Nisan'ın çeyizlerine gelin :)

canım hepsi birbirinden güzel, hepsi emek, hepsi şahane! güle güle, iyi günlerde, mutlulukla kullanın canım. çok heyecanlandım benim de kınama, nikahıma az kaldı. ailem çeyizlerle uğraşıyormuş, yıkayıp ütülüyorlarmış. malesef ben başka şehirde olduğum için hiç birine şahit olamıyorum :((ancak kendi evime gittiğinde görücem. benim ki de böyle oluyor işte nasippppp

canım hepsi birbirinden güzel, hepsi emek, hepsi şahane! Güle güle, iyi günlerde, mutlulukla kullanın canım. çok heyecanlandım benim de kınama, nikahıma az kaldı. Ailem çeyizlerle uğraşıyormuş, yıkayıp ütülüyorlarmış. Malesef ben başka şehirde olduğum için hiç birine şahit olamıyorum :((ancak kendi evime gittiğinde görücem. Benim ki de böyle oluyor işte nasippppp

aslında binevi sevinmen lazım canım öyle yorucu işler ki ama heyecanlı sevdiğini düşündükçe gülümsüyorsun. Kendi evine yerleştirmesini kendin yaparsın ohh herşey hazır olacak :) :21:hakkında hayırlısı olsun inş.

ne kadar güzel çeyizlerin var öyle senin canım çok da güzel sermişsiniz maşallah bayağıda varmış çeyizin inşallah gittiğin yerde kıymetin bilinir :) çeyizciklerini güle güle güzel günlerde kullanırsın inşallah :)

inş.canım kötü düşünmüyorum ki kötü olmasın hakkımızda hayırlısı inş.görcez bakalım artık erkek tarafın marifetlerini :9:

maaşallah canım bakmaya doyamadım valla hepsi çok güzel hepsi el emeği göz nuru ne güzel çeyiz sermişsiniz bende çok heves ediyorum ama bizim buralarda böyle serilmez hiç evlenince evine gidip bakr görmek isteyen gıpta ettim valla rabbim güzel günlerde sevdiklerinle kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada seninkileri görünce daha çok şey almam gerektiğini anladım çok sağol :1:

maaşallah canım bakmaya doyamadım valla hepsi çok güzel hepsi el emeği göz nuru ne güzel çeyiz sermişsiniz bende çok heves ediyorum ama bizim buralarda böyle serilmez hiç evlenince evine gidip bakr görmek isteyen gıpta ettim valla rabbim güzel günlerde sevdiklerinle kullanmayı nasip etsin inşallah bu arada seninkileri görünce daha çok şey almam gerektiğini anladım çok sağol :1:

teşekkür ederim pınarcığım. Bende heves ettim bakalım sermek için toplaması nasıl olacak. :26:

Canım çeyiz sermede yorulmuşsunuzdur kesin bide gidişi var çeyizlerin ne heyecanlısındır şimdi, Allah o heyecanı bana nasip edeceği günü bekliyorum.. Hepsi çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım

Ne güzel tek tek çekmişsiniz.Böyle fotograflı topikleri görünce içim kaynıyo.Tam bi çeyizi yansıtıyo çünkü.İnşallah sevdiğinizde huzurlu mutlu bi yuvanız olur ve eşyalarınızı eskitmeniz nasip olur.:nazar::nazar::nazar:

çok çok çok beğendim canım ya şimdi ne heyecan vardır sende ohhh misler gibi tertemiz pırıl pırıl bir çeyizin olmuş allah tamamına erdirsin sağlıkla aşkla mutlulukla çeyizlerini kullanmayı nasip etsin hepsi ayrı bir güzel ayrı bir heyecan :nazar::72:

Allah ım mutlu mutlu kullanmak nasip etsin..... :nazar::nazar::nazar:
çok güzeller tülbentlerini satmak istersen msj at :52::52:

canım çeyiz sermede yorulmuşsunuzdur kesin bide gidişi var çeyizlerin ne heyecanlısındır şimdi, allah o heyecanı bana nasip edeceği günü bekliyorum.. Hepsi çok güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım

evet canım yorucu ama bir okadarda güzel oldu. Kendi evime yerleştirdim. Hatta 14günlük gelinim :) rabbim inş.sanada gösterir bu heyecanları

çok çok çok beğendim canım ya şimdi ne heyecan vardır sende ohhh misler gibi tertemiz pırıl pırıl bir çeyizin olmuş allah tamamına erdirsin sağlıkla aşkla mutlulukla çeyizlerini kullanmayı nasip etsin hepsi ayrı bir güzel ayrı bir heyecan :nazar::72:

tşekkür ederim canımcım. Inş.ağız tadıyla kullanmak nasip olur önemlisi bu

Back
X