NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

nişandan 10 gün sonra bitti demişsin ama 20 gün sonunda buluşalım dedi demişsin. burayı anlamadım

Canım benim nişandan 10 gün sonra bitti, sonra beni görüşmeye çağırdı 20 gün sonra meğer bu bitirdiğini yüzyüze de söylemek helalleşmek (!) için. Hukukumuz varmış güya ...

Siz aslında evde kaldım çocugum olmaz telaşındasınız ortada aşk yok iki tarafta mantıken uğraşmış ama ol

Adam basiretsiz evet çok haklısın ((((

Çok haklısınız Ama ah ediyoorum. aileme ve bana yaşattıklarını bir bilseniz ((

İnşallah iyiki olmamış dediğim günler gelir (((

dEĞİLMİ (( ne azı bir durum. ben 33 o 39 yaşında (((

Evet ya ((( değersiz hissettirdi bana kendimi (((

Canım benim aynı memlekettendik (( Memleket de küçük olunca hani ayrıca bir süre uzatımına gidilmedi herşey çok güzeldi çünkü ((
Bence ne olursa olsun yine de cok erken ilişkide güzel günler kadar tartısabilmek de önemli tartıştığınızda ne kadar ileri gideceğini üslubunu da görebilmek gerekiyor.hem yemek ısmarlamaması kafanızda soru işareti yaratmış en basitinden.siz bence ilişkiyi tam yaşayamadan sonunu görmüşsünüz.keşke tam tersi olsaydı her sey cok üzüldüm sizin adınıza.

Neticede annesi gördü beğendi. Böyle aramamaları sanki biz ikimiz tanışmışız pastane nişanı sözü yapmışız gibi davranmaları hiç hoş değil. Nerde olsa bu hoş karşılanmaz. Annem ciddi bir rahatsızlık geçirdi. ORtada bişey yokken böyle kızını görmek onun hastalığını arttırdı (((

Lütfen dua edin (( çok mutsuz ve umutsuzum ....

Çok tatlısınız Allah razı olsun ama ben umutlarımı kaybettim (((

evet ama hani böyle herşey güzelken 10 gün içinde beklenmedik bir şok yaşadım .((((

gecmiş olsun.. Allah kurtarmış.. Allah görüyor yaşadıgınız sıkıntıyı.. kız kardeşine ah etmeyin siZde sıkıntı yasadımız kalp kırıklıgı üzüntü ne cok iyi biliyorsunu.. Allahım elbet hak edenin hakkını teslim eder.. bahtınız acık olsun

Çok tatlısınız Allah razı olsun ama ben umutlarımı kaybettim (((
Yapmayın lütfen evet yaşadığınız çok zor bi durum elin adamı geliyor bütün umutlarınızı bi hiç uğruna yıkıyor ama şöylede olabilirdi evlenebilirdiniz ve boşanabilirdiniz bu sizi daha çok incitirdi kendinizi yıpratmayın pişman olmasını da beklemeyin hayatınıza kariyerinize devam edin sizi mutlu edecek adam er yada geç karşınıza çıkacaktır mutlu olmanızı diliyorum allahdan iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…