nişanı attım ama onu hala seviyorum :/

Akıllı kızsın tebrik ederim.
Doğru kararı vermişsin kesinlikle.
Öyle aileyle mutlu olamazdın.

3 yıllık bir ilişkiydi biz gerçkten dürüst saygılı bir ilişki yaşadık fakat aileler işin içine girince . bizi hep arada bırakdıla.
Cnm isin icine aile girdiyse ztn o iş olmaz artik.ewlenince ayni seyleri yasasaydin eminim bosanamazdin.simdi sana 3 yilimi bosuna mi harcadim gibi geliyor ama bir omur mutsuzluktnsa 3 yilin sadakan olsun...

kadınlar klubu ne üye oldum sırf şu konu için biraz fikir danışmak anlatmak dertleşmek için önclikle tşk. ederim.
fakat hatalar varsa ortada mutlaka benimde vardır. burda bu şekilde uzun uzun yazmak anlatmak zor elbette . ayrıldıktan sonra bir araya geldik biraz uzaklaştık ikimizde kaybettiklerimizi görmek istedik belkide. inanırmısınız oturup saatlerce ağladık . insan doğarken ailesini seçemezmiş onun tek sorunu böyle bir aileye sahip olmasydı çünkü temiz bir kalbe sahipti. iyi biriydi bana göre belkide sevdiğim iiçin bana öyle geliyor. Ama öyle bana birkaç yıl içinde tekrar deneyebilcğmzden bahsetti. benimse tam bu noktada kafam karışıyor ?

Cnm isin icine aile girdiyse ztn o iş olmaz artik.ewlenince ayni seyleri yasasaydin eminim bosanamazdin.simdi sana 3 yilimi bosuna mi harcadim gibi geliyor ama bir omur mutsuzluktnsa 3 yilin sadakan olsun...

teşekkür ederm. belkide haklısınız fakat yıllar sonra pişman olmaktan korkuyorum. Onunla kavga edip ayrılsaydım yada beni aldatsaydı ne bilim böyle olmadığı için belkide unutmak istemiyorum.

valla sizde saolun herkes bunu söylüyorda peki sevgiyi de söküp atayımmı kalpten ? henüz alışamadım onsuzluğa

İnsan nelere alışmıyor ki?
2 ay çok yeni daha.
12 ay sonra daha iyi olacaksın.
Yeniden aşık olduğunda bu ayrıntıları hatırlamayacaksın bile..

Mantığını bırakıp evlenseydin eğer kaç 2 ayın zindan olurdu tahmin edemezsin.

kadınlar klubu ne üye oldum sırf şu konu için biraz fikir danışmak anlatmak dertleşmek için önclikle tşk. ederim.
fakat hatalar varsa ortada mutlaka benimde vardır. burda bu şekilde uzun uzun yazmak anlatmak zor elbette . ayrıldıktan sonra bir araya geldik biraz uzaklaştık ikimizde kaybettiklerimizi görmek istedik belkide. inanırmısınız oturup saatlerce ağladık . insan doğarken ailesini seçemezmiş onun tek sorunu böyle bir aileye sahip olmasydı çünkü temiz bir kalbe sahipti. iyi biriydi bana göre belkide sevdiğim iiçin bana öyle geliyor. Ama öyle bana birkaç yıl içinde tekrar deneyebilcğmzden bahsetti. benimse tam bu noktada kafam karışıyor ?

O halde ona net ol.

Baban benden ve ailemden özür dilemeden, tüm bu kırgınlıkları unutturmadan olmaz.
Sen inanıyor musun ailen hatasını kabul edip affettirir mi kendini?
Bize gerçekten rahat verirler mi?

Seviyorsun madem bu şartları sağla karşıma öyle gel konuşalım diyeceksin.

Bunun başka çözümü yok.

peki sizce 3 yılımı mahfeden birine 2 yıl daha vermek saçma olmaz mı yani bu süreci kısa tutması sizce doğru mudur ? yani bazı yaraların kapanması elbet zaman ister fakat bu kadar zamana yaymak ne kadar doğru olur. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Ve o bunlara evet derse ben onunla görüşmeli miyim ? ailem duysa çok üzülür benim ona olan duygularımı düşüncelerimi

Yoo 2 yıl vermene gerek yok.
Sıcağı sıcağına toparlanacak her şey.
Ailesi gelecek, babası bizzat özür dileyecek.
1 ay süre ver. Başarabiliyorsa şans ver.
Yok olmuyorsa hiç konuşmanın anlamı yok bana göre.

ben ona en fazla 6 ay verebilceğimi söyledim fakat kesinlikle olmaz dedi o halde galiba haklısınız.

