- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 23
- 358
- 40
- Konu Sahibi çikolatagelin
-
inlşallah bu yaz hayırlısıyla evlenirsiniz tatlımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım yaaa seninde başına neler gelmiş öyle,
ama üzülme mutlaka vardır bir hayır.inşallah allah herşeyi gönlünden geçene göre verir:Saruboceq:
bende 2007 aralık ayında nişanlandım 2008 eylül ayında evlendim pasaport çıkarmak için hala düğünüm olmadı sanırım bu yaz olacak nişanlım uzakta benim ki hepinizinkinde çok zor
şekerimmm aynı gün ecvlenices allah kısmet edersedelikafadulden işallah yaaa allah o günleri hayırlısıyla bi göstersin bize:Saruboceq:
off ya benimde düğün tarihim hayırlısıyla bi belli olsaydıı :)(((
kızlar 16 aylık nişanlı biri olarak benide alın aranıza:Saruboceq:ben de 23/11/2007 de sözüm verildi.bir ay sonra kurban bayramının 3. günü büyükçe bi söz yaptık nişan gibi oldu.aslında sevgili nişanlımla 6 senedir birlikteyiz zaten. ama öncesinde ben anne baba diyeblir miyim diye diüşünüyodm kendi babam bizim yanımızda hiç çekinme rahatça söle dedi .bundan sonra onlarda senin ailen olacak dedi.oyüzden ilk başlarda dedim ama ben sadeece annenin ne sini babanın ba sını duyuyodm.ama şimdi bağıra bağıra söylüyorum.şuda bi gerçekki nişnlım daha nişanlanmadan anne baba diyodu annem nasıl bababm nerde falan diye sorardı cnm benim yaa ibenimde 25 temmuzda düğünüm olacak allah nasip ederse tam 1.5 senelik nişanlı olamuş olacam o tarihte
merhabalar kızlaarkaydirigubbakcemile2
ben de ekim2008 de nişanlandım, Allah izi verirse bu kış, 12 Aralıkta evleniyorum:Saruboceq:
nişanlılık dönemim çok güzel geçiiyo maşallahen önemlisi aileler çok iyi anlaşıyolar karşılıklı herkes çok memnun, hayatımdaki en büyük değişiklik artık ööyle kendi kendime gezip tozamıyorum beyfendi kıskanıyo:roflol: bi de ben fanatik Beşiktaşlıyım eskiden bütün maçlara tek başıma giderdim şimdi nişanlımın keyfini bekliyomsengözlerimebaksanab
Allah hepimize tez hayırlı kavuşmalar ve mutlu yuvalar nasip etsinnnn:Saruboceq:
kızlar merhaba bu sene düğün patlaması yaşanır mı acaba
anam yarın kaynanm görümcemler geliyoo ne yapsak yemekk ne giysen puff-tatlicadiarzu-
hep aynı dert yaaa:bbo:[/QUO
evet caanım ya bende hep giy çıkar yapıyorum kaç kez simdiden kolay gelsin tatlım :hooray:
aslında uzaktayken daha ii yani birbirinizin kıymetini bilem yönündee insalar ozaman daha sakin oluyolar bilmem biz öleyizzz uzak olunca özleyincee daha uysal oluyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?