NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

seni aç bırakan öteleyen adamdan kurtulduğuna sevineceğine, üzülüyor musun?? 40 yaşındaki adam adam olamamış bırak gitsin.. 5 ay tanıdığın adama mı üzüleceksin.

geçecek..
Öyle şeyler geçiyor ki..
Bu da geçecek.
Benden öyle bi 6 sene geçti ki zamanında,
İnanın abartmıyorum herkes kaldıramazdı.
Rabbim hayırlısını versin. Farklı şeylerle ilgilenmeye çalışın. Boşverin.

Fotoğraflara baktıkça içim acıyor .... Nişan fotoğraflarımıza ... Aklıma geliyor ....

Fotoğraflara baktıkça içim acıyor .... Nişan fotoğraflarımıza ... Aklıma geliyor ....
Silin o zaman.
Ciddiyim.
Çok zor olacağını biliyorum ama ağlaya ağlaya silin.
Ben tüm çocukluğumu, gençliğimi, herşeyimi verdiğim adamı böyle sildim.
6 sene!
İnanın hiç kolay olmadı. Zararın neresinden dönseniz kardır.
Allah hakettiğinizi karşınıza çıkaracaktır eminim.

Lütfen dua edin. Ben çok gitgeller yaşıyorum. Hiç kendimde değilim.....

Bence şükretmelisiniz. Bu denli cimri bi adamla ömür geçmez inanın. Hele size bir kahvenin hesabını sorması... Ne diyeceğimi bilemiyorum. Gurursuz, insam nişanlısına bunun bahsini eder mi. Siz şu an onu sevdiğiniz için gözünüz kör. Zaman geçtikçe daha iyi anlayacaksınız. Ayrıca neden dönmesini istiyorsunuz ki affedecekmisiniz. Bence boşveri, oda ailesiyle mutlu mesut yaşasın!!!

Ben onunla konusup dusuncelerimi paylasamadim, sadece onu dinledim ve cok uzgunum. Haklisiniz, ben su an olayin icinde oldugum icin farkedemiyorum ama gercekten icimde uhde kalan seyler var, cok uzgunum ....Bilhassa annesini Allah a havale ettim.

Ben onunla konusup dusuncelerimi paylasamadim, sadece onu dinledim ve cok uzgunum. Haklisiniz, ben su an olayin icinde oldugum icin farkedemiyorum ama gercekten icimde uhde kalan seyler var, cok uzgunum ....Bilhassa annesini Allah a havale ettim.
Eski erkek arkadaşımda aynı şeyden dolayı ayrılmıştı benden annesi istemiyor diye. İlk zamanlar o kadar üzüldüm ki. Kendimi çok küçülmüş hissettim. Ama şimdi bakıyorumda annesinin ağzına bakan birisiyle zaten işim olamaz. Ben bi şey demiyorum o aileye umrumdada değil. Yani size diyeceğim ilk anlar çok zordur. Allah yardımcınız olsun ama geçiyor...

Burda ama soyle bi detay var. Kayinvalidem beni gordu begendi sonra ogluna soyledi... Ancak benim evde kaldigimi dusunerek hicbiseye ses etmiycegimi sandi, bu yuzden bozdu ogluyla arami. Yani o bizi tanistirdi o ayirdi....

Bu adam seni 3 cocugunla ortada bırakıp tüm paraları alıp sevgilisiyle mi kaçtı ? Biraz güçlü ol lütfen kaç yaşındasın bunların üstesinden gelmen lazım
Canım ... Guclu gorunuyorum ama icten oyle degilim .... Dediklerinizi uyguluyorum ... Sonra dalip gidiyorum yine ...

Burda ama soyle bi detay var. Kayinvalidem beni gordu begendi sonra ogluna soyledi... Ancak benim evde kaldigimi dusunerek hicbiseye ses etmiycegimi sandi, bu yuzden bozdu ogluyla arami. Yani o bizi tanistirdi o ayirdi....
Siz öyle düşünmek istiyorsunuz. Sizi gerçekten çok sevseydi, annesi aranızı bozamazdı. Karşınıza başka, sizi daha çok seven insanlar çıkacaktır. Güçlü kalın hayata karşı...

Canım ... Guclu gorunuyorum ama icten oyle degilim .... Dediklerinizi uyguluyorum ... Sonra dalip gidiyorum yine ...
Evlenip mutsuz olsan daha mı iyidi lütfen artık düşünme önüne bak altı üstü nişan attınız en ufak bi olayda böyle dağılmayın bunları düşünebilme olgunlugunda bi yaştasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…