- 18 Şubat 2018
- 11.997
- 53.604
- 44
Üyeliği silinse bile,yazdıkları ömür boyu burada kalacak.Sabaha mune gelir siler sizi merak etmeyin. Susun bari de sinirimiz zıplamasın okudukça saçma cevaplarinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üyeliği silinse bile,yazdıkları ömür boyu burada kalacak.Sabaha mune gelir siler sizi merak etmeyin. Susun bari de sinirimiz zıplamasın okudukça saçma cevaplarinizi
Takip etme Allah AllahSabaha mune gelir siler sizi merak etmeyin. Susun bari de sinirimiz zıplamasın okudukça saçma cevaplarinizi
Bu diye bahsettiğiniz kişi sizin nişanlınız.
Bu nasıl bir üslup
Ayrıca memleketteki adamın apış arasının temizliğini nerden biliyorsunuz foto mu atiyor size şimdi temiz şimdi pis diye?
Geç kaldın kankaHay Allah yine kadın düşmanı olunmuş ve ben kaçırmışım
Ömür boyu biraz fazla iddialı olmuşÜyeliği silinse bile,yazdıkları ömür boyu burada kalacak.
Tatlım kıskandın mı sen kimse seninle paylaşmıyor mu fotoFlash tv Gerçek Kesit canlandırmalarından esinlenilmiştir. Canlandırmanın gerçek kişi , kurum ve olaylarla ilgisi yoktur.
Kadın : Aşkımmm , neler yaptın bugün , anlat bakalım.
Adam : Traş oldum , hafifledim resmen bu sıcakta ; iyi oldu.
Kadın : İyi yapmışsın aşkımm , sıhhatler olsun. Yüzün gözün açılmıştır , bir fotoğraf gönder de "gülcemalini" göreyim.
Adam : "Gülcemali"nin fotosunu gönderir.
Ooooo neler neler gördünüz? Hep bu muhafazakar aileler görüyor bu neler neleri nedenseBak sen yaşadığın ortamda haklısın ben neler neler gördüm her kadını kendinle bir tutma bence
Ayy ne yapayım gördüğüm en acayip psikolojilerden birine sahipsiniz gözüm takılıyor. Ekranda saçma bir reklam çıktığında insanın gözü takılır ya hani degistirmek ister ama bu saçmalıkta neymiş böyle ya diye bir durur bakar tam öyle bir his sizin konunuz ve cevaplarınız.Takip etme Allah Allah
Silmesinler ilk defa yakaladım konu sahibi banlanmamış böyle bir konu azcık ben de güleyimÜyeliği silinse bile,yazdıkları ömür boyu burada kalacak.
Yooo,yazdıkların silinmeyecek,hele bir de ifşa olursan tadından yenmez.Ömür boyu biraz fazla iddialı olmuş
Helal konuşEeee hani muhafazakardınız? Hani sizin ailede kuzenle teyzeyle anneyle yeğenle birlikte toplu aile fotoğrafı çektirmek bile yanlıştı, o derece muhafazakardınız. Nasıl cinsellik yaşayabiliyorsunuz, elin adamının apış arasını inceleyebiliyorsunuz?aileniz kızının evlenmeden sevişmesine apış arası görmesine onay verecek kadar rahatsa kuzen ne etti size de muhafazakar oldunuz?
Hanımlar ben bilirkişiymişim ona göre :)Bilirkişimiz konuştu
Cinsel hayatımı sana hesap mı vericem adam benimle evleniyor sana ne oluyorEeee hani muhafazakardınız? Hani sizin ailede kuzenle teyzeyle anneyle yeğenle birlikte toplu aile fotoğrafı çektirmek bile yanlıştı, o derece muhafazakardınız. Nasıl cinsellik yaşayabiliyorsunuz, elin adamının apış arasını inceleyebiliyorsunuz?aileniz kızının evlenmeden sevişmesine apış arası görmesine onay verecek kadar rahatsa kuzen ne etti size de muhafazakar oldunuz?
Bu unvanı size verdiği için şanslısınızHanımlar ben bilirkişiymişim ona göre :)
Lazım mı?Burada erkek üyeler var mı acaba
Size uyum sağladım hemen sevinsene tatlımAyy ne yapayım gördüğüm en acayip psikolojilerden birine sahipsiniz gözüm takılıyor. Ekranda saçma bir reklam çıktığında insanın gözü takılır ya hani degistirmek ister ama bu saçmalıkta neymiş böyle ya diye bir durur bakar tam öyle bir his sizin konunuz ve cevaplarınız.
Çok şanslı hissetmesem de elde bu var napalım yetinicezBu unvanı size verdiği için şanslısınız
Iyi de işte bu savunduğunuz muhafazakar hayata ters oluyor o zaman siz de kendinizle çelişmiş oluyorsunuz.Cinsel hayatımı sana hesap mı vericem adam benimle evleniyor sana ne oluyor