nişanı bozmak için sebep mi?

ya dolandırıcı ya çıkarcı ya da yalancı.. her durum ise nişan bozmak için sebep.. çok ilginç, anlaşılır değil vallaha..

bence senden şifreleri istediği gün bozmalıydın. daha evlenmeden para istiyor. evlenince bile vermeme hakkın var. erkek kendi parasını kazanıp ailesine bakmak zorunda dinen.
1 dk. bile nişanlı durma bunla bence. onun söylediklerini de anne ve babana anlat

cevaplarınız için çok sağolun.. benim için çok zor bir durum inanın .. durumu aileme de biraz anlattım, çok şaşırdılar..başta çok iyi ve güvenilir görünüyordu demek herşey para içinmiş.. Allah hepimizin karşısına hayırlı ve iyi insanlar çıkarsın..

merhaba, bir konuda fikrinizi almak isterim, aslında kendimce büyük bir açmazdayım ve ne yapacağımı da bilemiyorum, sorunum nişanlımla ilgili..nişanlım ile bir buçuk ay sonra evleneceğiz, yakın bir zaman önce benden çok yüklü miktarda borç istedi, ne için dediğimde yatırım yapacağım diyor.. evimiz, arabamız, gelirimiz var, maddi bir sıkıntı veya borcumuz da yok .. benden istediği kadar birikmiş param da yok bunu söylediğimde çok kızdı ve ne yapıyorsun paralarını diyerek banka kartlarımın şifrelerini ona vermemi söyledi ben de verdim.. istediği miktarı ihtiyaç kredisi olarak çekmemi istiyor yaparsam üç yıl boyunca aylık 3 milyar borcum olacak.. evlenince altınlarımı vereyim dedim kabul etmedi.. babamdan borç alayım kredi beni zorlar dedimse de kabul etmiyor, evlenince abimin birikmişi var ondan alırız dedim yine kabul etmiyor .. beni ona güvensizlikle suçluyor sürekli, güvenle ilgisi yok bunun desem kavga etmeye başlıyor.. kendimi değersiz de hissetmeye başladım bu yüzden... nasıl yapmalıyım? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim[/QUOTE

size değer verdiğini düşünüyorum açıkçası

paranıza değer veriyor sanırım

ne kadardır tanıyorsunuz kaç yıl oldu nişanlanalı

iyi biri olduğuna eminmisinizi

sizi paraları alınca yarı yolda bırakmayacağı ne malum

ayrıca evlensenizde bu para mevzusu evinizin içinde dönecek duracak

huzurun olacak mı? iyi düşünün

SAKIN KREDİ ÇEKMEYİN VE PARA DA VERMEYİN madem yatırım yapacak söylesin neymiş derdi

evlilikte gizli saklı mı olurmuş , onun yapacağı yatırım sizin paranızla oluyorsa elbette hakkınız bilmek...
:50::50::50::50:

ne yatırımı yapacağını söylüyor mu?

gerçekten geçerli bir nedeni var mı?

arsa alıyorlarmış abisiyle ortak ... bu kadar acil olan buymuş... bir ay beklenirse fiyatı artarmış ve de alamazlarmış çok acilmiş.. beni ve çocuklarımızın geleceğini düşünüyormuş.. daha evli bile değiliz çocuğumuz yok ki hem paramız olduktan sonra kendi başımıza alalım herzaman alabilirz dedim başladı yine kavgaya... :( sanırım beni hiç umursamıyor yoksa dediğiniz gibi bu kadar rahat para çek bana ver diyemezdi..

madem senden kartların şifrelerini bile isteme cüretinde bulunuyor söylesin ozaman beyefendi ne yapacakmış bu kadar parayla??bunu bilmek sizin en doğal hakkınız..bu arada sizin yrinizde olsam şu aşamada kredi felan çekmezdim..çok istiyorsa kendi çeksin...bu isteğine red cevabı aldığı için sizi sevmeyecekse sevmesin arkadaş..ondan başka erkek mi yok..bu erkekler bazen kendilerini çok bişey sanıyorlar..kendilerinin vazgeçilmez olmadığını hissettirmek lazım:!!!!!

anlattığınız kişilikte bi erkek arkadaşım olmuştu işin içindeyken insan konduramıyor ama şu yazdıklarınızı okuyunca iyi ki kovmuşum onu hayatımdan diyorum
:51:

madem senden kartların şifrelerini bile isteme cüretinde bulunuyor söylesin ozaman beyefendi ne yapacakmış bu kadar parayla??bunu bilmek sizin en doğal hakkınız..bu arada sizin yrinizde olsam şu aşamada kredi felan çekmezdim..çok istiyorsa kendi çeksin...bu isteğine red cevabı aldığı için sizi sevmeyecekse sevmesin arkadaş..ondan başka erkek mi yok..bu erkekler bazen kendilerini çok bişey sanıyorlar..kendilerinin vazgeçilmez olmadığını hissettirmek lazım:!!!!![/QUOesinlikle

ya kendisini kesinlikle vazgeçilmez sanıyor .. ya da benim asla nişanı atamayacağımı düşüyor..

