nişanı attım ama onu hala seviyorum :/

Bende çok benzeri bu durum yaşadım. Herşey iyi güzel tam nişanlanıcaz hooop aileler:KK34: Bir anda gelen ayrılık ve ben şok. Neyse ki atlatıyorum ilk günlerdeki kadar sancılı geçmiyo ama hala özlüyorum işte...

eski nişanlım ben nişanı atmak isteyince karşı çıktı fakat ailesini sileceğini yanımda olacaığını söyledi henüz 24 yaşında Allah aşkına bir erkek 5 gün bir kadının yanında mutlu olur 6 gün ailesini ister olan bana olur diye istemedim.
Aynen öyle mantikli düşünmüşünüz köprüyü gecene kadar yaninda olur sonra ailem diye tutturur bosver bOlesi daha hayieli olmus yenisi gelir karsina

Evlilik de sadece iki kisi evlenmez aslinda. Aileler de evlenir. Her ne kadar siz evlenip mutlu olsaydiniz da, aileler yuzunden sorunlar yasayacaktiniz. Bastan gercek yuzlerini gostermeleri iyi olmus. Alaah'in sevgili kuluymussunuz. Evlendikten sonra da bitebilirdi. Her seyde bir hayir vardir.

Aynen öyle mantikli düşünmüşünüz köprüyü gecene kadar yaninda olur sonra ailem diye tutturur bosver bOlesi daha hayieli olmus yenisi gelir karsina
yenisi gelir de elbette fakat kimse dört dörtlük değildir ben yeri geldi onun annesine karşı saygszlıklar yaptım gerçi herşey karşılıklı bana kötü davrnldığı için yaptım ama bazen diyorumki keşke uymasaydm onların amaçları zaten yıkmaktı

Evlilik de sadece iki kisi evlenmez aslinda. Aileler de evlenir. Her ne kadar siz evlenip mutlu olsaydiniz da, aileler yuzunden sorunlar yasayacaktiniz. Bastan gercek yuzlerini gostermeleri iyi
olmus. Alaah'in sevgili kuluymussunuz. Evlendikten sonra da bitebilirdi. Her seyde bir hayir vardir.

haklı olabilirsiniz bende inanıyorum ki mutlaka hayırlısı buydu demek ki yollarımız çok sevmemize rağmen bitti ayrıldı

peki anladım bana öneriniz nedir ? ne kadar oldu biteli sizin
Iki yil oldu. O baskasiyla evlilik yolunda. Cok pisman oldum annesinin istedigini yaptigim
Icin. Benim önerim cocugu seviosan, oda seni seviosa sahiplencekse git baris. Ondan sonra bulcagin bakalim nasil cikacak. Ask kolay bulunmuyor

böyle bir şey için iki yıl istemesi çok mantıksız kabul etmeyin

şu yüzden istyor çalışma şartları iyi olan bir şirkette olduğu için askere gitmedi sanırım askerlği halledip döndüğünde kendinden emin olacakmış o şekilde olursa olurmş. bunca şeyi yaşadıktan sonra askerliği aradan mutlaka çıkarması gerekmiş kısa dönem bu arada

Bende ilk nisanlimdan aileler yüzünden ayrilmistim , önceleri cok üzüldüm vah vah ettim.
Ama suan evliyim baskasiyla ve iyiki onunla olmamis diyorum ..
Bazen sükür etmek gerekiyor.
Anladimki bu hayata hic birsey sebebsiz olmuyor vardir bi hayri...

Iki yil oldu. O baskasiyla evlilik yolunda. Cok pisman oldum annesinin istedigini yaptigim
Icin. Benim önerim cocugu seviosan, oda seni seviosa sahiplencekse git baris. Ondan sonra bulcagin bakalim nasil cikacak. Ask kolay bulunmuyor

çok tşk ederim. fakat şöyle ben şimdi gururumu düşünmeyeyim mi ailem çok üzülcek ki beni affetmicekler. yani sadece sevgim için aynı şeyleri tekrar yaşamayı göze almalımıyım . cadı görümceler kötü bir kayınvalide en kötüsüde öle bir kayınpeder varki düşman başına kayınvalide yanında cennetlik kalıyor siz düşünün. ama bütün bunların yanı sıra o bende huzur buldğnu söylüyor onunla mutlumuyum ikimiz eğer etki ve baskı altında değilsek bizden mutlusu yok beni sevdiğinden hala eminim kuşkum şüphem yok. yüzüğü attıktan sonra bir sonraki gün gelip sarılarak ağladı vazgeçmem çk zor dedi 2 ay geçti ama süreç daha da zorlaşıyor belki alışıyoruz ama özlediğimiz fazlasıyla net.

