Nişanım atıldı

Bizim nisanlilik sürecinde bunlarin hicbiri olmadigi icin her duruma yorum yapamam, ama tek gördügüm burda aileler fazla yüz göz edilmis. Hersey cok basitlestirilmis. Yapacak birsey yok. Bu saatden sonra ya aileleri karsiniza alip evleneceksiniz, yada ayrilacaksiniz

E insanlar eşyanızı alıyor tabi ki bir limit koyacaklar sınırsız limit istiyorsanız ikiniz çalışın alın.
Ayrıca bohça muhabbetleri cidden boş sizde hata var
Ve ben burada nişanlınızı hiç göremedim neden o yok ?yani bunlar olurken o ne yapiyordu?
Bence bırakın bir kere nişan atma olduysa birdaha birleşmeye gerek yok.
Size tavsiye birdahakine aileleri bu kadar karıştırmayın.

Bu nedir yahu? Çeyizdir, bohçadır, eşyadır bu sebeplerle nişan mı attırılır(!) Ayrıca aileler neden yaptırıyor, ettiriyor, siz reşit bireyler değil misiniz?

Ne çeyiz seramonisi ne bohça serme olmadı. Evi aldık, aldıklarımızı ben tek tek yerleştirdim. Aileler karışmadı bile.

Babasının lafıyla senden ayrılmış bir çocukcağızla bir de görüşüyor musun hala? Bu çocuktan koca, baba olmaz. Verilmiş sadakan varmış ki kurtulmuşsun. Yaşananları çok anlayamadım açıkçası ama dediğim gibi sizi babalar yönetecekti galiba, böyle evlilik zaten ömür boyu sürmezdi.

Bunlar aman aman büyük bir sorun değil ki bende 26 yaşındayım ama benim eşim evlenmeye akıl ettiysek eşya almaya ikimizde gidebiliriz ne senin annen ne benim annem gelecek kadar akıl edip olgunlağa erişmiş biri. Ben oldum olası çeyize karşıyım olsa da olur olmasa da. Büyükler işin içine çok girmiş buna da siz istemişsiniz kusura bakmayın. Hadi siz düşünmediniz nişanlınız size niye yol göstermedi orta yolu bulmadı gidip aileleri değil nişanlınıza kızın.

Bunlar olurken o koklamakla meşguldü işte

Hakikaten konu sahibi madem kokunuza kadar aşıksınız nişanlın ne diyor bu konuda? Babası bitirirken o neden müdahale etmedi?
Pasif birisi sanırım kendisi .

Konu başlığı bile nişanım atıldı
Kim tarafından konuyu okuyunca aileler
Peki sizin ağzınız diliniz yok mu bu kadar seviyorsanız başkaları sizin adınıza karar vermiş
Çalışan insanlarmışsınız Bi de bastırılmış birisi değil

Ya nişanlı nız sahip çıkamamış mı ikinize

Bunlar olurken o koklamakla meşguldü işte

Hakikaten konu sahibi madem kokunuza kadar aşıksınız nişanlın ne diyor bu konuda? Babası bitirirken o neden müdahale etmedi?
Pasif birisi sanırım kendisi .
Bencede

madem o kadar seviyorlar dayanamıyorlar neden peki nişanlısı hiç ses etmiyor

Çok pasif biri bence hayat geçmez böyle pasif biriyle
Sonuçta nişanlısı ayrılmıyorum dese babası ne diyebilir ki?
Ayrıca konu sahibi sizde size karışılmasını istemiyorsanız eşyalarınızı kendiniz alın bir zahmet kimse size sınırsız limit veremez.
Koklaşmayı bırakıp eşyanızı kendiniz alın.

Nişanınızı bile kendiniz atamamışsınız, evlenmemeniz hayrınıza olur yoksa evli kalıp kalmamanız bile sizin inisiyatifinizde olmayacaktı.

Kusura bakmayın ama bu kadar birbirinizi seviyorduysanız nasıl bu kadar çabuk kabul ettiniz nişanın atılmasını

Böyle ayrılma mı olur babalar ayrılmış siz ayrılmamışsınız ki? Kusura bakmayın nişanlınızı da sizi de çok korkak gördüm kaç yaşındasınız? Nişanlınız da istiyorsa gidin nikah günü yapın nikahınızı çeyize de bohçaya da lanet olsun diyin. Varsa işiniz gücünüz zamanla hallolur tabii ama çalışmıyorsanız ekonomik bağımsızlığınız yoksa bekleyin.

İkinizde çalışıyormu×sunuz aileleri katmasaydınız keşke. Kp bana çok sıkıntılı geldi. Aileniz haklı sonradan üzülürdünüz. Hayırlısı böyle deyin geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…