- 10 Nisan 2008
- 948
- 72
- 98
- Konu Sahibi çikolatagelin
-
zenku dualarını allhım duysun ..ilk önce ewın en kucugu abılıeroı ablalaı ewlenmedı dıye beklettıler .tam ewlenmeye kara werdık onların ewlenecegı yok dıye bu defada kayınpederım öldü..tam 1 sene sonra aynı gün..ee tabi ölüm bu saygılı olmak lazım bu defada oyuzden beklıyoruz..şimdide akrabaları olumcul hasta yatyo inşallh ölmesin yaaa:1no2:
slm kıslar bende geldim ben kasımda nişanlandım....
kıslar bende 9 ay oldu nişanlanalı ben hiç çekinmeden dedim anne baba die daha önceden tanıdığım için çok zorlanmadım ikisinide çok seviyorum evde kaynvalidem demem annem derim nişanlımda öleee no problem yaniii kıyafet sıkıntısıda çekmiyorumm nasılsam öleyimm yeri gelince şıkır şıkır topuklularıda giyiyorum bazen eşofmanlarımıda giyiyorum bol dar her türlüsünü giyiyorum bnm düğünüm 2010 ekimde kısmetse nişanlım mayısta askere gideceksenağlama uzun dönem yapacak ama napalımm beklicessenağlama o askerken bende hazırlık yapıcam su gibi geçsin diye dua ediyorum şuann:Saruboceq:
bende 2 SENE OLDUM nişanlanalı ..koskoca 2 sene bıktım walla çok uzadı..ama çokk sewyom aşkımı .inşallah bu yaz olur artık dua edın bana ..
kıslar bende 9 ay oldu nişanlanalı ben hiç çekinmeden dedim anne baba die daha önceden tanıdığım için çok zorlanmadım ikisinide çok seviyorum evde kaynvalidem demem annem derim nişanlımda öleee no problem yaniii kıyafet sıkıntısıda çekmiyorumm nasılsam öleyimm yeri gelince şıkır şıkır topuklularıda giyiyorum bazen eşofmanlarımıda giyiyorum bol dar her türlüsünü giyiyorum bnm düğünüm 2010 ekimde kısmetse nişanlım mayısta askere gideceksenağlama uzun dönem yapacak ama napalımm beklicessenağlama o askerken bende hazırlık yapıcam su gibi geçsin diye dua ediyorum şuann:Saruboceq:
slm kıslar bende geldim ben kasımda nişanlandım....
slm kızlarrrrrr.bende geldim.bende 10.02.2007 de nişanlandım.sizlerden bayağı eskiyim yanikaydirigubbakcemile3 bnmde allah kısmet ederse haziranda düğünüm.:dance:
bende 2007 aralık ayında nişanlandım 2008 eylül ayında evlendim pasaport çıkarmak için hala düğünüm olmadı sanırım bu yaz olacak nişanlım uzakta benim ki hepinizinkinde çok zor
2007 tanıştık temmuz ayında 2 yılımız doluyor toplam onu 2 ay bile görmedim canım
canım benimkide 2010 hatta kısmet olusa 10.10.2010 diyoruzzgamyoncuiremsu
slmm cancu.ayy kıyamam sana ya:teselli: bnde 2 sene 2 ay oluo nişanlanalı.allh nasip ederse hazirana mutlu sona kavuşuorum.bnde asker yolu bekledim uzun dönem senin gibi.walla nasıl geçti anlamadım bn tabi gel bide bunu nişanlıma sor.zor oldu enbaşlarda hele moraln bozuk olduğunda okdr çok ihtiyacın oluorki bide haftasonu dışarlarda elele dolaşan çiftler gördünmü insanın içi cız edior ve boynu bükülor.hep kıskanırdm öle dolaşanları.sonra kendi kendime derdimki az kaldı aşkım gelicek bende böyle dolaşıcam.ve ölede oldu geldi ve biz öleyiz.:1rolleyes: darısı başına canım.allh sağ salim tezkeresini almak nasip etsn.sende buarada rahat rahat düğün hazırlığını yap.düğününü hayal et.şimdiden allah kavuştursun.ha buarada bu uzaklık size çok ii gelicek emin ol.sevginizi daha çok yücelticek birbirinizi çok özlüyecek ve yanyanayken birbirinizin kıymetini daha çok anlayacaksınıza.sa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?