nişanı bozmak için sebep mi?

çok sinirlendim!!! normal şartlar da bir arkadasınızın basına gelse bu olay yapacağınız yorum belli değil mi?... o yorumu sevdiğinizden, erkek ark. sizin gözünüzle uydurdugunuz kılıfdan dolayı yakıstıramıyorsunuz. ama hersey acık, ne güzel bi dunya ya, can yakmaya kalkmalar falan.... paranız ortak olur evet bişey diyemem, ama bir erkek olup para için bu kadar diretmesi can sıkıcı ve sinir bozucu... duygularınıza yenilip sakın bişey de bulunmayın.iyi düşünün... kendiniz daha önemli herşeyden .. belirli sınırlar cersevesinde herkes yerini ttavrını, tutumunu bilmeli. bunu ona gösterip sınırınızı çizin.... ben olsam devam etmem. devam edecekseniz de yaklaşımlarını izleyin, ölçün, biçin, ama duygularınızla değil!!! sonradan üzülmeyin... evlilik flört nişanlılık gibi bişey değil... herşey gönlünüzce ve hakkınız da hayırlısı olsun.

arsa alıyorlarmış abisiyle ortak ... bu kadar acil olan buymuş... bir ay beklenirse fiyatı artarmış ve de alamazlarmış çok acilmiş.. beni ve çocuklarımızın geleceğini düşünüyormuş.. daha evli bile değiliz çocuğumuz yok ki hem paramız olduktan sonra kendi başımıza alalım herzaman alabilirz dedim başladı yine kavgaya... :( sanırım beni hiç umursamıyor yoksa dediğiniz gibi bu kadar rahat para çek bana ver diyemezdi..

bunda bir iş var arkadaşım...

madem öyle kendi çeksin krediyi..

sen de kartlarını iptal ettir. insan nişanlısı bile olsa kart şifrelerini verir mi yaaa...

neler duyuyoruz biliyorsun. evleniyorlar. sonra ilk günün sabahı takıları toplayıp yok olanlar var. bütün paraları alıp kaçanlar var. dolandırıcılıkta boyut çok değişti artık, uyanık olmak lazım.

bence sen yol yakınken vazgeç bu sevdadan,daha nişanlıyken böyle yapıyorsa evlenince neler yapar kim bilir:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Resmen sizi maddi yönden kullanmaya çalışıyor. Bir an önce kurtulmaya bakın.

eşiniz olsa bile böyle davranması saygısızlıkken, nişanlınız hem saygısızlık yapıyor, hem de sizi suçlayarak kabahatini iki katına çıkarıyor...

ona neymiş sizin gelirinizden, paranız için mi evleniyor... yatırım yapacak olsanız, kendinize yaparsınız... ona ne olmuş...

bu adam ne iş yapıyor ??siz ne iş yapıyorsunuz??
evimiz arabamız var yazmışsınız daha evlenmeden nasıl ev araba sahibi oldunuz ???
bu evi arabayı kim aldı??
acaba bunların borçlarını mı ödemek istiyor ???
aklıma takıldı da :)))

arsa alıyorlarmış abisiyle ortak ... bu kadar acil olan buymuş... bir ay beklenirse fiyatı artarmış ve de alamazlarmış çok acilmiş.. beni ve çocuklarımızın geleceğini düşünüyormuş.. daha evli bile değiliz çocuğumuz yok ki hem paramız olduktan sonra kendi başımıza alalım herzaman alabilirz dedim başladı yine kavgaya... :( sanırım beni hiç umursamıyor yoksa dediğiniz gibi bu kadar rahat para çek bana ver diyemezdi..

cesarete ve terbiyesizliğe bak nişanlısından kredi çekmesini istiyor:ssz: kendi nye çkmiyorrmuş pekiii:33:

bence sen yol yakınken vazgeç bu sevdadan,daha nişanlıyken böyle yapıyorsa evlenince neler yapar kim bilir:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

buraya mesaj yazıp yazmamak konusunda çok düşünmüştüm, benim için çok yakınlarım dışında kimseyle paylaşmadığım (biraz da açıkçası utanıyorum benden para istedi demekten, :((( )bir sorun, ama iyi ki de yazmışım.. şimdi daha netim ve cevaplardan da anladım ki ben çok yanlış bir evliliğin eşiğindeymişim... insan içindeyken göremiyor birçok şeyi sıfatı, mesleği ne olursa olsun gönül işin içine girince mantık devre dışı kalıyormuş demek..hepinize çok teşekkürler.. durumumu ve adamın gerçek yüzünü görmemi sağladınız..

acil ona verdiğin kart şifrelerini değiştir. çok acil hem de...

