NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

nişandan 10 gün sonra bitti demişsin ama 20 gün sonunda buluşalım dedi demişsin. burayı anlamadım

Canım benim nişandan 10 gün sonra bitti, sonra beni görüşmeye çağırdı 20 gün sonra meğer bu bitirdiğini yüzyüze de söylemek helalleşmek (!) için. Hukukumuz varmış güya ...

Güzelim sen ah etmek olayını yanlış biliyorsun.
İkincisi nişan yerini kim tuttu kim parasını verdisinden bahsetmiyoruz.Koskoca adam nişanlanıyor.Nişan yapmak yeri tutmak değildir.3.sü aile içinde kim kime ne aldı onları bağlar.Senin görmek istemediğin görmediğin bir tablo var ortada.Adam basiretsiz,aileye bağlı,sana saygısı yok.40 yaşında adam.Delikanlı değil.Kne,d kararlarını kendi vermeli.Aileyle nişanlı arasında dengeyi kurmalı.Bir de bu yaşa gelmiş bir kıza nasıl davranması gerektiğini bilmeli.Ömür boyu ağlayacağına,dua et kurtuldun.

Adam basiretsiz evet çok haklısın :KK43:((((

bencede kimseye ah etmeyin.eski nişanlınınız cimri yada size size aşık değil insan bir yemeği çok görür mü karşısındaki kişiye ya evlenmezsem gözüyle bakıp bir yemek bile ısmarlamamış olabilir.bohça konusunagelince bencde çok gereksiz bişey ama çok istiyorsanız yapabilirlerdi nişandada herkes bişey takmıyor artık.bence onlar sizi o yüzük olayından sonra istememeye başlamışlar eski nişanlınınızda dünden razıymış boşverin gitsin demekki hayırlısı böyleymiş ve yaşınıza lütfen takmayın artık insanlar okumaktan iş sahibi olana kadar sizin yaşlarda anca evlenebiliyorlar inanki yaşnızda bişey yok.

Çok haklısınız :KK43: Ama ah ediyoorum. aileme ve bana yaşattıklarını bir bilseniz :KK43:((

Canim okudum yazdiklarinin cogunu
İcin yaniyor,hirslandin hakli olarak haketmedim neden diye yiyorsun kendfini.
Oncelkle 39 yasindaki adam kendi karar veremiyorsa bu is zaten yas
Boyle bir adamla omur gecmez
Cimri,anne sozunden ckmayan vs vs
Sen bol bol sukur cekki kurtuldum diye

İnşallah iyiki olmamış dediğim günler gelir :KK43:(((

Verilmiş sadakanız varmış o kadar diyim.Aç aç dolaşmak nedir yahu?
Liseli aşıklar bile cep harçlıklarıyla bişeyler ısmarlıyor.Nişanın atılması isabet olmuş.
Bu arada elalemin dediğine çok takmayın.Kısmet değilmiş deyin gitsin canım.
dEĞİLMİ :KK43:(( ne azı bir durum. ben 33 o 39 yaşında :KK43:(((

bence allaha havale et rabbim iyisini bilir. sakın geri dönmesini isteme böyle kişiliksiz bir aileyle yapamazsın. bedavadan kız almak istemişler ama sert kayaya toslamışlar. akşama kadar aç dolaşmak nedir. şimdi liseliler bile üç kuruş harçlıklarıyla sevgililerine yemek ısmarlıyorlar.

Evet ya :KK43:((( değersiz hissettirdi bana kendimi :KK43:(((

Canım benim aynı memlekettendik :KK43:(( Memleket de küçük olunca hani ayrıca bir süre uzatımına gidilmedi :KK43: herşey çok güzeldi çünkü :KK43:((
Bence ne olursa olsun yine de cok erken ilişkide güzel günler kadar tartısabilmek de önemli tartıştığınızda ne kadar ileri gideceğini üslubunu da görebilmek gerekiyor.hem yemek ısmarlamaması kafanızda soru işareti yaratmış en basitinden.siz bence ilişkiyi tam yaşayamadan sonunu görmüşsünüz.keşke tam tersi olsaydı her sey cok üzüldüm sizin adınıza.

