nişanlı kızlar buyrun

ben nişanlanı 19 nisanda tam 1 sene olucak
nişanlılıktan hic birsey anlamadim desem yeridir
nişanlandık 1 kac ay sonra nişanlım askere gitti
evlilik hazılıgı sürecini ben tek başıma yaşıyorum gercekten cok zormuş
herseye onsuz karar veriyorum
o sadece bnm aldıklarımın resimlerini görüyor,
herseyi onunla beraber yapabilmek paylasabilmek okdr cok isterdim ki bunu kelimelerle bile anlatamam sanıyorum

yaa zordur canım tabiki öyle.biz 6 yıldır birlikteyiz askerliğini yapmıştı allahtan o sorunumuz yok düğün yakınmı peki herşeyi alamyın o gelincede bakarsınız

aman olmasın ztn valla sükret haline cünkü gercekten cok zormuş

geldikten sonra olucak cnm pekte yakın sayılmaz daha 7 ay var gelmesine

sorun aslında tam olarak o degil sorun en güzel günlerimizi ayrı geciriyo olmamiz

ay canım ya evet anlıyorum seni zor evet.ben askere gittiğinde her buraya gelip dönüşünde geçirmeye gitmiştim çok zor geçirip dönmek ama bitireli 4 yıl oldu elbet geçiyor canım günler

kıslarrrrr bu topic pek sahipsiz kalmış bugünnnnnnnn toplanın bakemmmmmkaydirigubbakcemile5

ahhhhh kader arkadaşım benimm benimde nişanlım mayısta gidiyo1,5 sene onsuz hazırlanıcam düğünümüzesenağlama

bende nişanlanalı 2 gün oldu,sözleneli 8 ay gamyoncuiremsu

nişan daha yenı oldugu ıcın sözlendıkten sonrakı değişmelerden bahsedebılırım size.

gıyınmem değişt,arkadas cevrem değişti,gittiğim mekanlar,kurdugum cumleler,hanım hanımcık gelın muhabbetleri,kasılmalar,gergınlıkler,tartısmalar,kıskanclıklar,maddı sıkıkıntılar.... ooooooffffff laelaelaelaelae

pişman oldum desem yeridir yani.bu yaşta ne akla evlılık düşündüysem işte kötükedihüso

bırde babamın yanında onun aılesıne anne baba dıtye seslenlenmıyorum hala,ölene kadarda seslenmem.çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…