Nişanlım beni anlamıyor

Eeee hani muhafazakardınız? Hani sizin ailede kuzenle teyzeyle anneyle yeğenle birlikte toplu aile fotoğrafı çektirmek bile yanlıştı, o derece muhafazakardınız. Nasıl cinsellik yaşayabiliyorsunuz, elin adamının apış arasını inceleyebiliyorsunuz?aileniz kızının evlenmeden sevişmesine apış arası görmesine onay verecek kadar rahatsa kuzen ne etti size de muhafazakar oldunuz?

Bu diye bahsettiğiniz kişi sizin nişanlınız.
Bu nasıl bir üslup
Ayrıca memleketteki adamın apış arasının temizliğini nerden biliyorsunuz foto mu atiyor size şimdi temiz şimdi pis diye?

Flash tv Gerçek Kesit canlandırmalarından esinlenilmiştir. Canlandırmanın; gerçek kişi , kurum ve olaylarla ilgisi yoktur.😎

Kadın : Aşkımmm , neler yaptın bugün , anlat bakalım.

Adam : Traş oldum , hafifledim resmen bu sıcakta ; iyi oldu.

Kadın : İyi yapmışsın aşkımm , sıhhatler olsun. Yüzün gözün açılmıştır , bir fotoğraf gönder de "gülcemalini" göreyim.

Adam : "Gülcemali"nin fotosunu gönderir.😒

Son düzenleme:
Flash tv Gerçek Kesit canlandırmalarından esinlenilmiştir. Canlandırmanın gerçek kişi , kurum ve olaylarla ilgisi yoktur.😎

Kadın : Aşkımmm , neler yaptın bugün , anlat bakalım.

Adam : Traş oldum , hafifledim resmen bu sıcakta ; iyi oldu.

Kadın : İyi yapmışsın aşkımm , sıhhatler olsun. Yüzün gözün açılmıştır , bir fotoğraf gönder de "gülcemalini" göreyim.

Adam : "Gülcemali"nin fotosunu gönderir.😒
Tatlım kıskandın mı sen kimse seninle paylaşmıyor mu foto

Takip etme Allah Allah
Ayy ne yapayım gördüğüm en acayip psikolojilerden birine sahipsiniz gözüm takılıyor. Ekranda saçma bir reklam çıktığında insanın gözü takılır ya hani degistirmek ister ama bu saçmalıkta neymiş böyle ya diye bir durur bakar tam öyle bir his sizin konunuz ve cevaplarınız.

Eeee hani muhafazakardınız? Hani sizin ailede kuzenle teyzeyle anneyle yeğenle birlikte toplu aile fotoğrafı çektirmek bile yanlıştı, o derece muhafazakardınız. Nasıl cinsellik yaşayabiliyorsunuz, elin adamının apış arasını inceleyebiliyorsunuz?aileniz kızının evlenmeden sevişmesine apış arası görmesine onay verecek kadar rahatsa kuzen ne etti size de muhafazakar oldunuz?
Helal konuş 👏👏👏

Cinsel hayatımı sana hesap mı vericem adam benimle evleniyor sana ne oluyor

Benim anlamadığım bir şey var. Adamla nikahsız cinsel birlikteliğin var ama kuzeni ile foto çekilmiş diye ortalığı yıkıp konuyu muhafazakarlıga bağladın. Muhafazakarlık bu değil. Eğer derdin bu ise nikahsiz birlikte olamazsın. Ama foto cekilebilirsin. Şimdi hangisi daha masum? Bence sen kendini iyiden iyiye bir sorgula. Bu kadar eleştirdiğin biri ile de yola çıkma. Kuzeninin de tek suçu boşanmış olması.

Ayy ne yapayım gördüğüm en acayip psikolojilerden birine sahipsiniz gözüm takılıyor. Ekranda saçma bir reklam çıktığında insanın gözü takılır ya hani degistirmek ister ama bu saçmalıkta neymiş böyle ya diye bir durur bakar tam öyle bir his sizin konunuz ve cevaplarınız.
Size uyum sağladım hemen sevinsene tatlım

X