• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı kızlar buyrun

hısgeldin canım hayırlı olsuna.s.
düğün ne zaman nişandan sonra sendede değişti mi bazı şeyler zorlandığın seyler oldu mu paylasırsan sevinirizza.s.

nişan yapıldığında temmuz gibi düşünüyoduk düğünü fakat şimdi eylüle sarktı tabi biraz üzgünüm bunun dışında hala anne diyemiyorum annesine :)

herkeste aynı dert annee ama kolay zorla kendini bir iki defa dediktenn sonra sen bile şaşacaksınn kendiliğinden çıkıyo çünküü

buyuralimmmhihoyyyt
nasilsiniz kizlar
ni$anlilik, ewlilik hazirliklari nasil gidiyorr??

benimki hazırkaydirigubbakcemile2 ben hiç bişey yamıyom valla bilmiyomda zatii annem sağolsun ee kaynanada işli olunca bana gezmek düsüyo:lepi:

biz de temmuz diyoduk ama eylüle sarktı gibi hayırlısı tabiki de temmuzda olacaksa düğün gelinlk bakman lazım çünkü buralarda baya yoğun gelinlikçiler şimdiden

selam kızlar,
evet haklısınız paran varsa bütün çeyizler senin hepsini alması 1 gün sürüyo, ama yoksa çeyizin yok demektirkaydirigubbakcemile3
ama allah bi şekilde yardım edıyo ve hepsi oluverıyo ,
zaten bence herşeyimiz tam olmasın ,evlendıkten sonra bişeleri tamamlamak ıcın ugraslaım bızde emek verelimkaydirigubbakcemile4

selam kızlar,
evet haklısınız paran varsa bütün çeyizler senin hepsini alması 1 gün sürüyo, ama yoksa çeyizin yok demektirkaydirigubbakcemile3
ama allah bi şekilde yardım edıyo ve hepsi oluverıyo ,
zaten bence herşeyimiz tam olmasın ,evlendıkten sonra bişeleri tamamlamak ıcın ugraslaım bızde emek verelimkaydirigubbakcemile4

annem de öyle diyo herşey tamam olmasın nazar değer diyo:))

Back