• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı birine aşığım..

hah işte,bende onu diyorum,sorun aslında sevgi,aşk değil,sorun psikolojik olabilirmi?hem o adamda-çokca- hem bende hemde sözlüsünde...biz napıyoruz diyodum allahaşkına bazen ona,napıyoruz biz?bana bile tuhaf gelen durum kimseye tuhaf gelmiyordu..sanırım dengesızlık onda var,boşluk da bende,bırbırımızı bulduk

Sevdigin adamda bence kisilik sorunuda var, bildigin ikili oynuyor..

sana 3 ay müsade kizdan ayril gel ben seni tam 3 ay beklicem ama o süre icinde görüsemem seninle deseniz ?

bi çocukla tanıştım aynı dershanede ve sınıftaydık... ben sınıflarına gider gitmez bu benden hoşlanmış neyse arka sırama geçti, konuşmaya msjlaşmaya başladık..arada yolkuyodum sevgilisi var mı diey, hiç bahsetmedi.. en sonunda sevgilisi olduğunu öğrendim..dersteydik yanında bi kız arkadaş oturuyodu sevgilisinden bahsetti ben şok oldum, döndüm bakıştık ve yüzümü çevirdim.. o an üstüme kaynar sular döküldü..neye uğradığımı şaşırdım...sonra bana ayrılıcam felan dedi 3 4 ay sonra kapattım konuyu..yazın beni aradı ayrıldığını ve beni sevdiğini söyledi istemedim ısrar etti..kabul ettim seviyodum ve onun sevgisinden de emindim..ne desem oydu...fakat sürekli sorunlar çıktı ben eski sevgili olayını yediremedim(kızı 5 sene sevmiş) kıskançlık yapıp arada eski konuları açıyodum..bu arada kız AKRABA...şu anda ayrıyız düne kadar beraberdik( http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...sinavdan-2-gun-once-moralimin-icine-etti.html ) bi laf vardır ya 'nasıl başlarsan öyle biter' diye..çok doğru...sorunlar kalmicak,aşıcaz diyodum ama hepsi fos..arkama dönüp baktığımda yıpranan hep ben oldum....yarın sınavım var ve benim moralim çok bozuk,ağlıyorum..arayıp özür dilemesi gerekiyo ama yapmaz! sana diyeceğim seni üzen biriyle asla birlikte olma..sorunlar kesilmiyooo..üzülen sen olursun...ha seviyorum diyorsun..bende çok sevdim hala da seviyorum düne kadar günde 4 5 defa toplamda 3 4 saat filan konuşuyoduk ve birden bitti..herkesin başına geliyo..1 ay üzülür sonra unutmaya çalışırız..her zaman sorunlar yaşayıp üzülmekten daha mantıklı umarım hakkında hayırlısı olur...

sana açıkça söyliyim
hayatında sorunları olan insanlardan uzak dur
koskoca adam birşeylerden çekindiği için kendi kararlarını veremiyorsa
sende emin ol ilerde onun sorunlarından ve pasifliğinden bıkarsın
yol yakın kendine sorumluluk sahibi birisini bul

tek birşey söyleceyeceğim. seviyorsa herkesi karşısına alırdı arkadaşım. bırak ALLAH aşkına ne sevmesi . koskoca adam kendi kararını verip uygulayamıyor mu. sende hala devam etsem mi diyorsun. yapma yazık etme kendine. bu gidişle bu adam evlenir hala seni arar

Sırf babasına hayır diyemediği için ayrılamayan bir adam var karşınızda..Nasıl sorumluluk alıp evlenecek ?

Yarında sizle evlendikten sonra, ''ben nişanlımı sevmiyordum, o an sen çıktın karşıma seni sevmek istedim'' derse ne olacak ?

Birde o tlf.dan gelen mesaj sahibiyle konuştunuz mu ? Mesajı herkes yazmış olabilir.

Son düzenleme:
seni gerçekten sevseydi kimse umrunda olmazdı.:34: ne o yüzüğü tkardı nede halen nişanlı kalırdı.ikili oynadığı aşikar.ve sizle görüşenin gerçekte nişanlısı olmadığı kanısındayım.kim kabul eder byle birşeyi allah aşkına :20:

Neden ayrılamıyorlarmış ki,kıza durumu anlatsın sen bitir desin,kız zaten sevmiyormuş,sorun olmaz o zaman..biraz pısırık mı ne,sevdiğine sahip çıkamıyor,sevmediğini bırakamıyor..en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir..

Son düzenleme:
Sen gerçeklere değil de inanmak istediklerine inanıyorsun.

Adam hem kendi ailesini hem de kızın ailesini bahane ediyor.

Son düzenleme:
Şimdi varsayalım ki bu adam nişanlısından ayrıldı, geldi bi şekilde evlendiniz. Mutlusunuz.

