pisman olmasini istiyorum, cunku kotu biri degilim ben

Cok tesekkur ederim degerli yorumunuz icin. Allah razi olsun. Gururum cok kirildi. Rabbim sabir ihsan eylesin. Benim bir gelin olarak talebim hic olmadiki ne haddime... Dugun dedim sonra vazgecip nikah olsun dedim o da olmadi bitirdi (( lutfen dua edin ben travma yasiyorum ((

Annesi gelmis once. Annesi begenmis ve siz gorusup 3 ay sonra nisan yapmissiniz. Madem ailesi oncu oldu o zaman keske bohca, dugun isini sizinle degil ailenizle muhatap olsalardi. Genelde cunku bu tip konulari buyukler konusup ortak bir karar alirlar. Siz sadece o 3 ayi birbirinizi tanimak icin harcasaydiniz ve bu tip konulara hic girmeyip topu buyuklere biraksaydiniz.
Uzuntunuzu anliyorum. Her ayrilik da bir yas donemi olur. Bu normal. Ama malesef hayat devam ediyor ve yasadigimiz her olayda bizim icin bir hayir vardir. Bunu hemen anlayamiyoruz maalesef. Ah etmeyin, beddua da etmeyin. Bu size zarar verir. Negatif duygulari bunlari dusunerek ustunuze cekmeyin. Evrene salin onlari. Eminim sizin icin bu uzuntulu olaydan sonra guzel bir sey bekliyor sizi... Rabbim hayirlisi ise olsun hayirlisi degilse olmasin diye dua edin bundan sonra. Hakkinizda hayirlisini dilerim.
Sevgiyle kalin.

Cok tatlisin ne guzel tesbitler yapmissin... Hakikaten noktasal atis (( annem icin sofa dileklerine amin diyorum ((( pisman olur mu sence

Adam hakli, birbirinize gore degilsiniz ki. Sen dugun diyorsun o nikah diyor, sen bohca diyorsun o hayir diyor, sen ak diyorsun o kara diyor.
anlasamamissiniz adam mantikli dusunuyormus ki birakmis.
hic ahım tutar mi falan diye bekleme bence, bunlari gore gore evlenseydiniz daha mi iyiydi?

Rica ederim canım. Sıkma canını. Boşver. Takıntı haline getirip de daha fazla yıpratma kendini. O pintiler parasına kıyamamışlar, sen onlar için sağlığını mı bozacaksın? Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Ah ediyorum cunku ailesi oncu olmadina ragmen sonrasinda hic devreye girmediler... Annesi beni cok bakimsiz gorup begendi. Ben gorucuye geldigini bilmiyodum. Sanirim oyle oldugumu dusundu biomiyorum. Soz gunu cok guzel olmustum ve şık .. Zatrn donra degisti benimle muhtap bile olmadi (( birakin ceyizi nasil oldugumu bile sormadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…