NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

Güzelim sen ah etmek olayını yanlış biliyorsun.
İkincisi nişan yerini kim tuttu kim parasını verdisinden bahsetmiyoruz.Koskoca adam nişanlanıyor.Nişan yapmak yeri tutmak değildir.3.sü aile içinde kim kime ne aldı onları bağlar.Senin görmek istemediğin görmediğin bir tablo var ortada.Adam basiretsiz,aileye bağlı,sana saygısı yok.40 yaşında adam.Delikanlı değil.Kne,d kararlarını kendi vermeli.Aileyle nişanlı arasında dengeyi kurmalı.Bir de bu yaşa gelmiş bir kıza nasıl davranması gerektiğini bilmeli.Ömür boyu ağlayacağına,dua et kurtuldun.

Demek aile yapilariniz uymamis. Bencede bohca vs sacma..
Adam annesinin lafiyla sizinle görüsmüs annesinin lafiyla birakmis..
Ve niye sizin annenizi bu halde birakmis olsun ki? Anneniz ile ne alaka anlamiyorum..veya kizkardesi ile..
Sonra beni kimsesiz gibi birakti ailemi aramadilar dediniz.. illa sart mi ailelerin de ayrilik konusmasi yapmasi?
Kimsesiz sahipsiz olarak niye görüyorsunuz kendinizi?
Ben sizin bakis acinizi garipsedim mesela..belki o adam ve aileside öyle düsünmüs olabilir..
Herkes farkli yetismis farkli düsünüyor bu normal..
Okadar üzmeyin kendinizi bence..
Hakkinizda hayirlisi olsun

Canım ben seni o kadar iyi anlıyorum ki bende nişanlımdan ayrılmıştım. İnan öyle sevineceksin ki bu karaktersiz adamdan ayrıldığına.. Şuan barışma ümidinin olmasınıda anlıyorum , ama geri dönse bile değiştiğini görmeden sakın affetme.
Bana nişandan 3 gün sonra gelip ayrılalım demişti eski nişanlım, yalvardım yakardım ayaklarına kapandım ama ne oldu?3 ay sonra attık nişanı.Bir iş naıl başlarsa öyle gidiyor bence olmayacaksa olmasın ,dünyada başka erkek mi yok?
Bak ben aylarca kahroldum sonrasında şimdiki eşimle tanıştım.Ve değer verildiğini o zaman anladım. Eski nişanlım ailesi istemediği için problem çıkarıp ayrılmıştı,ama adam olsaydı sevdiğini koruyup bunu yapmazdı.Bunu ne zaman anladım biliyor musun, şuanki eşimle nişanlandığımda onun aileside istememişti ama o hiçbir zaman ezdirtmedi onlara laf söyleme hakkı bile vermedi.Yani adam olsaydı biraz sana bunları yapmazdı.
Hiç üzülme önüne bak , eminim seni hakeden ve bu kötü günleri unutturacak biri çıkar karşına.Sadece acele etme..

ay canim bastan belli etmis kendini dua et sevin bence
ya evlenseydin o fena annesi seni mutlu birakir miydi saniyorsun
böyle sinegini savamayan adamla hele de bu yasa gelmis aile kurulmazmis zaten kukla olurdun aralarinda bosver hatta ara veya yaz hic beklemedigi sekilde bir bir icinde kalmasin rahatla bilsin ne oldugunu sümsük adam kusura bakma canim ama bende tanimistim böyle birini dua ediyortum kurtulmusum diye merak etme ins cok daha iyi birileri cikar karsina daha gecnsin.