Sonra başka bir kadınla tanıştı, onu beğendi. Misal bu ya ben de bu adamın arkadaşıyım bana geldi "ya lütfen zeyzey'mişsin gibi şu kızı arar mısın, ona kocamla biz boşanıcaz, zaten mutsuzuz, aile büyükleri üzülmesin diye bi arada duruyoruz" der misin dedi ve ben de bunu kabul ettim. Aradım beğendiği kadını, metresini daha doğrusu böyle böyle dedim kandırdım.

Bi bak bakalım bu durumda olayın başka bir tarafında olunca nasıl göreceksin mevzuyu?

zaten baskasini aratmak o kadar zor degil ki...yasiniz kac bilmiyorum ama baskasinida seversiniz ne olacak....

..ilk zamanlar öyle gelir ama tabiki sizinde elinizde beklemeyin mesaj,arama,mail cikarin hayatinizdan...sizi kandirmasina izin vermeyin...

zaten yanlis birisi.. az dinlenin illaki seversini..birde bu seferki baskaydi demissiniz ee zaten kural bu herzaman öyle gelir birini seversiniz digerlerinden baska gelir...

yas ilerledikce tabiki baska gelecek..lisede cok sevdiginizi düsündügünüz biriyle 20 li yaslardaki bir mi?

hayat öyle ya da böyle devam ediyor

Yaşım küçük değil,keşke tecrübesizliğimden yapmış olsam bunları ama aptallıktan oldu bunlar o 36 ben 32 yaşındayım

pardon da tanısma, bulusma amacın neydı yanı sözlenecegını bıldıgın halde?

tanıştığımda zaten sözlüymüş,hatta onunla karşılaşmadan 1 hafta önce sözlenmiş,ben işyerine gittiğim için tanışmıştım sonrada devam ettik mesajla,facele görüşmeye daha sonra ilk cafede buluştuğumuzda anlattı sözlü olduğunu,ne durumda sözlendıgını,bende bişey diyemedim çünkü arkadaş gibi konuşuyorduk,daha sonra sohbeti kestim çünkü sözlüydü ve beklenti içindeydim ona çaktırmasamda ama ne yazıkki küçük bir yer ve arkadaş ortamlarımız bir,hatta yakın bir arkadaşım onun iş arkadaşıyla ciddi bir ilişki içine girmişti,halada beraberler,bu arada o aradı,sordu,peşime düştü,kapıma çiçekler bıraktı ve bır sekılde görüşmeye devam ettik ama bi ilişki olmadı aramızda yanı cıkıyoruz beraberız gıbı,cinsel bi alakamızda olmadı sadece muhabbetımız ,seni seviyorum-ama nısanlısın ben yapamam pesımı bırak-yapamam ,ölurum zaten sözlumde mutsuz ayrılcaz-benım yuzumden olursa ben bu yuku kaldıramam-senınle alakası yok,ilk gunde demıstım ben yapamıcam zaman ver-tum zamanlar senın olsun ama boyle devam etmez ..sonra gorusmeyıp bı muddet sonra tekrar baslıyordu tum bunlar

canım 36 yaşında adam baba zoruyla istemediği biriyle nişanlanır mı.
nişanlanıyorsa bu adamdan ne hayır gelir o da ayrı.

barışsanız herşey değişse evlenseniz diyelim,
evlilik dışardan göründüğü gibi bişey değil.
sorunlu zamanlarınız olacak mutlaka.
ama başkasıyla evlilikten dönmüş bir adam,
en ufak bir sorunda keşke onunla evlenseydim böyle olmazdı diyebilir.
ve sen bunu hissedersin hata sana hissettirirse ne olacak.
soğursun mutsuz olursun.
temiz bir başlangıç yapmanı tavsiye ederim.

bi çocukla tanıştım aynı dershanede ve sınıftaydık... ben sınıflarına gider gitmez bu benden hoşlanmış neyse arka sırama geçti, konuşmaya msjlaşmaya başladık..arada yolkuyodum sevgilisi var mı diey, hiç bahsetmedi.. en sonunda sevgilisi olduğunu öğrendim..dersteydik yanında bi kız arkadaş oturuyodu sevgilisinden bahsetti ben şok oldum, döndüm bakıştık ve yüzümü çevirdim.. o an üstüme kaynar sular döküldü..neye uğradığımı şaşırdım...sonra bana ayrılıcam felan dedi 3 4 ay sonra kapattım konuyu..yazın beni aradı ayrıldığını ve beni sevdiğini söyledi istemedim ısrar etti..kabul ettim seviyodum ve onun sevgisinden de emindim..ne desem oydu...fakat sürekli sorunlar çıktı ben eski sevgili olayını yediremedim(kızı 5 sene sevmiş) kıskançlık yapıp arada eski konuları açıyodum..bu arada kız AKRABA...şu anda ayrıyız düne kadar beraberdik( http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hi...cine-etti.html (sınavdan 2 gün önce moralimin içine etti:() ) bi laf vardır ya 'nasıl başlarsan öyle biter' diye..çok doğru...sorunlar kalmicak,aşıcaz diyodum ama hepsi fos..arkama dönüp baktığımda yıpranan hep ben oldum....yarın sınavım var ve benim moralim çok bozuk,ağlıyorum..arayıp özür dilemesi gerekiyo ama yapmaz! sana diyeceğim seni üzen biriyle asla birlikte olma..sorunlar kesilmiyooo..üzülen sen olursun...ha seviyorum diyorsun..bende çok sevdim hala da seviyorum düne kadar günde 4 5 defa toplamda 3 4 saat filan konuşuyoduk ve birden bitti..herkesin başına geliyo..1 ay üzülür sonra unutmaya çalışırız..her zaman sorunlar yaşayıp üzülmekten daha mantıklı umarım hakkında hayırlısı olur...

