Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha evlenmeden sıze hangı hakla nasıl kartlarınızın hesabını soruyor kı
kaldı kı bugun aıle ıcın bıle kredı cekmeye korkar ıken ,daha esınız bıle olmayan adama kredı cekmeyeceksınız degıl mı !
oyle bır luksu yok .olmamalı da zaten !
burnuma pıs kokular gelıyor
bu adamın yaptığı sözde! yatırımın size zerre kadar faydası olmayacak. Eğer sizi düşünseydi, arsayı nikahtan sonra alırdı ve ortak mal olurdu, üstünde sizin de kanunen hakkınız olurdu. Ama adam kurnazlığından, nikahtan 1 ay önce alacak arsayı, mal paylaşımına da girmeyecek, siz sadece borcu ödeyeceksiniz. Nikahtan önce veya sonra da adamın ortadan kaybolma ihtimalini saymıyorum bile...
merhaba, bir konuda fikrinizi almak isterim, aslında kendimce büyük bir açmazdayım ve ne yapacağımı da bilemiyorum, sorunum nişanlımla ilgili..nişanlım ile bir buçuk ay sonra evleneceğiz, yakın bir zaman önce benden çok yüklü miktarda borç istedi, ne için dediğimde yatırım yapacağım diyor.. evimiz, arabamız, gelirimiz var, maddi bir sıkıntı veya borcumuz da yok .. benden istediği kadar birikmiş param da yok bunu söylediğimde çok kızdı ve ne yapıyorsun paralarını diyerek banka kartlarımın şifrelerini ona vermemi söyledi ben de verdim.. istediği miktarı ihtiyaç kredisi olarak çekmemi istiyor yaparsam üç yıl boyunca aylık 3 milyar borcum olacak.. evlenince altınlarımı vereyim dedim kabul etmedi.. babamdan borç alayım kredi beni zorlar dedimse de kabul etmiyor, evlenince abimin birikmişi var ondan alırız dedim yine kabul etmiyor .. beni ona güvensizlikle suçluyor sürekli, güvenle ilgisi yok bunun desem kavga etmeye başlıyor.. kendimi değersiz de hissetmeye başladım bu yüzden... nasıl yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim