nişanlı kızlar buyrun

çikolatagelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
2.033
2
116
37
Diğer
nişanlılık evliliğe ilk adımdır bi çoğumuz için en guzel süreçtir geçim derdi falan başlamamıştır gezilir hediyeler sürprizler falan... tabi zor taraflarıda vardır ailesine anne baba demek ozellikle kendi anna babamın yanında çok çekinerek soyluyorum
tabi zamanla alışılır kızlar sizde neler var neler yok nişanlılık neleri değiştiriyor mesela artık elbise etek topuklu ayakkabı falan giymeye basladım tabi her zaman değil ama özel akşamlarda gezmelerde side değişen neler var:içelim:

he he slm canımm topiğin hayırlı olsun önceliklee ewet ya bende de anne we baba demek çok zorr oldu aşırı çekindim derken terlediğim bile olduu annemin değil de babamın yanında çok zorlandımm aslında daha çok bişi değişmedi bendee mesela gelen giden çoğaldıı hizmette kusur etmemeye çalışıyorum kapalıyım ama biras dar giyiniyorum daha geniş giyinmeye çalışıyorumm :)))

allahtan nişanlımın tum akrabaları eskişehirde yani pek onlardan gelen olmuyo yoksa iyice heycanlanırdım ya sadece ailecek geliyolar bizim nişana daha bi ay olmadı bi anne deyisim var kısık sesle tizzz çok komik bide topukluyla yuruycem diye kasıyom kendimikaydirigubbakcemile3

hımm anladım yok bacım bizim herkesleri burda gerçi hepside çok iiler çok şükürr ben topuklu giymiyom sende giyme bacım bizim 2 ayı geçti artık gür sesle sölüyom anne baba diee :)))

kıs çikolata nirdesinnnnn hem açıynn hem kaçıyonn :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kıslarr bende geldim kaydirigubbakcemile5
daha 9 günlük nişanlıyım :asigim:
cok yeniii ama tabi degişen seyler varrrrrrrr
annemden baska birine anne diyorum kolay dedim ama zorlanmadım pek yerimseniben
ama babamın yanında utanıyorum hala nişanlımın ailesinin lafını etmeye
bişe demıyo ama genede oluyo iştee nedenseee

canım nişan videom gelmiştehihoyyyt ondan kıs yoksa kacar mıyım ya benim boyum 163 ama nişanlaım baya uzun o yuzden yaniii:1closedeyes:

en eski ben varım şu an aranızda 9 ay oldu nişnlanalı hala çok içten anne baba diyemiyorum.anne diyorum ama baba biraz daha zor oluyor.kıyafet kousunda biraz daha dikkat etmeye başldım bu aralar.bizim biraz problemi bir dönemimiz oldu bu 9 aay boyunca yavas yavaş atlatmaya çalışıyoruz.sevgiiyken de arardım kayınvalidemi cumalarda şimdi her cuma arama gereği duyuyorum.nişanlılık döneminden çok fazla birşey anlamadım su ana kadar.değişen tek şey aşkımın ailesinin bize gelmesi bizim onlara gitmemiz ve askımın bize gelmesi.akraba ziyaretleri faalan pek olmadı bizde şu ana kadar.

bide kayınvaldeden falan bahsederken ben hala serkanın annesi falan diyorum ya aslında bi an once alışmam lazım yoksa iyce zor olcak bide onlara gidince cay servislerini falan hep ben yapıyom kayınvalideleriniz kaç yasında benimki 46 nişanlım ve ben 22 yız siz

ben de senin gibi diyorum annem falan die baahsedemiyorum kayınvalidem diyorum kimi zaman.aslında demek istiyorum arkadaslarım anlatırken hep annem diye bahsediyor hoşuma gidyor.benimki de 47 yasında çok da becerikli maşallah.onlara gittiğimde ben arkasında önünnde dolanır dururum ama pek yaptırmaz bana.ben ısrar edince bırakır yaparım.

bende 4 aydır nişanlıyım kızlar...anne baba demeye zorlandım baya ama nişanlım ilk başta hemen söyledi bende onun hevesi kırılmasın dye söylemeye zorluyorum kendimi utanıyorum biraz ama alıştım sanki şimdi ilk başlarda anne baba kısmını sessiz söylüyodum kesik kesik:))
ama kendi annemin babamın yanında hala annem babam diyemiyorum utanıyorum onlardan yaa...daha fazla dikkat ediyorum kendime nişanlandığımdan beri hatta herkes daha bi güzelleştin nişan falan yaradı diyo ama nişanlım bu duruma pek memnun değil:))
bide çeyiz manyağı oldum :))
bu kadar şimdilik değişimler bendeki...ya bide ben nasıl evden ayrılıcam bi türlü aklım almıyo akıma gelince bile ağlıyorum çok zor ailemin ve benim işim yaa...kızlar Allah yardımcımız olsun

bende 2 SENE OLDUM nişanlanalı ..koskoca 2 sene bıktım walla çok uzadı..ama çokk sewyom aşkımı .inşallah bu yaz olur artık dua edın bana ..

bende 2 SENE OLDUM nişanlanalı ..koskoca 2 sene bıktım walla çok uzadı..ama çokk sewyom aşkımı .inşallah bu yaz olur artık dua edın bana ..

canım maddi sorunlardan dolayı mı uzadı bu kadar?
Allah yardımcınız olsun inşallah bu yaz gelin olursun da bizde telli duvaklı resimlerini görürüz...

kıslar bende 9 ay oldu nişanlanalı ben hiç çekinmeden dedim anne baba die daha önceden tanıdığım için çok zorlanmadım ikisinide çok seviyorum evde kaynvalidem demem annem derim nişanlımda öleee no problem yaniii kıyafet sıkıntısıda çekmiyorumm nasılsam öleyimm yeri gelince şıkır şıkır topuklularıda giyiyorum bazen eşofmanlarımıda giyiyorum bol dar her türlüsünü giyiyorum bnm düğünüm 2010 ekimde kısmetse nişanlım mayısta askere gideceksenağlama uzun dönem yapacak ama napalımm beklicessenağlama o askerken bende hazırlık yapıcam su gibi geçsin diye dua ediyorum şuann:Saruboceq:

canım maddi sorunlardan dolayı mı uzadı bu kadar?
Allah yardımcınız olsun inşallah bu yaz gelin olursun da bizde telli duvaklı resimlerini görürüz...

zenku dualarını allhım duysun ..ilk önce ewın en kucugu abılıeroı ablalaı ewlenmedı dıye beklettıler .tam ewlenmeye kara werdık onların ewlenecegı yok dıye bu defada kayınpederım öldü..tam 1 sene sonra aynı gün..ee tabi ölüm bu saygılı olmak lazım bu defada oyuzden beklıyoruz..şimdide akrabaları olumcul hasta yatyo inşallh ölmesin yaaa:1no2:

slm kızlar
bende 3 senedir nişanlıyım ,bende hiçbi değişiklik olmadı ilişkimizdede bi değişiklik olmadı daha bile güzelleşti, anne baba deme meselesinide çok takmadım,çünkü nede olsa bigün denilecek,tabiki kimse kendi annesine babasına dediği gibi anne baba dıyemez ama saygılar sonsuzzzz:1rolleyes:

canım yaaa seninde başına neler gelmiş öyle,
ama üzülme mutlaka vardır bir hayır.inşallah allah herşeyi gönlünden geçene göre verir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…