Detay vermemişsiniz konunuzu bilmiyorum ama bazen aileler gerçekten haklı çıkıyor
Ben korkarım öyle insanlardannikaha 2hafta kala atmak zorunda kaldım onun ailesi düğün istedi bizmkiler istemedi. tabi bunların öncesinde bir sürü olaylarda yaşandı . 2 ailede bitirmek için herşyi yaptı nişanı atmama sebep olan ise onun babası beni son 2 hafta kala tehtid etti ayırmakla daha da açıklamak gerkrse soyismini verdirmeyeceğini evlensem dahi boşatcğını filan söyledi. bayan olduğum için çok ürktüm bu sözlerden.eski nişanlım bitirmeyelim diye çok ısrar etti ama gururum kırıldı ailesi çok üzdü. şimdi ise acı çekiyoruz . ne yapmam gerek bilmiyorum
Hangi konuda anlasamadi aileler? Biraz daha detayli anlatabilirseniz daha iyi yardimci olabiliriz.
Soyismini verdirmese ne olur? Buna o nasıl karar verecek? Boşatma yetkisi nereden geliyor? Bunca şeyden sonra nasıl mutlu olacaktınız? Damat adayı ailesinden mi vazgeçmişti?soyismini verdirmeyeceğini evlensem dahi boşatcğını filan söyledi.
Ben korkarım öyle insanlardanBoşverin hayırlısı buymuş evlenip boşanmak daha kötü.
nikaha 2hafta kala atmak zorunda kaldım onun ailesi düğün istedi bizmkiler istemedi. tabi bunların öncesinde bir sürü olaylarda yaşandı . 2 ailede bitirmek için herşyi yaptı nişanı atmama sebep olan ise onun babası beni son 2 hafta kala tehtid etti ayırmakla daha da açıklamak gerkrse soyismini verdirmeyeceğini evlensem dahi boşatcğını filan söyledi. bayan olduğum için çok ürktüm bu sözlerden.eski nişanlım bitirmeyelim diye çok ısrar etti ama gururum kırıldı ailesi çok üzdü. şimdi ise acı çekiyoruz . ne yapmam gerek bilmiyorum
Soyismini verdirmese ne olur? Buna o nasıl karar verecek? Boşatma yetkisi nereden geliyor? Bunca şeyden sonra nasıl mutlu olacaktınız? Damat adayı ailesinden mi vazgeçmişti?
Zordur tabi..Hayallerinizin gerçekleşmesine 2 hafta kala başka insanlar hayatınıza müdahale edip mutluluğunuzu bozuyorlar.çok haklısnz kayınvalide görümcelerim birde üstüne kayınpeder hepsi birden durduk yerde düşman oldular bana . ben çoçuklarını çk severken evimi kurduğum yuvamı yıktılar. çok ağırıma gidiyor. severken kaybetmek severken ayrılık zormuş .
2 ay oldu hala içimden acısını atamadım
Bastan sicak bakmadilar sanirim bu evlilige. Mesele sadece dugun anlasmazligi olamaz.
Cnm evlenip bir omur boyu pisman olacagina 3-5 ay ask acisi cek daha iyi...
nikaha 2hafta kala atmak zorunda kaldım onun ailesi düğün istedi bizmkiler istemedi. tabi bunların öncesinde bir sürü olaylarda yaşandı . 2 ailede bitirmek için herşyi yaptı nişanı atmama sebep olan ise onun babası beni son 2 hafta kala tehtid etti ayırmakla daha da açıklamak gerkrse soyismini verdirmeyeceğini evlensem dahi boşatcğını filan söyledi. bayan olduğum için çok ürktüm bu sözlerden.eski nişanlım bitirmeyelim diye çok ısrar etti ama gururum kırıldı ailesi çok üzdü. şimdi ise acı çekiyoruz . ne yapmam gerek bilmiyorum
Sizi neden istemiyorlardı?
it ürür kervan yürürdü bee tatlım.benimkisi de nikah gunu ipler koparırım demişti.sonra eşime karını alıp gelip el öptürseydin her şey unutulurdu dedi.