NİŞANLIM BENİ TERKETTİ, ÇOK ÜZGÜNÜM AİLESİ VE ONU ALLAHA HAVALE ETTİM

tek taş ve sıralı pırlanta demişsin.toplamda ne kadar bunlar.çünkü 1000 tl ye de pırlanta var.10000 tl ye de.alt tarafı iki yüzük diyorsunuz ama onlar için öyle değildir.
yemek konusuna ayrıca şaşırdım.10 saat aç mı kalınır yani,ben acıktım,kendime sandviç alıcam,istermisin de diyebilirsiniz.
ayrıca,geri döner mi ya da pişman olur mu diye düşünmeyin,önünüze bakın...

tek taş ve sıralı pırlanta demişsin.toplamda ne kadar bunlar.çünkü 1000 tl ye de pırlanta var.10000 tl ye de.alt tarafı iki yüzük diyorsunuz ama onlar için öyle değildir.
yemek konusuna ayrıca şaşırdım.10 saat aç mı kalınır yani,ben acıktım,kendime sandviç alıcam,istermisin de diyebilirsiniz.
ayrıca,geri döner mi ya da pişman olur mu diye düşünmeyin,önünüze bakın...
:KK43:(((((((((((((

Canım benim :KK43: ben hayallerimin yıkılmasına gururumun kırılmasına inciniyorum.İnsanların hayallerinin yıkılmasını kadar kötü bişey yokmuş meğer :KK43:
Vayyyy.. hala devamm şu sitede seninn gibisine ilk kez rastladımm. neler söylerdimde banlanıcam bee kardeşimm..munee vallahi imdatt yaaa bu nasıl bir konu şiştim vallahi şiştimm.. bu kadar acındırmak olurmu yaaa bu kadar ezik hissettirmekk.. ben bir kadınım ve böyle hemcinsimi görmek istemiyorumm..yaa arkadaşlar açılan bir konu şikayet edilmiyomuu..

Vayyyy.. hala devamm şu sitede seninn gibisine ilk kez rastladımm. neler söylerdimde banlanıcam bee kardeşimm..munee vallahi imdatt yaaa bu nasıl bir konu şiştim vallahi şiştimm.. bu kadar acındırmak olurmu yaaa bu kadar ezik hissettirmekk.. ben bir kadınım ve böyle hemcinsimi görmek istemiyorumm..yaa arkadaşlar açılan bir konu şikayet edilmiyomuu..

Aynen katiliyorum, benim de icim sisti . Bu nedir ya adam olmayan bir herif icin bu kadar uzulmek? Haydi seversin asik olursun bir noktaya kadar anlarim ama gorucu usulu tanisilmis, ask olmayan , evlenmek icin evlenilen bir herifin arkasindan uzulmek nedir ? Baska adam mi yok Alla Alla.

Aynen katiliyorum, benim de icim sisti . Bu nedir ya adam olmayan bir herif icin bu kadar uzulmek? Haydi seversin asik olursun bir noktaya kadar anlarim ama gorucu usulu tanisilmis, ask olmayan , evlenmek icin evlenilen bir herifin arkasindan uzulmek nedir ? Baska adam mi yok Alla Alla.
yok hayır bide başka buna benzer konularada giriyor ve soruyor..aynen şuuu:KK43::KK43::KK43:döncekmi sizce kızlarr....)))bu ne yaaa.

Söylenecek çok şey varda zor susuyorum bu kdr kendine acımak olurmu arkadaş koskoca yetişkin insansın mesleğin var kendini niye liseli ergenler gibi çok mutsuz suratsız bir kızım diye tarif ediyorsun benim içim şişti senin için hayır göremiyorsun anlayamıyorun nelerden korunduğunu azcık kendini sev kendi ayaklarının üstünde dur benim annem hasta olacak bana böyle davranan birine üzülücem bide onu üzücem yok öyle dünya Allahım herkese dağına göre kar verirmiş sen bi düşünde kendine gel artık.
Ayrıca sana değer vermeyen en azından tanımak istemeyen adam 10 saat görüşmez 2 3 5 saate kaçar gider nasıl bir ilişkide aç geziyordunuz sabah o kahve söylediyse öğlen sen yemek sorup girip hesabı ödemeliydin bir dahakine tam tersi olurdu bu doğal bir süreç neyin hoşgörüsü aç gezmek ya ben anlamıyorum seni bu sorun değilki doğal iletişim kurmadır aranızda ztn sorun varmış sen görememişsin

Donse ne olacak ki herif adam degil ki, tovbe tovbe......konu sahibesi donse kabul edecek yani ? Ben de evde kaldim ama asla bu kadar caresiz olmadim, bir silkinin konu sahibesi.
arkadaşlar evde kaldım bu kelime nedir yaa. yok böyle bir kelimee.kendinize değer verin evet evlilik müessesi gitgide zorlaşıyor..ama inanın insanın kendi elinde önce dua sonraa girişken olacaksınız netten bulunanları kastedmiyorum çalışıyorsanız iş arkadaşlarınız olsun şen şakrak tavırlar sergileyin bide spora gidin orada arkadaş çevresi edinin inanın sizler aktif olursanız o evlilik kapınızı çalar benim kuzenimin daha geçen cumartesi düğünü oldu 34 yaşında idi çalışan ekmeğini kazanan arkadaş çevresi olan biri idi evde kaldım derdi olmadı hiçç ve evlendiği insanı sinemada buldu arkadaş oldular sonra ilerlettiler ilişkilerini ve evlilik.. biraz cesur olun ve dikkat edinn. o kadar ..