Demek aile yapilariniz uymamis. Bencede bohca vs sacma..
Adam annesinin lafiyla sizinle görüsmüs annesinin lafiyla birakmis..
Ve niye sizin annenizi bu halde birakmis olsun ki? Anneniz ile ne alaka anlamiyorum..veya kizkardesi ile..
Sonra beni kimsesiz gibi birakti ailemi aramadilar dediniz.. illa sart mi ailelerin de ayrilik konusmasi yapmasi?
Kimsesiz sahipsiz olarak niye görüyorsunuz kendinizi?
Ben sizin bakis acinizi garipsedim mesela..belki o adam ve aileside öyle düsünmüs olabilir..
Herkes farkli yetismis farkli düsünüyor bu normal..
Okadar üzmeyin kendinizi bence..
Hakkinizda hayirlisi olsun

Neticede annesi gördü beğendi. Böyle aramamaları sanki biz ikimiz tanışmışız pastane nişanı sözü yapmışız gibi davranmaları hiç hoş değil. Nerde olsa bu hoş karşılanmaz. Annem ciddi bir rahatsızlık geçirdi. ORtada bişey yokken böyle kızını görmek onun hastalığını arttırdı :KK43:(((

Verilmis sadakaniz varmis hanimefendi.

39 yasindaki adamin sizi butun gun ac gezdirdigi yerden sonrasini zaten okumadim. Ac gezdirmek nedir ya, bu nasil bir pintilik?

Yasiniz gecti diyip size kiymet vermeyecek insanlardan uzak durun, yasiniz geckin degil ki. Artik insanlar 30lu yaslarda evleniyor. 39 yasindaki adama da 33 yasinda kadin olur zaten , 25 yasinda bir kadinla evlenecek hali yoktu ya. Yaslariniz birbirine uygunmus.

Belli ki aileniz de siz de duzgun insanlarsiniz, ama bu insanlar manyaklar, normal degiller. hayirli ksimetinizin cikmasini dilerim, ah da etmeyin, uzulmeyin de, gecin gidin.
Lütfen dua edin :KK43:(( çok mutsuz ve umutsuzum ....

Aslında siz konunuzun içinde cevabı vermişsiniz alıntı yapmayı beceremediğim için şöyle anlatayım.Demişsinizki yaşım geçkin bişey istemez sandılar nişanıda güzel nezih bi yerde yapınca üstünede ondan önce alınan pırlanta yüzük alınmayın ama o kara zihniyetliler herhalde yaşınızdan istinaden size çok gördüler :KK62:Tabiki ben asla öle düşünmüyorum 33 yaş geç kalınmış bi yaş değil Allah size daha iyilerini nasibetsin inş kendinizden küçük biri çıkar karşınızada o kart herif görür:KK25:
Çok tatlısınız :KK43: Allah razı olsun ama ben umutlarımı kaybettim :KK43:(((

Arkadaşım üzülürsün haklısın da.ama bence artık kendini toplaman gerek.hem düşünsene iyi ki kendini yolun başında belli etmiş.ya evlenseydin de bu adam hayatını böyle çekilmez etseydi?ya kucağında çocuğunla mahkemelerde uğraşsaydın.çoook iyi olmuş da ne mal olduğu çıkmış ortaya.bence Allah ın sevgili kuluymuşsun

:KK43: evet ama hani böyle herşey güzelken 10 gün içinde beklenmedik bir şok yaşadım .((((

gecmiş olsun.. Allah kurtarmış.. Allah görüyor yaşadıgınız sıkıntıyı.. kız kardeşine ah etmeyin siZde sıkıntı yasadımız kalp kırıklıgı üzüntü ne cok iyi biliyorsunu.. Allahım elbet hak edenin hakkını teslim eder.. bahtınız acık olsun

Çok tatlısınız :KK43: Allah razı olsun ama ben umutlarımı kaybettim :KK43:(((
Yapmayın lütfen evet yaşadığınız çok zor bi durum elin adamı geliyor bütün umutlarınızı bi hiç uğruna yıkıyor ama şöylede olabilirdi evlenebilirdiniz ve boşanabilirdiniz bu sizi daha çok incitirdi kendinizi yıpratmayın pişman olmasını da beklemeyin hayatınıza kariyerinize devam edin sizi mutlu edecek adam er yada geç karşınıza çıkacaktır mutlu olmanızı diliyorum allahdan iyi akşamlar:KK60:

X