Sevsin yahut sevmesin, zorla yahut isteyerek netice itibariyle sözlü/nişanlı bir insanla birlikteydin.. Hiç yakışık almayan bir durum. O kıza üzüldüm sadece başka kimseye değil. Bahaneler ve yalanlarla kıvrınan bir erkek karşındaki. Klasik erkek yalanları, bu yalanları her gün okuyoruz nasıl inandın anlamadım. Bence şu saatten sonra bırak herkes kendi yoluna gitsin.. "Evlenmek üzere olan" bir adamla (adamlık ? :34: ) anılma.......

sana 3 ay müsade kizdan ayril gel ben seni tam 3 ay beklicem ama o süre icinde görüsemem seninle deseniz ?

Canım bu zaten hayatımın hıkayesı,ben hep bunu dedım ona,hep dedımkı görusmeyelım,zamanda vermıyorum sana,eğer mutluysan devam edersın,eger mutsuzsan benı sevdıgıne anlarsan gelırsın ayrılıp bende sebep olmus olmam ama boyle gorusemem,o da olmaz dedı,madem oyle dısarda gorusmeyelım senınle ama arada sesını duyayım dedı,haftada bırde olsa yoksa dayanamam dedı,dısarda gorusmedık yanı buluşmadık,baslarda arkadas ortamımızla gorusuyorduk sonra o bıle olmadı ben rahatsız oldum o da huzursuz olmamı ıstemedı .ama sonra gorusemyıoruz bu ılıskı degıl ben kendıme duzgun bır ılışkı,hayat kurmak ıstıyorum dedıkce o da sen özgur olmak ıstıyosun,kafanda kımler var kımbılır deyıp benı suclamaya baslıyordu.Ben sonunda patlayıp ya sen nasıla damsın,ne kadar serefsizsin onur yokmu sende deyip adam gıbı nısanlına sahıp cık ,kımseyıde kandırma dıyordum sonra aylarca gorusmuyordum,o arada yokluyordu sonra benı yumusatıp,yalvarıp aynı seylerı bastan yasıyorduk

Canım bu zaten hayatımın hıkayesı,ben hep bunu dedım ona,hep dedımkı görusmeyelım,zamanda vermıyorum sana,eğer mutluysan devam edersın,eger mutsuzsan benı sevdıgıni anlarsan gelırsın ayrılıp, bende sebep olmus olmam ama boyle gorusemem,o da olmaz dedı,madem oyle dısarda gorusmeyelım senınle ama arada sesını duyayım dedı,haftada bırde olsa yoksa dayanamam dedı,dısarda gorusmedık yanı buluşmadık,baslarda arkadas ortamımızla gorusuyorduk sonra o bıle olmadı ben rahatsız oldum o da huzursuz olmamı ıstemedı .ama sonra gorusemıyoruz bu ılıskı degıl ben kendıme duzgun bır ılışkı,hayat kurmak ıstıyorum dedıkce o da sen özgur olmak ıstıyosun,kafanda kımler var kımbılır deyıp benı suclamaya baslıyordu.Ben sonunda patlayıp ya sen nasıla damsın,ne kadar serefsizsin onur yokmu sende deyip adam gıbı nısanlına sahıp cık ,kımseyıde kandırma dıyordum sonra aylarca gorusmuyordum,o arada yokluyordu sonra benı yumusatıp,yalvarıp aynı seylerı bastan yasıyorduk

canım 36 yaşında adam baba zoruyla istemediği biriyle nişanlanır mı.
nişanlanıyorsa bu adamdan ne hayır gelir o da ayrı.

barışsanız herşey değişse evlenseniz diyelim,
evlilik dışardan göründüğü gibi bişey değil.
sorunlu zamanlarınız olacak mutlaka.
ama başkasıyla evlilikten dönmüş bir adam,
en ufak bir sorunda keşke onunla evlenseydim böyle olmazdı diyebilir.
ve sen bunu hissedersin hata sana hissettirirse ne olacak.
soğursun mutsuz olursun.
temiz bir başlangıç yapmanı tavsiye ederim.

bende bunu düşünerek herseferınde kestırıp atıyordum yanı su zaman zarfında abartmadan belkı bın defa demısımdır her aradıgında dıyordum ben yapamam,guvenıyorum sana,onurlu bır ılıskı ıstıyorum,onurlu bır adam ıstıyorum her seferınde krızler gecırıyordu o da.

Back