- 22 Ağustos 2022
- 45
- -15
- 31
Bence sende bir şüphelisinSenden başka şüpheli yok şuan burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sende bir şüphelisinSenden başka şüpheli yok şuan burda
Bizler genelde yeni üyelerden şüpheleniriz bebiş.Bence sende bir şüphelisin
Ya erkek olsam profilim silinir miBizler genelde yeni üyelerden şüpheleniriz bebiş.
Üslup , düşünce tarzı, yeni üye olur olmaz erkek var mı diye soran sensin kuşBence sende bir şüphelisin
36 yıllık hayatımda az buçuk bı şeyler görüp yaşadık bizde . Her zaman şunu bilirim, ister eş ister sevgili olsun sadakat yükümlülüğü partnerlere aittir . 3. Şahıslar istedigi kadar dibinizde bitsin , kalbinizde yoksa bitmiştir. Sizin zaten güven problemizin varmış , ne diye güvenmediğiniz ayrica beğenmeyip kucumsediginiz insanla yuva kurma yoluna giriyorsunuz? Nisanlinizin aile ilişkileri samimi siz bunu şimdiden kaldiramiyorsunuz ki , eee oyleyse bile bile zorlamak niye.Bak sen yaşadığın ortamda haklısın ben neler neler gördüm her kadını kendinle bir tutma bence
Herhalde,erkek üye yasak,okumadın mı üye olurken?Ya erkek olsam profilim silinir mi
Yav he heBen bu kuzen konularından iğreniyorum gerçekten. Kuzenimin nişanlısı benim için böyle konuşacak. Bu yakıştırmayı yapacak yapıştırırım ağzının ortasına bir tane. Hastalıklı düşünceler bunlar kendinize gelin kardeş o kardeş
Pek mümkün gözükmüyor. Adamı önce ensestlikle suçladı sonra bir güzel gömdü. Aldığı tepkilerden sonrada bu adamla barıştım diye nispet yaptı. İbretle okuyorumNe degisik psikolojiler var ya. Cevaplarinizi hayretler içinde okuyorum. Allah nisanliniza sabir versin yardim etsin. Umarım huzurlu bir yuvanız olur ne diyelim.
Yok silinmez adını "bıyıklı" yaparsın biz seni öyle kabul ederizYa erkek olsam profilim silinir mi
Ergen misin tatlım?Yav he he
Yok okumadım profilimi siler misiniz yanlış yere üye olmuşumHerhalde,erkek üye yasak,okumadın mı üye olurken?
EvetErgen misin tatlım?
Ben silemem,Mune hanıma müracaat et.Yok okumadım profilimi siler misiniz yanlış yere üye olmuşum
Afiyet olsun, ekmekte ban. Terli terli iyi gider
Belli. Adamın başını yakma bence ayrılın
Niye kusuyon kız konu sahibinin midesi müsait
Sabaha mune gelir siler sizi merak etmeyin. Susun bari de sinirimiz zıplamasın okudukça saçma cevaplariniziYa erkek olsam profilim silinir mi
Hay Allah yine kadın düşmanı olunmuş ve ben kaçırmışımher dert paylaşımının altına hastalıklı bir ruhunuzdan başka bir şey yazmayı bilemeyen kulübe üye olmuşum
Bilirkişimiz konuştuBelli. Adamın başını yakma bence ayrılın