nişanı attım ama onu hala seviyorum :/

Hangi konuda anlasamadi aileler? Biraz daha detayli anlatabilirseniz daha iyi yardimci olabiliriz.

Detay vermemişsiniz konunuzu bilmiyorum ama bazen aileler gerçekten haklı çıkıyor

nikaha 2hafta kala atmak zorunda kaldım onun ailesi düğün istedi bizmkiler istemedi. tabi bunların öncesinde bir sürü olaylarda yaşandı . 2 ailede bitirmek için herşyi yaptı nişanı atmama sebep olan ise onun babası beni son 2 hafta kala tehtid etti ayırmakla daha da açıklamak gerkrse soyismini verdirmeyeceğini evlensem dahi boşatcğını filan söyledi. bayan olduğum için çok ürktüm bu sözlerden.eski nişanlım bitirmeyelim diye çok ısrar etti ama gururum kırıldı ailesi çok üzdü. şimdi ise acı çekiyoruz . ne yapmam gerek bilmiyorum

Ben korkarım öyle insanlardan Boşverin hayırlısı buymuş evlenip boşanmak daha kötü.

Hangi konuda anlasamadi aileler? Biraz daha detayli anlatabilirseniz daha iyi yardimci olabiliriz.

nikaha 2hafta kala atmak zorunda kaldım onun ailesi düğün istedi bizmkiler istemedi. tabi bunların öncesinde bir sürü olaylarda yaşandı . 2 ailede bitirmek için herşyi yaptı nişanı atmama sebep olan ise onun babası beni son 2 hafta kala tehtid etti ayırmakla daha da açıklamak gerkrse soyismini verdirmeyeceğini evlensem dahi boşatcğını filan söyledi. bayan olduğum için çok ürktüm bu sözlerden.eski nişanlım bitirmeyelim diye çok ısrar etti ama gururum kırıldı ailesi çok üzdü. şimdi ise acı çekiyoruz . ne yapmam gerek bilmiyorum

soyismini verdirmeyeceğini evlensem dahi boşatcğını filan söyledi.
Soyismini verdirmese ne olur? Buna o nasıl karar verecek? Boşatma yetkisi nereden geliyor? Bunca şeyden sonra nasıl mutlu olacaktınız? Damat adayı ailesinden mi vazgeçmişti?

Ben korkarım öyle insanlardan Boşverin hayırlısı buymuş evlenip boşanmak daha kötü.

çok haklısnz kayınvalide görümcelerim birde üstüne kayınpeder hepsi birden durduk yerde düşman oldular bana . ben çoçuklarını çk severken evimi kurduğum yuvamı yıktılar. çok ağırıma gidiyor. severken kaybetmek severken ayrılık zormuş .
2 ay oldu hala içimden acısını atamadım

Bastan sicak bakmadilar sanirim bu evlilige. Mesele sadece dugun anlasmazligi olamaz.

Soyismini verdirmese ne olur? Buna o nasıl karar verecek? Boşatma yetkisi nereden geliyor? Bunca şeyden sonra nasıl mutlu olacaktınız? Damat adayı ailesinden mi vazgeçmişti?

eski nişanlım ben nişanı atmak isteyince karşı çıktı fakat ailesini sileceğini yanımda olacaığını söyledi henüz 24 yaşında Allah aşkına bir erkek 5 gün bir kadının yanında mutlu olur 6 gün ailesini ister olan bana olur diye istemedim.

Zordur tabi..Hayallerinizin gerçekleşmesine 2 hafta kala başka insanlar hayatınıza müdahale edip mutluluğunuzu bozuyorlar.
Yinede güçlü durun rabbim sabrını verir

Soyisim verilince ne oluyor ki? Şu soyisim değişikliği meselesi zaten oldum olası beni rahatsız etmiştir.

Bastan sicak bakmadilar sanirim bu evlilige. Mesele sadece dugun anlasmazligi olamaz.

benim ailem bakmadı sıcak fakat tanıştıktan sonra iyi oldular gibi. ayrıca sorunlardan biiride nerde otıracağımızda nişanlımın annesi tutturdu yanımda yakınımda olcaklar diye. ben çalşyorum ve en doğal hakkım olarak işime yakın olmak istedim. Benim işimde kendi aileme yakın olunca olay çıkardılar. önce istemediler sonra babam kız vermem diyince zorla tuttular bir ev fakat sonraki süreç bizi ayırmak için herşyi yaptılar. erkek tarafının ailesi

it ürür kervan yürürdü bee tatlım.benimkisi de nikah gunu ipler koparırım demişti.sonra eşime karını alıp gelip el öptürseydin her şey unutulurdu dedi.

Sizi neden istemiyorlardı?

yani şöyle beni aslında ailesi çok seviyordu başlarda ama kardeşlerim var iki tane kız öncelikle görümcelerim kardeşlerimle anlaşamadığ iiçin biribrilerini çok kıskandılar. iknci sebep ev ve düğn konsnda tatszlıklar yaşanınca kayınpeder nişanlıma hep o kızın sözün dışarı çıkmıyorsun diye muamele yapmaya başladı. ve nişanlım la resmen arama kayınpeder girdi herkesin kayınvalide olur bizde kayınpeder oldu.

it ürür kervan yürürdü bee tatlım.benimkisi de nikah gunu ipler koparırım demişti.sonra eşime karını alıp gelip el öptürseydin her şey unutulurdu dedi.

yani gururum çok kırıldı ben babamdan böyle hakeretler duymadım adam bana ağıza alınmayacak sözler sarfetti sırf görümcelerimin kıskançlık krizleri yüzünden .

Yazdıklarınıza göre çok müdahaleci bir aileymiş. 3 yıl zarfında bunu fark etmiş olsaydınız keşke... Ayrılmanız iyi olmuş gibi görünüyor. Önünüze bakın, kim bilir daha neler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…