• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı kızlar buyrun

annem de öyle diyo herşey tamam olmasın nazar değer diyo:))

kaydirigubbakcemile3
işin nazar kısmını hiç düşünmemiştim oda var tabi ama benim için önemli olan herşeın tam olmaması,
gerçi eksik ömür boyu bitmez ama yınede insan evlendıkten sonra bişeleri tamamlamak için amaç edınmelı,yoksa herşey tam olduktan sonra yan gel yat amaç nerde kaldı dimikaydirigubbakcemile3

bencede ya bende mesela beyz eşyalr yatak odası bide oturma odamız bi alınsında salon takımını masamızı falan kendimiz sonra alırız diyoruz

haklısınız kızlar..
yatak odası alanınız veya bakanınız varmı? ben bi iki tane beğendim ama pahalılar baya
hem kaliteli hem ucuz yokmu ki:utangac:

haklısınız kızlar..
yatak odası alanınız veya bakanınız varmı? ben bi iki tane beğendim ama pahalılar baya
hem kaliteli hem ucuz yokmu ki:utangac:

canım ben bu hafta sonu almaya gıdıyorum mesela ama nasıl bişeler ıstedıgıne bağlı, böyle agır modeller pahalı oluyo ama hem kullanışlı hem spor ıstıyosanda biz rapsodıde begendık fıyat aldık peşin 1.800 dediler ama işte zevk meselesi nasıl bı yatak odası ıstedıgıne bağlı

bencede ya bende mesela beyz eşyalr yatak odası bide oturma odamız bi alınsında salon takımını masamızı falan kendimiz sonra alırız diyoruz

siz kendiniz nasıl uygun goruyosanız ole olur, sonrada alabılırsınız hem evın yerleşik halını gorerek ona gore daranmış olursunuz daha bile iyi olmuş olabılır sonradan almak ççünkü biliyosun boş evle dolu ev aynı olmuyo:)

canım ben bu hafta sonu almaya gıdıyorum mesela ama nasıl bişeler ıstedıgıne bağlı, böyle agır modeller pahalı oluyo ama hem kullanışlı hem spor ıstıyosanda biz rapsodıde begendık fıyat aldık peşin 1.800 dediler ama işte zevk meselesi nasıl bı yatak odası ıstedıgıne bağlı
yok canım ağır model istediğimden değil azcık kaliteli ve kullanışlı olsun istiyorum sadece

biz bugun gıttık alışwerse alfemoda cok guzel şeyler war cok begendım
hem uygun hem şıklar baya..ozelıkle tw unıtelerı ..

slm kızlar bende geldım .ben 3aylık nısanlıyım.erkeklerın kolaylıkla anne baba demesıne sınır oluyrm.ben yenı yenı soylemeye basladım daha ama nısanlım ısteme olduktan sonra soylemeye basladı.haziranda dugunum varve mayısta nıkahım var.cook heyecanlı ve streslıyım sınırlıyım normalmı yaa

hayırlı olsun ttalım bence normal çünkü çok stresli bi süreç ama tadını çıkarmaya bak:delphin:

Back