anlattığınız kişilikte bi erkek arkadaşım olmuştu işin içindeyken insan konduramıyor ama şu yazdıklarınızı okuyunca iyi ki kovmuşum onu hayatımdan diyorum
:51:

ben de konduramadım o kadar güvenilir bir imaj çizdi ki bir de ben kadın parasını asla almam diyordu başta ... keşke hiç yüzük takmasaydım..hiç nişan yapmasaydık...

Kendi gidip kredi çekemiyor mu ? Paranı nereye harcıyorsun diyip size kızıcağına bence adamakıllı size niçin istediğini belirtmeli,kendi imkanlarını seferber etmeli,daha sonra size laf salatası yapmalı.. Aranızda uzlaşabilirsiniz umarım :44:

kusura bakma da şekerim daha nişanlılıyken böyle yapan evlenince neler yapmaz eğer sevmiyorsan hiç düşünmeden ayrıl derim.. sonra çoluk çocukla kalana kadar hiç değilse adın nişan attı olsun adı üstünde tanışma yani uyuşamdın bitti neden şifreni verdin ben onu anlamadım ne münasebeet eşim bile benden istemezsken nişanlı kim oluyor

neden kendi dürüst davranarak başlamıyor acaba işe?? mesela açıkça parayı ne yapacağını neden söyleyemiyor?? güven önemli evet ama bu güveni ölçme yöntemi çok mu normal?? ama aylık 3000 çok para yarın ne olacağı belli olmaz.... bence çekme.. gitmek isteyen kendi bilir... şuan ayrılık boşanmaktan iyidir diycem sadece.....

Ksinlikle yapma istediklerini hem o sana nasıl öyle davranıyor.Buna müsaade etmemelisin bence böyle bir adam seni yorar.Bence ayrıl!Nişan atmak çok zor bir şey değil evlenip boşanmak daha zor olabilir.Burnuma pis kokulare geliyor hem ona ne senin parandan sakın babandan abinden falan da isteme bence hatta ufaktan bir araştırma yap şifrelerini de hemen değiştir.Kesinlikle yap bunu!!!!

Krediyi neden kendi çekmiyor nişanlınız?Parayı aldıktan sonra onun nişanı atmayacağı ne malum?

sırf denemek için az önce arayıp tamam çekeyim ama ihtiyaç kredisi faizleri çok yüksek madem arsa alınacak gayrımenkul kredisi çekeyim ... ama arsada benim adım da olsun dedim .. sen nasıl arsayı benim üzerime yap dersin diyor bu sefer .. çok kırılmış çok üzülmüş onun parasının peşindemiymişim ... nasıl bir kadın benim üzerime arsa yap dermiş ..

sırf denemek için az önce arayıp tamam çekeyim ama ihtiyaç kredisi faizleri çok yüksek madem arsa alınacak gayrımenkul kredisi çekeyim ... ama arsada benim adım da olsun dedim .. sen nasıl arsayı benim üzerime yap dersin diyor bu sefer .. çok kırılmış çok üzülmüş onun parasının peşindemiymişim ... nasıl bir kadın benim üzerime arsa yap dermiş ..

arkadaşım kusura bakma da bu adam sizi kullanmaya çalışıyor ben okurken deli oldum hiç düşünme bile ayrıl

:53::53::53: sen hala böyle bi adamla ciddi ciddi evlenmeyi mi düsünüyorsun:53::53:
hemen simdi yüzügü kafasina firlatmassan cooook pisman olursun

he madem denedin bide vemiyorum para mara de bak bakalim napcak:27:

Yaaa çok ilginç geliyor şimdiki gençler neden kendilerini bu kadar küçümsüyor.Sakın yanlış anlama ama bu adam seni mutlu etmiyor gibi geliyor bana nişanlılık dönemi en güzel dönemdir.Yıllar geçtikten sonra erkekler değişiyor seninki şimdiden su koyuvermiş.Sakın ha üste çık çekme kredi falan sonra da çekme!Yanlış bir şey yaptıysan da adamla evlenmeye mecbur hissediyorsan hayatını yakma evlenme bu adamla derim ben!Çok kızdım şimdi nişanlına...

Back