nişanı bozmak için sebep mi?

arkadaşım kusura bakma da bu adam sizi kullanmaya çalışıyor ben okurken deli oldum hiç düşünme bile ayrıl

keşke hiç nişanlanmasaydım ... şimdi durduk yerde nişandan ayrıldı olacak adım.. çok teşekkürler cevaplarınızla daha güçlü hissediyorum kendimi ..

sırf denemek için az önce arayıp tamam çekeyim ama ihtiyaç kredisi faizleri çok yüksek madem arsa alınacak gayrımenkul kredisi çekeyim ... ama arsada benim adım da olsun dedim .. sen nasıl arsayı benim üzerime yap dersin diyor bu sefer .. çok kırılmış çok üzülmüş onun parasının peşindemiymişim ... nasıl bir kadın benim üzerime arsa yap dermiş ..

Krediyi siz çekiyorsanız arsanın da sizin adınıza olması gayet doğal :) Yalnız gayrimenkul kredisi çekerseniz bildiğim kadarıyla aldığınız gayrimenkul de zaten sizin adınıza olmak zorunda:) tam emin değilim ama.Bunu bahane edebilirsiniz ve çekmezsiniz.Kimseden de borç istemeyeceğinize göre para da vermemiş olursunuz.Bakalım o zaman ne diyecek?Kesinlikle bu işin altında başka şeyler var ve sizden başka birileriyle daha aynı şekilde para için görüşüyor olabilir bu adam...

ben de konduramadım o kadar güvenilir bir imaj çizdi ki bir de ben kadın parasını asla almam diyordu başta ... keşke hiç yüzük takmasaydım..hiç nişan yapmasaydık...

sırf denemek için az önce arayıp tamam çekeyim ama ihtiyaç kredisi faizleri çok yüksek madem arsa alınacak gayrımenkul kredisi çekeyim ... ama arsada benim adım da olsun dedim .. sen nasıl arsayı benim üzerime yap dersin diyor bu sefer .. çok kırılmış çok üzülmüş onun parasının peşindemiymişim ... nasıl bir kadın benim üzerime arsa yap dermiş ..

ne kadardır nişanlısınız bilmiyorum ama hiç bişey için geç değil inan ...bi kere bu deneme çok iyi olmuş o sana nasıl kredi çek demeyi biliyoda benim üstüme yap deyince nasıl böyle bişe dersin diyo bi kere burda ters köşeye düştü

Bu arada sizin para için sunduğunuz çözümlerin çoğu evlilik sonrasına ait ve nişanlınız ne altınlarınızı ne de evlendikten sonra borç almanızı kabul etmiyor.Bence bu adam sizle evlenmeyi bile düşünmüyor.Şimdi koparabildiğini alacak ve ortalıktan kaybolacak gibi geliyor.

ne kadardır nişanlısınız bilmiyorum ama hiç bişey için geç değil inan ...bi kere bu deneme çok iyi olmuş o sana nasıl kredi çek demeyi biliyoda benim üstüme yap deyince nasıl böyle bişe dersin diyo bi kere burda ters köşeye düştü

tamam deseydi ozaman beni ve geleceğimizi filan düşündüğüne biraz olsun inanacaktım ama burda bile hayır demesi bir de beni suçlaması :(((((...hilesi ortaya çıktı işte.. herşeyin sadece paraya indirgenmesi en acısı .. tek üzüntüm böyle bir adamla nişanlanmış olmak ... bir de evlenmeye ikna etmek için ne jestler ne çabalar ... ne kadar safmışım.. herşey plan dahilinde işlemiş..

Avukatsanız bunları bizden çok daha iyi biliyor olmanız lazım.Krediler,dolandırıcılar konusunda bizden daha bilgilisinizdir mutlaka.

Bu arada sizin para için sunduğunuz çözümlerin çoğu evlilik sonrasına ait ve nişanlınız ne altınlarınızı ne de evlendikten sonra borç almanızı kabul etmiyor.Bence bu adam sizle evlenmeyi bile düşünmüyor.Şimdi koparabildiğini alacak ve ortalıktan kaybolacak gibi geliyor.

evet.. özellikle evlendikten sonra çekelim filan dediğim her durumda hayır demişti.. garip olan şu ki bu adamın ailesini ailecek tanıyoruz, araya hatırlı tanıdıkları filan soktu geldi kendisi talip oldu evlenmeye.. benimle ayrılmak istiyor da bu yola mı başvuruyor filan diye de düşünüyorum ..

resmen menfaatçi. daha evlenmeden bu tür baskı yapıyor. düşünsenize evlendiği zaman neler yapar. bence evlenmeden gerçek yüzünü gösterdiği için kendini şanslı hissetmelisin. ailene bu durumdan bahsetmeni öneririm onların yönlendirmeleri elbette daha doğru yönde olacaktır. sana destek olacaklardır canım.