teşekkür ederm. belkide haklısınız fakat yıllar sonra pişman olmaktan korkuyorum. Onunla kavga edip ayrılsaydım yada beni aldatsaydı ne bilim böyle olmadığı için belkide unutmak istemiyorum.
canim emin ol ewlenirsen daha cok pisman olacaksin.bi de ailesi sana karsi boyleyken bebegin oldugunu dusunsene ne kdr zor bir durum.inan ask acisi cekmek bosanmaktan daha kolay.erkeklerin aglamasina da inamma pek aglayacagina bastan ailesiyle senin aranda mesafeyi iyi ayarlamaliydi.bmm esimde ewlendigimde 24 yasindaydi ve inan ki ailesi benden oteydi cok sewerek ewlendigimiz halde.3 yillik ewliyim ve yeni bebegim oldu daha tam amlamiyla evliligim oturmus deil,erkekler gec olgunlasiyorlar.

Kesinlikle olmazsa güle güle gitsin.
Mutluluklar dileyeceksin canım.

ya birde muhasebe alanında bir şirkette çalşıyorum ve onunla tanıştıktan sonra onun daha iyi bir işte çalşmasını sağladım. şuan ortak çalştığmz bir firmada çalışıyor. ve mecburen telflarda ister istemez işle ilgili konuşmak zorunda kalıyoruz. Allah ım nasıl unutcam bu durumda bilmiyorum biraz gurru olsa ayrılırdı ama ayrılmadı firmanın şartları çok çok iyi olunca

bende

bende size katılıyorum erkekler çok geç olgunlaşıyor . herkes bana dedi seni taşıyamaz bu adam dediler ama gözüm kördü sevdim ben aşk bu dur zaten olduğu gibi kabullenmektir.
şimdi erkekler bu hatayı günmzde çok yapıyor aile ve eş arasındaki köprüyü kuramıyorlar ve terazzi hep dengesiz oluyor.

Bakın siz sediğiniz bir insanlar evlilik yapmışsınız günümüzde malesef dört dörtlük evliilik yok ki çok nadir. annenlermiz hep yaşadı bu sorunları. ben dayanamadım güçsüzümdür zaliimin karşında malesef yenildim. Ama gerçk şu ki benimde mutlaka hatalarım olmuştur. bunu kabul ederim. keşke karşmdakilerinde biraz olsun kaplerinde Allah korkusu olsaymış ama neyse dicek söz bulamıyorum.

Nişanlılık evliliğin reklamlar kısmı. Reklamlarda bile neler yaşamışsın tatlım, hele ki nişanlın için 1 numara olduğun günler bunlar. Buna rağmen yaşamışsan bunları... İnsan söylenen şeyleri bir kere iki kere hadi bilemedin üç kere kulak ardı eder, dördüncüde ulan anam babamın bi bildiği var konuşuyo, ateş olmayan yerden duman çıkmaz der çıkar işin içinden, olayların ortasında kalan sen olursun. Dört tarafına pislenmiş çeşmeden su içilir mi? Eşinle çok iyi anlaşsan da etraftan müdahale ne kadar çoksa o evlilik o kadar zor yürür. Hiç dönme arkana o çocuk o ailenin oğlu olduğu sürece, durum da apaçık ortada. Önüne bak. Emin ol unutuluyor! Acı çekiliyor ama unutuluyor. Eşinle anası babasıyla mutlu huzurlu bir aile haline gelince ilerde aşk acısı falan kalmıyor hiç merak etme.

Teşekkür ederim. Bilmiyorum ama hani derler ya gençlerin kanı deli akar yanlış kararlar almaktan çok korkuyorum. şu hikayeyi belkide 1000 küsür insan bildi duydu %80 unut diyor ama kaldım iki derede . inşallah Allah bu hikayeden beni sıyırır çünkü piskolojik olarak da çok yoruldum çöktüm yani . tekrar teşekkürler.

kafam çok karışık aileler anlaşamadı olan bize oldu
Git konus gec olmadan seviyosan ve ikinizin arasinda büyük sorun yoksa konus. Gec olmadan konus lütfen. Ben nerdeyse ayni seylwri yasadim simdiki aklim olsa hemen gider konusurdum. Baskasiyla oldugunda hersey icin cok gec olucak

Git konus gec olmadan seviyosan ve ikinizin arasinda büyük sorun yoksa konus. Gec olmadan konus lütfen. Ben nerdeyse ayni seylwri yasadim simdiki aklim olsa hemen gider konusurdum. Baskasiyla oldugunda hersey icin cok gec olucak

peki siz anlatırmısınınz nasıl oldu sizin hikayniz şuan aynı kişiylemisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…