kesinlikle katılıyorum... hemen tüm bilgilerini değiştir hiç normal değil bence nişanlının girdiği bu tripler........ yazık etme kendine.. yaşın işin her ne olursa olsun arkana bile bakmadan kurtar kendini... kadın erkek demeksizin insanların başlarına feci şeyler gelebiliyor ellerinle bile bile kendini bu dibe sürükleme..... dikkat et hep kalıcı yaraların izlerini kadınlar taşır erkeklere hiçç birşey olmayan bir dünyada yaşıyoruz... kim ne dermiş naparmış ne düşünürmüş diye düşünme... sen mutlu olmayıp üzüntülerle yaşarken inan bana o insanların ruhu bile duymayacak acıyı çeken ve pişmanlıktan ölen sen olacaksın belkide ileride.... herşeyden önce kendimiz varız vede her iki dünyadada kendimizden sorumlu olan biziz bizi eleştirenler akıl verenler değil.... iyi düşün arkadaşım.. dönüşü olmayan bir yola girdikten sonra seni daha zor daha kötü günler bekliyor olabilir.... insanların nasıl acımasız ve çirkin olabildiklerini yaşayarak görmeden kendin kurtaranlardan ol işallah.....

merimcek sen ve nişanlın ne iş yapıyorsunuz ? ve yaşlarınız kaç
gerçekte avukat mısın ? bu soruları sormuştum birkaç sayfa önce ama sanırım dikkatinden kaçtı :31:

acil ona verdiğin kart şifrelerini değiştir. çok acil hem de...

Evet şifrelerini değiştir mutlaka.

Hele ayrılmadan önce,kesinlikle ihmal etme.(Her an ayrılabilirsiniz)

Böyle bir adam,bütün limitleri boşaltır,yanarsın sonra.

yaklaşık 100bin tl kredi çekmeni istedi doğru mu? kendisi neden çekmiyor söyledi mi? ayrıl veya ayrılma diyemem ama dediğim gibi tam güvenmeden hiçbir bilgini ona verme verdiysen de hemen değiştir.

bizim oralarda bi söz vardır anneyi kızdan ayıran para derler
ben gaz vermeyi sevmem ama doğru bildiğimde söylerim
bence bu konudan aile fertlerine bahset ve önerilerini al
ilişkini gözden geçirmeni tavsiye ederim

Bir an önce, kart şifrelerini değiştir. Ve ardına bakmadan KAÇ...
İlk tekme senden gelsin...görünen o ki adam tekme atmadan önce proje geliştirme aşamasında...
Saf olmadığını göster...

merimcek bir defa nişanlın olacak kişinin tarzını hiç beğenmedim

insan eşine bile hesap soramaz parayı ne yapıyorsun diye Allah Allah nereden bulmuş bu küstahça cesareti:31:

merimcek sakın sana yapılan bu terbiyesizliği ailenden saklama onlarla kesinlikle paylaşmalı ve fikirlerini almalısın bence .

nişanı atmak dul kalmaktan çok daha iyidir
insanlar gerekiyorsa dul bile kalıyor niye çeksinler ki bir hayatı zehir etmesine müsade etsinler ki hiç değmeyecek kişinin kahrını çekmenin lüzumu yok yeri geldiğinde ...:34:

evt canım kendı nıye cekımıyor.benımde burnuma kötu kokular gelıyor.işin içinde bişi var.bişeylerı tekrardan gözden gecırmelısınz.

merhaba, bir konuda fikrinizi almak isterim, aslında kendimce büyük bir açmazdayım ve ne yapacağımı da bilemiyorum, sorunum nişanlımla ilgili..nişanlım ile bir buçuk ay sonra evleneceğiz, yakın bir zaman önce benden çok yüklü miktarda borç istedi, ne için dediğimde yatırım yapacağım diyor.. evimiz, arabamız, gelirimiz var, maddi bir sıkıntı veya borcumuz da yok .. benden istediği kadar birikmiş param da yok bunu söylediğimde çok kızdı ve ne yapıyorsun paralarını diyerek banka kartlarımın şifrelerini ona vermemi söyledi ben de verdim.. istediği miktarı ihtiyaç kredisi olarak çekmemi istiyor yaparsam üç yıl boyunca aylık 3 milyar borcum olacak.. evlenince altınlarımı vereyim dedim kabul etmedi.. babamdan borç alayım kredi beni zorlar dedimse de kabul etmiyor, evlenince abimin birikmişi var ondan alırız dedim yine kabul etmiyor .. beni ona güvensizlikle suçluyor sürekli, güvenle ilgisi yok bunun desem kavga etmeye başlıyor.. kendimi değersiz de hissetmeye başladım bu yüzden... nasıl yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
sakin verme su an duguna rifesindeyiz bir suru borc olucak sorn ayaparisn filan diye atlat bence cok normal degil bu sana diyim tabi guvensilikle sucliycak sende seviyorum diye vericeksin sakin verme biraz daha bekliyebilir ayrica niye sne cekiyorusn o ceksin boyle sacma seymi olur ben cekeyim sana vereyim ne guzel dunya bu benim icidne cekermisin:)))

Back