nişanlı kızlar buyrun

anladım canım zor şeyler yaşamışsınız ama inşallah sonrası kolay olur geç olsun güç olmasın inşallah...

slm kızlarrrrrr.bende geldim.bende 10.02.2007 de nişanlandım.sizlerden bayağı eskiyim yanikaydirigubbakcemile3 bnmde allah kısmet ederse haziranda düğünüm.:dance:

slmm cancu.ayy kıyamam sana ya:teselli: bnde 2 sene 2 ay oluo nişanlanalı.allh nasip ederse hazirana mutlu sona kavuşuorum.bnde asker yolu bekledim uzun dönem senin gibi.walla nasıl geçti anlamadım bn tabi gel bide bunu nişanlıma sor.zor oldu enbaşlarda hele moraln bozuk olduğunda okdr çok ihtiyacın oluorki bide haftasonu dışarlarda elele dolaşan çiftler gördünmü insanın içi cız edior ve boynu bükülor.hep kıskanırdm öle dolaşanları.sonra kendi kendime derdimki az kaldı aşkım gelicek bende böyle dolaşıcam.ve ölede oldu geldi ve biz öleyiz.:1rolleyes: darısı başına canım.allh sağ salim tezkeresini almak nasip etsn.sende buarada rahat rahat düğün hazırlığını yap.düğününü hayal et.şimdiden allah kavuştursun.ha buarada bu uzaklık size çok ii gelicek emin ol.sevginizi daha çok yücelticek birbirinizi çok özlüyecek ve yanyanayken birbirinizin kıymetini daha çok anlayacaksınıza.sa.s.

canım benimkide 2010 hatta kısmet olusa 10.10.2010 diyoruzzgamyoncuiremsu

bende 2007 aralık ayında nişanlandım 2008 eylül ayında evlendim pasaport çıkarmak için hala düğünüm olmadı sanırım bu yaz olacak nişanlım uzakta benim ki hepinizinkinde çok zor

QUOTE=blueangel1771;6102123]slm kızlarrrrrr.bende geldim.bende 10.02.2007 de nişanlandım.sizlerden bayağı eskiyim yanikaydirigubbakcemile3 bnmde allah kısmet ederse haziranda düğünüm.:dance:[/QUOTE]

inşallah canımcımhihoyyyt

bende 2007 aralık ayında nişanlandım 2008 eylül ayında evlendim pasaport çıkarmak için hala düğünüm olmadı sanırım bu yaz olacak nişanlım uzakta benim ki hepinizinkinde çok zor

benimkide 3 saatlik mesefede ama 3 haftadır goremiyom gitcez inş ozledim yaaaaaaasenağlama

2007 tanıştık temmuz ayında 2 yılımız doluyor toplam onu 2 ay bile görmedim canım

cancağızım zaten daha önce tayin durumu yüsünden yaklaşık 1.5sene ayrı kaldık o vandaydı bende bursadaydım ordan biras alışığım ama ozaman her an telefonla görüşebiliyorduk haftasonu için bile olsa atlayıp uçağa geliyordu senelik izninde geldi falan ama askerlik böle değil telefonla bile zor konuşçaz dimi ama napalım artık ben şöle kendimi teselli ediyorum o gidecek ve bizim için mutlu güne geri sayım başlıcak her geçen gün bizi daha çok yaklaştıracak:çok üzgünüm: sabredeceğimmmmmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…