NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

Hepsine söz verdi .... annesi bozdu

bugün onu isteme bunu isteme yarın onlar seni sömürürler onu yap bunu yap diye kurtulmuşsun bence.ama beddua etme geri döner Allah'a havale et.hakkında hayırlısı olsun....

İyi de ama bunların hiçbirinde hiçbirini de sorun etmedi. Ne olduysa nişandan sonraki 10 gün içinde oldu. Madem sıkıntı vardı bunu en başından söylemeli idi.... Abartmıyorum çünkü görücü usulu oldu ise aile büyükleri de devrede olmalıydı. Biz serseri başıboş kendi aramızda pastanesi sözü yapan bir çift değildik

Çok haklısın (( Knedime değer vermedim. Ezdirdim. Hakkımı aramaya çalışınca ne oluyoruz dediler (( Lütfen dua edin. gururmum onurum hayallerim çok kırık .. çaresiz ve umutsuzum....

Aile ne yapmalıydı sizce ? Ben gerçekten ne demelerini beklediğinizi merak ettim.

Hatta şunu da sorayım...Ailesi ailenizi arasaydı bu ruh halinde olmayacak mıydınız gerçekten ?

Ben herşeye inancımı yitirdim, o kadar umutsuzum ki... hayallerim kırık ve çaresizim ((

Canim daha gencecik bir bayansin böylesi senin hakkinda daha iyi olmus demekki üzülme Allah büyüktür ,herseyi oluruna birak...cok düsünerekten kendini harab ediceksin, duygusal bir insan oldugun belli ,fakat fazla duygusal olmak insana zarar veriyor belli bir noktadan sonra ,ordan cikmaya bak ...normal islerini gör sanki bu olay hic basina gelmemis gibi hareket et ,soranlarada nasibim degilmis dersin olur biter.

Çok haklısın (( Knedime değer vermedim. Ezdirdim. Hakkımı aramaya çalışınca ne oluyoruz dediler (( Lütfen dua edin. gururmum onurum hayallerim çok kırık .. çaresiz ve umutsuzum....
önce şu çaresizlik umutsuzluk laflarından bir kurtul. insanların allah korusun annesi babası ölüyor hatta çocuğu ölüyor yada son evre kansere yakalanıyor, siz 3 aydır tanıdığınız size değer vermeyen basiretsiz bir adam yüzünden çaresiz ve umutsuz kalacak bir kadın mısını? insanlar yıllar sonra aldatılıyor o acıyı bir düşünün. halinize şükredin. allah çaresizlik vermesin.. bırakın bu melankoliyi çalışmıyorsanız çalışmaya başlayın yeni çevre edinin biraz hayattan zevk almaya çalışın.

Aranızda dağ kadar fark varmış sabah çıkıp aksama kdr içecekle sizi dolaştıran adamdan ne hayır gelir bi simitte mi alamadı kısmet değilmiş

ex nişanlını ve ailesini tebrik ettim açıkçası. Bu devirde oglun varsa böyle yetiştirmek en iyisi aslında.

Nasıl yani, açar mısınız?

Konu sahibi, büyük bir travma yaşamışsınız, hala da travmadasınız. Biz burada ne söylersek söyleyelim, herkesin kendine has bir acı çekme süresi vardır, siz de o süreyi yaşayacak ve dolduracaksınız. 33 yaşındayım diyorsunuz, tamam kabul erken bir yaş değil ama geç bir yaşta değil. Şunu unutmayın, bir şey için ne kadar çabalarsanız, kendinizi hırpalarsanız o şeyin olacağı varsa da olmaz. Fakat çabalamaz ve her şeyi oluruna bırakırsanız, şuan deli gibi istediğiniz şey gelir sizi bulur ve eski nişanlınızdan kurtulduğunuza bin kere sevinirsiniz. O zaman nişanlınıza ah etmek yerine, iyi ki böyle yapmış da bu insanla tanışma fırsatım olmuş dersiniz.

Kendinizi rahat bırakın. Olacağı varsa zaten olacak. Biraz daha sabır ve dua.

Ya canım kusura bakma da bu anlatılan duruma 33 yasinda kadini birak 13 yasinda kiz düşmez :/ Açıkçası unutulamayacak, kafaya takılacak bir yaşanmışlık da göremedim. Boyle basit insanlari saniyede silmeyi öğrenmiş olman gerekiyordu bu yaşına kadar. Boyle birini nasil ciddiye aldın, kolaylıkla bosverebilirsin bence.

Aile ne yapmalıydı sizce ? Ben gerçekten ne demelerini beklediğinizi merak ettim.

Hatta şunu da sorayım...Ailesi ailenizi arasaydı bu ruh halinde olmayacak mıydınız gerçekten ?

Evet bu kadar incinmeyecektim. Hakikaten ailece bizi saymadılar. Bakın burda demek istediğim şu, bu mesele aileler arasında kara alınarak başladı, böyle bitmesi helalleşmek ya geçmiş olsun hastasınız ziyaretinize gelicem vs. ...

Çok haklısın, apatallığıma doymayayım (((

Canım benim öyle kötü bakışlar oluyoki (( Keşke hiçbişey olmamış gibi davranabilsem ..... ((( lütfen dua et çok çıkmazdayım...

Annem kanserdi zaten ... bu hastalığı ile neler yaşadık ((((((

Annem kanserdi zaten ... bu hastalığı ile neler yaşadık ((((((
çok geçmiş olsun. işte bakın neler yaşamışsınız dahada neler yaşıyaz şu hayatta her şey insanlar için. sizin hayatınızında bir dönüm noktası olacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…