nişanı bozmak için sebep mi?

bence hemen kartlarını iptal et ve ''hemen şimdi nişanı at''...bu adam niyeti bozmuş...:45::45::45:

bence hemen kartlarını iptal et ve ''hemen şimdi nişanı at''...bu adam niyeti bozmuş...:45::45::45:

3000 tl kredi taksidi ödeyecek iyi bir gelirin ve işin var,allah daha çok versin de,bunların yanında aklın ve mantığın nerde güzel kardeşim? Sakın bana kızma,tahsilli okumuş insanların kendilerini böyle kullandırmalarını kabul edemiyorum. Kocan da olsa seni zorlayıp 3 seneni ipotek altına alamaz,aldırmamalısın. 17 yaşında oğlum var,ileride inşallah para için kendini böyle küçük düşürmez,gurunu kaybetmez diye dua ediyorum

merimcek nisanlinin mercimek kadar beyni ya var ya yok, hemen nisani iptal etmen senin acindan en dogrusu.
bence bu adam ya kumar oynuyor yada uyusturucu bagimlisi, senide saf görünce kullanmak istiyor.

nedir bu son zamanlarda hep benzer konular güzelim aç gözünü bu adamla mı evlenicen sen bak eşi ve eşinin ailesinde yakın zamanda bir konu açıldı daha 3 gün falan anca oluyor adamda çalışıyor kazanıyor ama kadın ondan daha fazla kazandığı halde ondan çok çile çekiyr adamın altında arabası her masrafı kadına yaptıyor hatta artık aşmış ark.larıya gidilecek tatili bile kadına ödetmiş seininde geleceğin yüksek ihtima böyle olacak.... sakın sakın böyle birşey yapma o şifrelerinde hepsini değiştir...seninle paran için evleniyor hiç evlenmesin daha hayırlı olur bence

çok ilginç bir durum bence.nişanlınız kredi çekmenizi istiyor,niye yatırım yapacakmış..borçla yatırım yapıldığını da ilk defa duyuyorum.siz karşı çıkınca kredi kartlarınızı istiyor,sizde veriyorsunuz hangi mantıkla? o hangi cesaretle istiyor orası da ayrı bir konu zaten.siz evlenince şöyle-böyle yapalım,o zaman yatırım yap diyorsunuz o ille de nişanlıyken para almaya çalışyor sizden,hiç şüphelenmiyor musunuz?bunlar hiç de normal tavırlar değil.bende nişanlılık dönemi geçirdim,eşim bırakın borç istemeyi yanımda para lafını bile etmezdi,para konuşmaktan utanırdı.eğer borç vermezseniz sizi terk mi edecek merak ediyorum?

peki ailen ne diyor bu duruma?
arsa senin uzerine bile olmayacak ve dugune bir ay kala acil istiyor
normalmi bu?
"bos yere ayrilmis derler" diyorsan ayrilirsan
kim kabul eder evlenmeden birisine bu miktarda para vermeyi?
ustelik ortak bile olmayacaksiniz
ailen ne diyor bu duruma ve nisanlin nasil bir kafa yapisi varki
tapuda benim adimda olsun dendigi zaman
"bir kadin bunu benden nasil isteyebilir" diye tepki veriyor
hayret bir sey

merimcek ya pc basinda uyudu kaldi, ya düsüp bayildi, yada yorumlar kendine gelmesini sagladi transa gecti büle kaldi:53:

kiz okadar soru sordu arkadaslar bi cevap yazsana merimcekkkkkkkkkkkkkk:52:

bekliyoz:31::ssz::31::ssz:

sürekli olarak sen bana neden güvenmiyorsun diye alınması ve güven meselesini dile getirmesi bile beyin bulandırıcı.

kişi kendinden bilir işi demişler.çok açık etti niyetini.bir an evvel kartları iptal..

madem dilinde erkeklik var neden senden para istiyor?

arkadaşım verilmiş sadakan varmış ki erken açılmış gözün..ayrıldıktan sonra hayır yap...

şu ana kadar bütün yorumları okudum ve tepkiyle cevap veren arkadaşlara katılıyorum para vermeyecegini dememişsın ama ailenden de isteyip verebileceğini soylemiş olmana rağmen senden istemesi bence tuaf sonuçta paraya ihtiyacı varsa ısrarla senden istemesi saçma daha nişanlıyken böyle gidiyorsa evlenince vay halıne kızım ailene söyledin mi söylemediysen bence yanlış olur allah kolaylık versin derim :44:

Nişanlınız size para yardımında bulunması gerekirken paraya ihtiyacın varmı diye sorması gerekirken (ihtiyacınız dahi olmasa) o mu sizden para istiyor hiç yakıştıramadım bu davranışı... Bence ayrılmak için en büyük sebep. Kart ve şifrelerinizide vermişsiniz daha şimdiden sizi avucunun içine almış evlenince düşünemiyorum...Lütfen konuşun ve bu davranışları tekrarlarsa ayrılın derim...

bir erkek 'bana güvenmiyor musun' derken 'bana güvenme' demek istiyordur.yani kendi kendini ele vermiş zaten dahasına gerek yok.:45:

çok enteresan bi durum bence
evlilik olayını tekrar düşünmelisin şimdiden böyleyse evlenince ne istekleri olur düşünemiyorum bile....

