NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

Canim okudum yazdiklarinin cogunu
İcin yaniyor,hirslandin hakli olarak haketmedim neden diye yiyorsun kendfini.
Oncelkle 39 yasindaki adam kendi karar veremiyorsa bu is zaten yas
Boyle bir adamla omur gecmez
Cimri,anne sozunden ckmayan vs vs
Sen bol bol sukur cekki kurtuldum diye

Şu an sadece sukredin bu aileyle evlenecektiniz işte Allah kurtarmis. Erkekte en sevilmeyen özellikler eski nisanlinizda mevcutmuş maşallah pintilik ve aşırı anne bağımlılığı . Ne zannetmişler evliliği acaba

Her seyyyy nasip

Allahimizin sevgili kuluymussun kiii boyle bir yanlistan kurtulmussun. Senin bence sukur namazi kilman gerek

Akillira bakin hele vayyy vayyyy hrm calisan temiz bir bayan alacak. Hem aksama kadar yemek yok. Eee o yok bu yokkkkk eee ne gonderecekmis bu kayinvalide sana 39 yasindaki kokmus oglunun kokmus burusmus donunumu tobe tobeee sinirden guldum vallahi. Hadi bacim verilecek sadakan varmis toparlan ve kendine gel sende ailende buyuuuuuuk bir beladan kurtulmussun. Rabbimize bol bolll dua et rabbena suresini agzindan dusurme ve sana hayirli bir es nasip etsin. Kendini guzel huyu guzel. Annecigini aileni uzme o pislik cimriler icin tek goz yasina binlerce yazik olur. Haydii hayatina devam bosveeerrrrrr. Hadi bulsunlar bakalim. Oyle 4 kurusa evlilik. Simdi yazcam buraya bulacagi kizi da tobe tobeeee bulurlar onlar belalribi 3 kurusa gelen gelin sonradan cikar oyunu. Sende duyarr ohhhhhh dersin keyifliceee

Sizin durumunuz iyi sanırım ama karşı Tarafın değil heralde ya da sizin isteklerinizi karşılayacak kadar iyi değil
Pırlanta ve sıralı Taşlı pırlantanın fiyatı bir setin yada 2-3 bilezikten daha fazla
Ben ilişkinizde sizinde çok Hatalı olduğunuzu düşünüyorum
Onlarda Hatalı elbette özellikle atılan Yüzük sonrası aramayacak yapmışlar Hatayı ama sizde kendinizin yaptıgı şatafatı onların durumlarını gözetmeden istemişsiniz herşeyi

Niye ki? Kizlar abartip erkekleri tavuk gibi yolmaya calistigi icin mi
Ya sözüm ona kadınlar erkeklerle eşit(!) ya böyle adetlerle erkeklere haksızlık oluyormuş. Yersen. Ama evlendikten sonra 2 tarafın da çalışmasına rağmen yemek ve temizlik ve çocuk bakımını tek kadının sırtlanmasını nedense göz ardı ediyor arkadaş. Erkekler ne zaman hayatın müşterek olduğuna inanır yukarıda saydığım işleri yaparlar o zaman kadınların da altın isteği biter. Türk kadınları paragöz, çünkü bir evlilikten elde edecekleri yegane kazanç para ve ziynet oluyor çoğu zaman.

bence kendını bu kadar uzme sevınmelısın bıle benımde basımdan bı nısanlılık gectı ve allaha havale ettım ve sonunda ıyıkı bıtmıs dıye bınlerce sukrettım bence sımdı sende aynı seyı yapmalısın donsun dıye dua etme bence o zaten basından bellı etmıs kendını zamanla hersey unutuluyor :)

Aman canım hakkında hayırlısı verilmiş sadakat varmış. Sen sen ol ailesinin sözüyle hareket eden bi adam gördüğünde arkaya bakmadan kaç. Bi erkeğin ana kuzusu olması tahammül edilemez bişey. Ben evlendim hiç bir şey almadılar küçücük bişey bile yabancı gibi düğüne geldiler olay çıkarıp gittiler. Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları.

Ben pişman olmasını istiyoorum eften püften bir mesele ile benim gururumu inciterek ortada bıraktığı için istiyorum yoksa gelse kabul etmeyeceğim ama içimin yağları az da olsa erisin. Hasta anneciğimi düşünmeden neler yaşattı (((

Beddua etmiyorum .....

Ben kimseyi küçümsemiyorum ama sanki sokakta beni bulmuş gibi bir şekilde ayrıldı. PArmağında yüzüksüz geldi vs. Yani adap tarz çok çirkin ve incitici. Rabbim'e havale ettim (((

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. benim 33 yaşında olduğum için adeta bedavaya gideceğimi ve sanki tek oğullarına kaldım herşeyi kabul edeceğimi sandılar. Hoş zaten bir talepte de bulunmadım. al tarafı 2 yüzüktü alınan. ' tanecik pırlanta... Millet neler istiyor ama benim gözüm tok... Ailece benimle bizimle dalga geçtiler ((( Hakkımı Allah alsın ((

Haklısın gerçi. Annesinin oğlu kısaca ..... 11 saat hasta bir kadının evinde düşüncesizce oturmayı bilen insanlar ... ((

Canım benim değerli yorumların içimi rahatlattı, Rabbim mutluluğunu daim eylesin. Ne yazıkki yaşım geçti gözüyle bakılıp nasıl olsa herşekilde kabul eder diye düşünüldü sanırım (( Çok mutsuzum ve umutsuz. Dua ediyorum. Namaz kılıyorum ama bir yere kadar buna devam edebiliyorum ... Ne yapacağım nasıl geçecek bilmiyorum .((( Lütfen namazlarında bana da dua et. Hayırlı bir insan çıksın (((( ümitlerim de yıkıldı hayallerimle birlikte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…