tamam deseydi ozaman beni ve geleceğimizi filan düşündüğüne biraz olsun inanacaktım ama burda bile hayır demesi bir de beni suçlaması :(((((...hilesi ortaya çıktı işte.. herşeyin sadece paraya indirgenmesi en acısı .. tek üzüntüm böyle bir adamla nişanlanmış olmak ... bir de evlenmeye ikna etmek için ne jestler ne çabalar ... ne kadar safmışım.. herşey plan dahilinde işlemiş..

seni suçllu hissetirip istediklerini yaptırmaya çalışıyo sanırım tabi ki karar sana ait ama iyi düşün derim ...hemde erkek dediğin bi kadının arkasına sığınmamalı bence para konusunda evli olursunuz cidden zor duruma düşer o zman tabi ki elinizi taşın altına koyarsınız ama bu şekilde daha en başında en güzel geçirmeniz gereken zamanları bu şekilde heba etmesi gerçekten çok kötü

merhaba, bir konuda fikrinizi almak isterim, aslında kendimce büyük bir açmazdayım ve ne yapacağımı da bilemiyorum, sorunum nişanlımla ilgili..nişanlım ile bir buçuk ay sonra evleneceğiz, yakın bir zaman önce benden çok yüklü miktarda borç istedi, ne için dediğimde yatırım yapacağım diyor.. evimiz, arabamız, gelirimiz var, maddi bir sıkıntı veya borcumuz da yok .. benden istediği kadar birikmiş param da yok bunu söylediğimde çok kızdı ve ne yapıyorsun paralarını diyerek banka kartlarımın şifrelerini ona vermemi söyledi ben de verdim.. istediği miktarı ihtiyaç kredisi olarak çekmemi istiyor yaparsam üç yıl boyunca aylık 3 milyar borcum olacak.. evlenince altınlarımı vereyim dedim kabul etmedi.. babamdan borç alayım kredi beni zorlar dedimse de kabul etmiyor, evlenince abimin birikmişi var ondan alırız dedim yine kabul etmiyor .. beni ona güvensizlikle suçluyor sürekli, güvenle ilgisi yok bunun desem kavga etmeye başlıyor.. kendimi değersiz de hissetmeye başladım bu yüzden... nasıl yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Nisanliniz bana pek güvenilir biri gibi gelmedi.
Ben olsa ardima bakmadan kacardim.

asıl kendi amacı ne ben onu anlayamadım??? o kredi çek para ver derken bişiy yokta sen diyince neden olay....?? bütün maddi imkanları omu sağladı ev araba vs.de şimdi düğüne bir ay kala senin para içinmi aşkındanmı onla olduğunu denemek geldi aklına?? ya arkadaşım başına iş alma parasını çalsın başına bşver iş açar bu adam senin başına.......

konuyu okurken benimde aklıma bunlar geldi:50:

merhaba, bir konuda fikrinizi almak isterim, aslında kendimce büyük bir açmazdayım ve ne yapacağımı da bilemiyorum, sorunum nişanlımla ilgili..nişanlım ile bir buçuk ay sonra evleneceğiz, yakın bir zaman önce benden çok yüklü miktarda borç istedi, ne için dediğimde yatırım yapacağım diyor.. evimiz, arabamız, gelirimiz var, maddi bir sıkıntı veya borcumuz da yok .. benden istediği kadar birikmiş param da yok bunu söylediğimde çok kızdı ve ne yapıyorsun paralarını diyerek banka kartlarımın şifrelerini ona vermemi söyledi ben de verdim.. istediği miktarı ihtiyaç kredisi olarak çekmemi istiyor yaparsam üç yıl boyunca aylık 3 milyar borcum olacak.. evlenince altınlarımı vereyim dedim kabul etmedi.. babamdan borç alayım kredi beni zorlar dedimse de kabul etmiyor, evlenince abimin birikmişi var ondan alırız dedim yine kabul etmiyor .. beni ona güvensizlikle suçluyor sürekli, güvenle ilgisi yok bunun desem kavga etmeye başlıyor.. kendimi değersiz de hissetmeye başladım bu yüzden... nasıl yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

ne kadar suredir nisanlisiniz? ne kadar suredir tanisiyorsunuz? nisanliniz ne is yapiyor? maddi durumu ne durumda? ailesinin maddi durumu ne durumda? mumkunse bu sorulara cevap verirmisiniz saglikli yorum yapmamiz acisindan?

merimcek sen ve nişanlın ne işle meşgulsünüz ? yaşlarınız kaç ?

gerçekte avukat mısın ?

bence isin icinde baska bir is var.
siz tum alternatifleri sunmusken reddedip illa kredi cekmenizi istemesi cok buyuk bir soru isareti.
yaptigi buyuk saygisizlik.
nisan atma sebebi olabilir mi?
isin icinde guvensizlik varsa neden olmasin.!!

kesinlikle katılıyorum

insanın karşısına daha ne fırsatlar çıkar, ne arsalar bulunur. buda ne demek şimdi, şaştım kaldım valla. "arsa alacam, bana para ver", henüz hiçbirşeyinken böyle söyleye biliyor. nişan dediğin nedir ki, dul olup eve dönmekten iyidir. yol yakınken dön derim ben. hiç mi gurur kalmamış bu adamda..

Back