merhaba, bir konuda fikrinizi almak isterim, aslında kendimce büyük bir açmazdayım ve ne yapacağımı da bilemiyorum, sorunum nişanlımla ilgili..nişanlım ile bir buçuk ay sonra evleneceğiz, yakın bir zaman önce benden çok yüklü miktarda borç istedi, ne için dediğimde yatırım yapacağım diyor.. Evimiz, arabamız, gelirimiz var, maddi bir sıkıntı veya borcumuz da yok .. Benden istediği kadar birikmiş param da yok bunu söylediğimde çok kızdı ve ne yapıyorsun paralarını diyerek banka kartlarımın şifrelerini ona vermemi söyledi ben de verdim.. Istediği miktarı ihtiyaç kredisi olarak çekmemi istiyor yaparsam üç yıl boyunca aylık 3 milyar borcum olacak.. Evlenince altınlarımı vereyim dedim kabul etmedi.. Babamdan borç alayım kredi beni zorlar dedimse de kabul etmiyor, evlenince abimin birikmişi var ondan alırız dedim yine kabul etmiyor .. Beni ona güvensizlikle suçluyor sürekli, güvenle ilgisi yok bunun desem kavga etmeye başlıyor.. Kendimi değersiz de hissetmeye başladım bu yüzden... Nasıl yapmalıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

yazdıklarını okudumda son durum ne bilmiyorum ama bence bu kişiyle evlilik konusunu yeniden düşün derim sana mantıklı bir açıklama yapmış olsa neyse kredi falanda çekeyim deme ailene aç durumu gerekirse canım benim hayat arkadaşın eşin ömrünü geçireceğin insanın böyle biri olmasını istermisin sonuçta bir kere ve hayat boyu birlikte olmak için ve en önemliside mutlu olmak için evleniyosun bide başta nasıl başlarsa öyle gider allah yardımcın olsun umarım hakkında hayırlı olan neyse o olur.kafa karışıklığın çok normal.

Kredi kartlarınızın şifrelerini vermekle iyi yapmamışsınız.
Ben de hiç iyi sinyaller almadım nişanlınızdan.
Sakın istediklerini yapmayın, başınızı derde sokmayın.
Gerekçeleri mantıksız. Tavırları, sözleri çirkin. Size saygı duyduğu söylenemez.
Nişanlıyken size bu kadar baskı yapabiliyorsa evlenince olabilecekleri siz düşünün.
Parayı aldıktan sonra sizden ayrılmayacağı veya ortadan yok olmayacağı ne malum?
Evet, yaptıkları, söyledikleri nişanı bozmak için yeterli sebepler.

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım bana ihtiyacım olduğunda kullanmam için kredi kartını vermek istedi ama ben cesaret edip alamadım bile.
Dünyanın bin türlü hali var.
Dikkat etmenizde fayda var. :31:

merhaba, bir konuda fikrinizi almak isterim, aslında kendimce büyük bir açmazdayım ve ne yapacağımı da bilemiyorum, sorunum nişanlımla ilgili..nişanlım ile bir buçuk ay sonra evleneceğiz, yakın bir zaman önce benden çok yüklü miktarda borç istedi, ne için dediğimde yatırım yapacağım diyor.. evimiz, arabamız, gelirimiz var, maddi bir sıkıntı veya borcumuz da yok .. benden istediği kadar birikmiş param da yok bunu söylediğimde çok kızdı ve ne yapıyorsun paralarını diyerek banka kartlarımın şifrelerini ona vermemi söyledi ben de verdim.. istediği miktarı ihtiyaç kredisi olarak çekmemi istiyor yaparsam üç yıl boyunca aylık 3 milyar borcum olacak.. evlenince altınlarımı vereyim dedim kabul etmedi.. babamdan borç alayım kredi beni zorlar dedimse de kabul etmiyor, evlenince abimin birikmişi var ondan alırız dedim yine kabul etmiyor .. beni ona güvensizlikle suçluyor sürekli, güvenle ilgisi yok bunun desem kavga etmeye başlıyor.. kendimi değersiz de hissetmeye başladım bu yüzden... nasıl yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

eger sizin geleceginiz içinse kendi yapsın size niye yaptırıyor parayı kazansın kendisi ayrıca parayı ne yapacagını size söylemediğine göre demekki bişiler çevirecek bence siz bu kadar yük altına girmeyin sorumlulugun onun üstünde oldugunu söyleyin sizden para alamayacagını anlayınca niyeti kötü ise o nişanı bozar zaten nişanlı bir erkegin nişanlısından evlilik arefesinde böyle bi istekte bulunması hiçte normal degil bence ailenizede söyleyin büyüklerinde haberi olsun sonra bi aksilik olursa bizim haberimiz olsaydı böyle olmazdı demesinler

bu adamın yaptığı sözde! yatırımın size zerre kadar faydası olmayacak. Eğer sizi düşünseydi, arsayı nikahtan sonra alırdı ve ortak mal olurdu, üstünde sizin de kanunen hakkınız olurdu. Ama adam kurnazlığından, nikahtan 1 ay önce alacak arsayı, mal paylaşımına da girmeyecek, siz sadece borcu ödeyeceksiniz. Nikahtan önce veya sonra da adamın ortadan kaybolma ihtimalini saymıyorum bile...

Back