arkadaşlar evde kaldım bu kelime nedir yaa. yok böyle bir kelimee.kendinize değer verin evet evlilik müessesi gitgide zorlaşıyor..ama inanın insanın kendi elinde önce dua sonraa girişken olacaksınız netten bulunanları kastedmiyorum çalışıyorsanız iş arkadaşlarınız olsun şen şakrak tavırlar sergileyin bide spora gidin orada arkadaş çevresi edinin inanın sizler aktif olursanız o evlilik kapınızı çalar benim kuzenimin daha geçen cumartesi düğünü oldu 34 yaşında idi çalışan ekmeğini kazanan arkadaş çevresi olan biri idi evde kaldım derdi olmadı hiçç ve evlendiği insanı sinemada buldu arkadaş oldular sonra ilerlettiler ilişkilerini ve evlilik.. biraz cesur olun ve dikkat edinn. o kadar ..

Yani evlenmek isteyip evlenememek yazmasi uzun oldugu icin kisaca bu durumu anlatmak icin toplumumuzun uydurdugu bu igrenc deyimi kullaniyorum :KK70::KK70: Yoksa kadinlarin evlenmemesinin benim icin hicbir sakincasi yok, sadece kisayol yazmak istedim:KK70: Konu evlilige gelince mala baglayip surekli ayni seyi yaziyorum , bundan sonra kisayol yapip ben de evde kaldim yazicam :p

Son düzenleme:
Ama yaptığın çok ayıp :KK43: neticede zaten insanın derdi sıkıntısı olmasa niye yazsın. Okumazsın olur biter ...

yahu arkadaş seni kırmakta istemiyorum ama 35 sayfa yazılmış ama 1 sayfadaki psikolojin neyse 35 te de aynı.
hiç mi yorumlar işlemiyor içine hiç mi yönlendirmiyor seni.
bir silkin kendine gel.
ne biliyim deki tavsiyelerinizi dinleyecem kızlar haklısınız şöyle yapıcam böyle yapıcam.
üzüle süzüle kendine acıya acıya bir hal oldun.
tamam anlıyorum olumsuz birşey yaşadın ama yaşadığın şey dünyadaki olumsuzlukların yanında devede kulak kalır.
hayatına devam etmen lazım millet 20 yıllık kocasından ayrılıyor sen görücü usulu 3-5 kez görüştüğün adam için onlardan daha çok yıkılıyorsun.
git gez dolaş açıl başka şeyler düşün kafanı dağıt.
ilk başlarda herşey iyiydi diyorsun ama ilk başlarda da herşey iyi değilmiş.
kendin demişsin aç geliyordum eve diye.
önceden iyi olup sonradan bozulan birşey yok.
adamlar kendi içinde tutarlı davranmış baştada sonda da farklı davranmamış.
ha daha uygun bir şekilde ayrılanbilirmiş olmamaış.
kendilerini farklı yansıtmamışlar. başta bonkör sonra cimri olmamışlar.
Allah tan adam ayrılmış yoksa sen ayrılmayacak istemediğin bir hayatı yaşayacakmışsın.
hayat devam ediyor. yoluna bak.

Ama yaptığın çok ayıp :KK43: neticede zaten insanın derdi sıkıntısı olmasa niye yazsın. Okumazsın olur biter ...

Hakli bence hanimefendi, yeter kendinize eziyet ettiginiz. Sevmiyorsunuz zaten , adam da adam degil nedir bu......onun yerine sallayin gecin, ille de evlenmek istiyorsaniz yine gorucu usulu baskasini bulun, bu kadar antik cikmaz merak etmeyin. Bunun gibisini arasaniz bulamazsiniz. Herif bulunmaz Bursa kumasi mi, sallayin gitsin bu zirtoyu.

Bu herifle evlenip ne yapacaksiniz, adam pinti, b.k gibi bir hayatiniz olacak. Haftasonu gezmeye cikip eve ac geleceksiniz, butun gun bos mide gezeceksiniz???? Istediginiz bu mu cidden?

Insanlar 35 sayfa boyunca ayni seyi yazmis, hepimiz ayni fikirdeyiz. BU ADAM ADAM DEGIL SALLA GITSIN.

Son düzenleme:
nasıl okumayayım canımm.. haaa.. söyle.. başka konulara bakarken çatdana gene sen ... kafayı sallıyosun:KK43::KK43: ve soru aynı soruu dönermi sizce arkadaşlarr...Yahuu senin yerine artık ben utanır oldumm yaaa..yeminlen sen gırgır geçiyorsun bizimleee..

hani canımm konulara girip ve kendi konundada o kafayı sallayıpp .. ne olcak benim halim dönermi sizce diye soruyorsun yaa. ..bende sana şunu diyorumm...
images
dönerr..banlanırsamda banlanayımm yaaaa. yiterrrrrrrrr:mad::mad::mad::mad:

Son düzenleme:
X