nişanı attım ama onu hala seviyorum :/

Kesinlikle ole bizim kayinvalidede dugun istiyodu ben esime kactim sonra ailemle baristin ama dgun istemedim cunku hersey aileme kalcakti sanki bi tek onlari cocugu evleniyomus gbi elde avucta yok bide onlar istedi diye eglence yapamam dedim ben bide kacinca bikac olay yasadim onlarla gorusmuyorum evlendgimden beri eee farkli sehirlerdeyizde cocugumu bile gostermiyorum saolsun esimde anlayisla karsiliyo hic biseyime karismiyo yani bendeki sans sanada gelse dene dicem ama durumlari bilmiyorum tam olarak akisi birak olcagi varsa her sekilde oluyo
Teşekkür ederim saolun .ben onun için çok savşatım çok sabrettim hani gördüğüm davranışlar bir değil iki dğeil aileme bile anlatmazdımki onu ve ialeisni kötülemesinler diye. Hep susmayı terch ederm demekki benim onunla yuva kurmamam gerrkmişki 2 hafta kala bitti . Hayırlısı artık o koşsun çabalsın değilmi düzeltecğne inanırsam tekrar denerim. Ki.böyle bişi.olmayacak. Sanırım artık bu deftwri kapatmak en doğrusu.

Unutursun zamanla..
herşeyin hayırlısı. .

"Olmadı diye üzüldüğün şeye gün gelir Şükredersin. ."

Hayırlısı olsun . .

Kesinlikle ole bizim kayinvalidede dugun istiyodu ben esime kactim sonra ailemle baristin ama dgun istemedim cunku hersey aileme kalcakti sanki bi tek onlari cocugu evleniyomus gbi elde avucta yok bide onlar istedi diye eglence yapamam dedim ben bide kacinca bikac olay yasadim onlarla gorusmuyorum evlendgimden beri eee farkli sehirlerdeyizde cocugumu bile gostermiyorum saolsun esimde anlayisla karsiliyo hic biseyime karismiyo yani bendeki sans sanada gelse dene dicem ama durumlari bilmiyorum tam olarak akisi birak olcagi varsa her sekilde oluyo
Durumlar karışık benim sevdiğim insan önce biraz olgnlaşmalı deediğinz gibi zamana bırkcm kısmetse gelir napım artık

X