çok tşk ederim. fakat şöyle ben şimdi gururumu düşünmeyeyim mi ailem çok üzülcek ki beni affetmicekler. yani sadece sevgim için aynı şeyleri tekrar yaşamayı göze almalımıyım . cadı görümceler kötü bir kayınvalide en kötüsüde öle bir kayınpeder varki düşman başına kayınvalide yanında cennetlik kalıyor siz düşünün. ama bütün bunların yanı sıra o bende huzur buldğnu söylüyor onunla mutlumuyum ikimiz eğer etki ve baskı altında değilsek bizden mutlusu yok beni sevdiğinden hala eminim kuşkum şüphem yok. yüzüğü attıktan sonra bir sonraki gün gelip sarılarak ağladı vazgeçmem çk zor dedi 2 ay geçti ama süreç daha da zorlaşıyor belki alışıyoruz ama özlediğimiz fazlasıyla net.
Bilmiyorum bende okadari yoktu. Seni etkilemek istemem. Ins hayirlisi olur senin icin

Dogrusunu yapmisi ayrilmakla. Evliligini zehir eder bole insanlar unutmak kolay ama evlenip bosansan daha kotu setler yasasan bunu asla unutamazsin hayatina kaldigin yerden devam edeceksin zor olcak icin acicak ama yapmak zorundasin inlarda allahindan bulsun
nikaha 2hafta kala atmak zorunda kaldım onun ailesi düğün istedi bizmkiler istemedi. tabi bunların öncesinde bir sürü olaylarda yaşandı . 2 ailede bitirmek için herşyi yaptı nişanı atmama sebep olan ise onun babası beni son 2 hafta kala tehtid etti ayırmakla daha da açıklamak gerkrse soyismini verdirmeyeceğini evlensem dahi boşatcğını filan söyledi. bayan olduğum için çok ürktüm bu sözlerden.eski nişanlım bitirmeyelim diye çok ısrar etti ama gururum kırıldı ailesi çok üzdü. şimdi ise acı çekiyoruz . ne yapmam gerek bilmiyorum

şu yüzden istyor çalışma şartları iyi olan bir şirkette olduğu için askere gitmedi sanırım askerlği halledip döndüğünde kendinden emin olacakmış o şekilde olursa olurmş. bunca şeyi yaşadıktan sonra askerliği aradan mutlaka çıkarması gerekmiş kısa dönem bu arada

bu da bir sebep evet ama bence esas neden ailesinden çekinmesi. kv kp yüzünden boşanan bir sürü kişi var ne yazık ki. ilerde böyle bir şey olursa daha çok üzülürsünüz. eğer kendisini de sizi de onlardan uzak tutabilecekse deneyin bekleyin ama bunu yapabilecek olsaydı arayı bu kadar açmazdı, bu benim fikrim. hem ailenizin de üzüleceğini söylüyorsunuz. duygularınızdan ziyade mantığınızla hareket etmenizi tavsiye ediyorum ilerde pişman olmamanız için.

Dogrusunu yapmisi ayrilmakla. Evliligini zehir eder bole insanlar unutmak kolay ama evlenip bosansan daha kotu setler yasasan bunu asla unutamazsin hayatina kaldigin yerden devam edeceksin zor olcak icin acicak ama yapmak zorundasin inlarda allahindan bulsun
Teşekkür ederim saolun .ben onun için çok savşatım çok sabrettim hani gördüğüm davranışlar bir değil iki dğeil aileme bile anlatmazdımki onu ve ialeisni kötülemesinler diye. Hep susmayı terch ederm demekki benim onunla yuva kurmamam gerrkmişki 2 hafta kala bitti . Hayırlısı artık o koşsun çabalsın değilmi düzeltecğne inanırsam tekrar denerim. Ki.böyle bişi.olmayacak. Sanırım artık bu deftwri kapatmak en doğrusu.

bu da bir sebep evet ama bence esas neden ailesinden çekinmesi. kv kp yüzünden boşanan bir sürü kişi var ne yazık ki. ilerde böyle bir şey olursa daha çok üzülürsünüz. eğer kendisini de sizi de onlardan uzak tutabilecekse deneyin bekleyin ama bunu yapabilecek olsaydı arayı bu kadar açmazdı, bu benim fikrim. hem ailenizin de üzüleceğini söylüyorsunuz. duygularınızdan ziyade mantığınızla hareket etmenizi tavsiye ediyorum ilerde pişman olmamanız için.

Kesinlikle aileden çekiniyor. Ya insanoğlu ferhat şirin olmuş Allah aşkına seven ne yapmazdı neleri yapmazdı yapmadı yapamadı artık hayırlısı . Eminim o.aile bulur birini işte böyle anne kuzuları da var hayatta kısmet dua edip unutcağm inş.

X