Bence sevinin cünkü evlenince her isteğinize karışırlardı gözleri sürekli aldıklarınızda harcamalarda olurdu diye geliyor bana.Nisanı zaten siz yapmıssınız.Bir kere evleniyorsunuz durum varsa nisanı güzel bir yerde yapmakta ne gibi bir sakınca olabilir ki?Zaten onlardan bir sey almadan yapmıssınız nisanı kendi paranızla.Daha ne istiyorlar? Durumları varsa senin onlardan bir yüzük istemen cokta sorun yaratmamalı.Ya da sadece bir yüzükse sorun evleneceginiz insan sizinle konusmalıydı önce bunları.Sadece bir yüzük yüzünden olacak sey değil.Oyun oynamıyoruz ki burda

Annenin duası basindaymis da evlenmeden gormussun gerçek yüzlerini sukretmelisin. . Ya evlendiginde gorseydin? Her işte bir hayır var.. 33 yaşında ayakları yere sağlam basan güçlü bir kadınsin. . Bırak o ağlasin.. inş gercekten seni cook cook seven değer veren biri çıkar karşına. .

Ailesi o görgüye sahip olsalardı sizin ilişkiniz bu noktada sonlanmazdı zaten

Birbirinizden farkınız şu küçük diyalogdan bile belli, o kendisine benzeyen biriyle, siz de kendinize benzeyen biriyle gelecekte çok mutlu olabilirsiniz. Olayın üstünde biraz daha geçsin acınızdan geriye bir şey kalmaz ama bundan sonra bazı şeyleri başından itibaren konuşmaktan çekinmeyin, karşınızdaki kişi daha karnının acıktığını bile söyleyemiyor ama sıralı pırlanta yüzük isteyebiliyor, bu nasıl bir tutarsızlık diye bakıyor olabilir.

bencede kimseye ah etmeyin.eski nişanlınınız cimri yada size size aşık değil insan bir yemeği çok görür mü karşısındaki kişiye ya evlenmezsem gözüyle bakıp bir yemek bile ısmarlamamış olabilir.bohça konusunagelince bencde çok gereksiz bişey ama çok istiyorsanız yapabilirlerdi nişandada herkes bişey takmıyor artık.bence onlar sizi o yüzük olayından sonra istememeye başlamışlar eski nişanlınınızda dünden razıymış boşverin gitsin demekki hayırlısı böyleymiş ve yaşınıza lütfen takmayın artık insanlar okumaktan iş sahibi olana kadar sizin yaşlarda anca evlenebiliyorlar inanki yaşnızda bişey yok.

ex nişanlını ve ailesini tebrik ettim açıkçası. Bu devirde oglun varsa böyle yetiştirmek en iyisi aslında.

konu sahibi üzülmeyin bence..tanıma aşamasında bu kadar cimri olan evlenince nasıl olurdu kim bilir?düşünmek bile istemiyorum.ayrıca ana kuzusu olmasaydı ki hiçbir kadın eşi ana kuzusu olsun istemez eski nişanlınız 39 yaşına kadar beklemez evlenirdi diye düşünüyorum.

Bir erkek 40 yaşına kadar hiç evlenmemişse önce bi durup düşünmek lazım, onlar bizim gibi değil çünkü, duygusal yaklaşmıyorlar ve çoğu da 35 olmadan evlenmiş oluyor, bunda demekki gerçekten problem var ki daha önceki ilişkileri de bi şekilde bitmiş, bence yat kalk dua et

konuyu okurken içimde size karşı bir sıcaklık oluştu o gelenekçi kuralcı maumane tavrınız çok samimi geldi. ama artık dünya sizin kadar samimi veya iyi niyetli değil. sizinle bakış açılarımız taban tabana zıt ama sizin bakış açınızdan baktığımda o kadar haklısınızki.. öncelikle şunu söyleyim 33 yaşındasınız yaşınız geçmiş falan değil. mutlu olmak 90 yaşındaki kadınında hakkıdır kaldıki siz daha gençsiniz. seçtiğiniz adam yaşlı benceyani belli ruhu yaşlı, 39 yaşında hala sünepe.. yaşınızın geçkin olduğu konusundaki yersiz inancınız yüzünden biran önce evlenmek istiyorsunuz bu adamı istemeniz bu yüzden gibi geldi bana. yoksa ilk günden beri sizi hayal kırıklığına uğratmış bir adam var karşınızda. bir insan 39 yaşına gelipte bir ilişkiyi insan gibi konularak kararının arkasında durarak konuşmayı beceremez mi? o kadar çok evlenip zulüm gören mutlu olamayan varki "bekarlık sultanlıktır" lafı burdan çıkmış. bu kadar hayati ve önemli bir karar için olmuş olsun diye karar vermeyin bence. bence en iyisi olmuş. hakettiğiniz masumiyet ve saflıkta biri çıkar inşallah karşınıza..

