• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı kızlar buyrun

selam kızlar herkese iyi günlerrrr

kızlar valla iş sadece begenmeye kalsa ben lazzonide bı yatak odası begendım 18 mılyardısenağlama
ama malesefkı o kadar parayı oraya yatırcak kadar lüksümü zyok , oyuzden iyice arastırıp gezmek lazım ,
önemli olan hem kullanışlı hemde guzel olması fiyatın düşmesi kalitesizleştiği anlamına gelmiyo.

aslına bakarsanız asıl onemlı olan o yatak odasının içinde yaşanacak olan şeyler, allah herkese gonlune göre yaşamayı ve mutlulugu nasip etsinyerimseniben

naber kıslar bugün nişanlımın doğum günü ona güzel sürprizler hazırladım akşamda kaynanamlara gidcez eccikte orda görüşecezz :))

selam kızlar herkese iyi günlerrrr

kızlar valla iş sadece begenmeye kalsa ben lazzonide bı yatak odası begendım 18 mılyardısenağlama
ama malesefkı o kadar parayı oraya yatırcak kadar lüksümü zyok , oyuzden iyice arastırıp gezmek lazım ,
önemli olan hem kullanışlı hemde guzel olması fiyatın düşmesi kalitesizleştiği anlamına gelmiyo.

aslına bakarsanız asıl onemlı olan o yatak odasının içinde yaşanacak olan şeyler, allah herkese gonlune göre yaşamayı ve mutlulugu nasip etsinyerimseniben

bencede canım ya 18 mılyar ne demek ben tum evi doşerim valla biz bide gezici olcaz çok abartıya kaçmam yani yasakkelime

gercekten mi canım guzel tv üniteleri ne kadar ben gümüşlük konsol falan istemiyorum tv ünitesi tercihimdir:teytey:

demekki aynı fıkırdeyız bnde oyle eskısı gıbı yemek odası falan istemıyorum .yanı sewmıyorum .tw untesı we yanına camlı uzun komıdınlı bı model begendım cok guzeldı we bayada ii bı fyat werdı.rengı falan da guzeldı .zaten aynı tw untesının sandalye we masası wardı cok şık ikiside..bu arada istkbaldede guzel şeyleer war .bıde bılmıyorum duydunuzmu ama ventelo y du galıba coookk coook güzel oturma odası takımı wardı carmına sanırım .aklınzda bulunsun.(markadan tama emın degılım boyle bseydı)

yaa nerde baktığımı unuttum ama gidince sorcam en azından çekebilsem eklicem kesinn ah ahh param olsa bi saniye düşünmemm

Back