• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı kızlar buyrun

ben nişanlanı 19 nisanda tam 1 sene olucak
nişanlılıktan hic birsey anlamadim desem yeridir
nişanlandık 1 kac ay sonra nişanlım askere gitti
evlilik hazılıgı sürecini ben tek başıma yaşıyorum gercekten cok zormuş
herseye onsuz karar veriyorum
o sadece bnm aldıklarımın resimlerini görüyor,
herseyi onunla beraber yapabilmek paylasabilmek okdr cok isterdim ki bunu kelimelerle bile anlatamam sanıyorum

yaa zordur canım tabiki öyle.biz 6 yıldır birlikteyiz askerliğini yapmıştı allahtan o sorunumuz yok düğün yakınmı peki herşeyi alamyın o gelincede bakarsınız

aman olmasın ztn valla sükret haline cünkü gercekten cok zormuş

geldikten sonra olucak cnm pekte yakın sayılmaz daha 7 ay var gelmesine

sorun aslında tam olarak o degil sorun en güzel günlerimizi ayrı geciriyo olmamiz :(

ay canım ya evet anlıyorum seni zor evet.ben askere gittiğinde her buraya gelip dönüşünde geçirmeye gitmiştim çok zor geçirip dönmek ama bitireli 4 yıl oldu elbet geçiyor canım günler

ben nişanlanı 19 nisanda tam 1 sene olucak
nişanlılıktan hic birsey anlamadim desem yeridir
nişanlandık 1 kac ay sonra nişanlım askere gitti
evlilik hazılıgı sürecini ben tek başıma yaşıyorum gercekten cok zormuş
herseye onsuz karar veriyorum
o sadece bnm aldıklarımın resimlerini görüyor,
herseyi onunla beraber yapabilmek paylasabilmek okdr cok isterdim ki bunu kelimelerle bile anlatamam sanıyorum

ahhhhh kader arkadaşım benimm benimde nişanlım mayısta gidiyo:delphin:1,5 sene onsuz hazırlanıcam düğünümüzesenağlama

bende nişanlanalı 2 gün oldu,sözleneli 8 ay gamyoncuiremsu

nişan daha yenı oldugu ıcın sözlendıkten sonrakı değişmelerden bahsedebılırım size.

gıyınmem değişt,arkadas cevrem değişti,gittiğim mekanlar,kurdugum cumleler,hanım hanımcık gelın muhabbetleri,kasılmalar,gergınlıkler,tartısmalar,kıskanclıklar,maddı sıkıkıntılar.... ooooooffffff laelaelaelaelae

pişman oldum desem yeridir yani.bu yaşta ne akla evlılık düşündüysem işte kötükedihüso

bırde babamın yanında onun aılesıne anne baba dıtye seslenlenmıyorum hala,ölene kadarda seslenmem.çok ayıp :delphin:

Back