Onun aldığı kararın sizin içinde iyi olmuş gibi gördüm ben. Çünkü gerçekten uyumlu bir çift değilmişsiniz. Bir ömür mutsuzluktan iyidir.

Hangi şehirdesiniz? Çalışıyor musunuz? Daha önce ciddi bir ilişkiniz oldu mu ?

canım ne yazık ki sizin aranzda baştan bir elektriklenme olmamış. adam en başta sana karşı duygusal bir yakınlık hissetmemiş. biz erkeklere odun deriz ama erkekler bir şey hissetmedikleri kadınlara karşı odunlaşıyorlar. canları istedi mi bir kadını ilgiye sevgiye boğmayı öyle iyi biliyorlar ki. kaldı ki 40 yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyoruz. seni en başından beri önemsemiyor, aç mısın tok musun ilgilenmiyormuş bile. belki en başta anlaşabileceğinizi düşündü, ancak zaman geçtikçe senin normal isteklerin ona ve ailesine batmaya başladı. bu yüzden bu kadar çabuk bitti. sen en başta herşey güzel sanırken adam aslında olur mu olmaz mı diye kendini tartıyormuş içinde gibi geldi.

bence bu olay erkenden patlak verdiği için şanslısın. hayatta hiçbir şey için geç değil, günümüz toplumunda 33 yaş bir bayan için evlilik için hiç de geç bir yaş değil zaten. umarım karşına gönlüne göre biri çıkar. annene de acil şifalar.

Görücü usulü tanışmışsnız, adam seni sevmemiş değer vermemiş. Yaşı kemale erdiği için laf olsun diye evlenecekti seninle ve asla mutlu olamayacaktın. Üzerine basa basa tekrar söylüyorum, ne kendisi ne ailesi sana değer vermemişler. Evlenip 6 ay sonra boşanmak daha mı iyi olacaktı? Allahın sevgili kuluymuşsun, kurtulduğuna dua et.

Allah karşına tez vakitte hayırlı birini çıkartır inşallah ama bu defa lütfen kendi seçtiğin, beğendiğin ve karşılıklı olarak birbirinizi sevebileceğiniz biri olsun.

dogrusu baya seviyesiz insanlara denk gelmissiniz. Allah kurtarmis bi bakima.
merkak ettigim bu bey ne is yapiyordu. sanirim is olarakta seviyesi sizden dusuk, hem maddi hem konum olarak. yoksa 39 yasina gelmis adam bi yuzugu dert etmez. durumlarida iyi diyosunuz ama yinede cimri belkide isin kolayina kacma yollarini arayan insanlarmis.
ne yazikki helede kiz 30 unu gecmisse isi iyice bedavaya getirelim dusuncesi var bicok kiside. eskiden gelin almak buyuk bir olaydi, bizim annemlerin kizlara sira altin takmadan kimse kiz vermezdi alanda gururuna yediremezdi.
abartmayada karsiyim oyleki afedersinzi donuna kadar nisanlisinin ailesine aldirmaya calsianlarda var ama iki yuzuk icin nisan atam adamdan zaten adam olmaz.
ins ahiniz kalmaz zaten. en basta ailesinin yuzssuzlugu zaten birsey olmamisa yatmalari.
sizi istemeden once maddi durumunuzu neler isteyebileceginizi tahmin etmiyolarmiydi acaba. yada kizinda durumu iyi herseyi onlar yapar bir bdavaya konarizda demis olabilirler.
Allah kurtarmis hic uzulmeyin.
kimselerede dert degil sizin nisan atmaniz. yarin herkes unutur eskiye doner.

adama ne koyduysa artik iki tane yuzuk aman kapiyim kuyumcu kapanmadan bozdurayim demis bence.
hic uzulme gercekten kurtulmussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…