Ayrıca ailenizin zihniyeti de çok pis.ailem ben güvenemiyorum terörist memleketi vs dediler
Kendisini seviyorum ama moralimi bozuyorlarMemleketi doğu dediğiniz adam muhtemelen dağda terörist avlıyor. Annenizin bakış açısı bazı noktalarda çok çirkin. Niye annenize hediye alsın ki? Siz kayınvalidenize alıyor musunuz? Ha eğitim denklik dese belki haklı deriz fakat takıldığı noktalar mantıklı değil. Eğer bunlar kafanızı karıştırıyor ve sizi etkiliyorsa sizde bu işi uzatmayın. Ve kim olursa olsun annenizle konuştuğunuzu karşı tarafa aktarmayın.
Bu kadar etkileniyorsaniz o da sağlıklı degil. Diyelim evlendiniz her olumsuz yorumda böyle modunuzu düşürüp ayrılık mi düşüneceksiniz?Kendisini seviyorum ama moralimi bozuyorlar
Haklısınız bu konuda bu tür şeylerde ne yapmalıyımBu kadar etkileniyorsaniz o da sağlıklı degil. Diyelim evlendiniz her olumsuz yorumda böyle modunuzu düşürüp ayrılık mi düşüneceksiniz?
Sınır çizin. Mesela ilişkinizde olan herşeyi annenize dahi anlatmayin. Ben 4 senelik evliyim. Aramızda geçen en ufak bir sorunu bile anlatmadım. Cozemedigim noktada elbette farklı bakış açısı isterim fakat ilişkide sorunları 2 kişinin çözmesi, ilişkiyi 2 kişinin yürütmesi daha sağlıklı her zaman. Anneniz fazla müdahil. Elbette kızınin geleceği ile alakalı fikri dusuncesi olacak. Hatta engel olmakta isteyebilir ama bunun gerekçeleri çok kötü. Mesela dese ki eğitiminiz eş değil kültürlerimiz uyumsuz kızım biraz daha düşün, burada herkes annenize hak verirdi. Ama anneniz direkt insanları terörist diye yaftaliyor, koca kızını dövüyor, kızının ilişkisini domine etmeye çalışıyor. Burada sağlıksız olan annemizin tavri. Annenize set çekmeniz gerekiyorHaklısınız bu konuda bu tür şeylerde ne yapmalıyım
Doğulu olduğu için tartışma onlarda uzar vs diyor dövme meselesine gelince evet dövüyor karşı koyunca da sinir küpüne dönüşüyor o yüzden boks torbası gibi kendimi feda ediyorumSınır çizin. Mesela ilişkinizde olan herşeyi annenize dahi anlatmayin. Ben 4 senelik evliyim. Aramızda geçen en ufak bir sorunu bile anlatmadım. Cozemedigim noktada elbette farklı bakış açısı isterim fakat ilişkide sorunları 2 kişinin çözmesi, ilişkiyi 2 kişinin yürütmesi daha sağlıklı her zaman. Anneniz fazla müdahil. Elbette kızınin geleceği ile alakalı fikri dusuncesi olacak. Hatta engel olmakta isteyebilir ama bunun gerekçeleri çok kötü. Mesela dese ki eğitiminiz eş değil kültürlerimiz uyumsuz kızım biraz daha düşün, burada herkes annenize hak verirdi. Ama anneniz direkt insanları terörist diye yaftaliyor, koca kızını dövüyor, kızının ilişkisini domine etmeye çalışıyor. Burada sağlıksız olan annemizin tavri. Annenize set çekmeniz gerekiyor
Şu yaşımda saç rengi kıyafet ayakkabı bunları tek almama izin vermiyor ben bunları beğendim sende bunları alcaksın diyorSınır çizin. Mesela ilişkinizde olan herşeyi annenize dahi anlatmayin. Ben 4 senelik evliyim. Aramızda geçen en ufak bir sorunu bile anlatmadım. Cozemedigim noktada elbette farklı bakış açısı isterim fakat ilişkide sorunları 2 kişinin çözmesi, ilişkiyi 2 kişinin yürütmesi daha sağlıklı her zaman. Anneniz fazla müdahil. Elbette kızınin geleceği ile alakalı fikri dusuncesi olacak. Hatta engel olmakta isteyebilir ama bunun gerekçeleri çok kötü. Mesela dese ki eğitiminiz eş değil kültürlerimiz uyumsuz kızım biraz daha düşün, burada herkes annenize hak verirdi. Ama anneniz direkt insanları terörist diye yaftaliyor, koca kızını dövüyor, kızının ilişkisini domine etmeye çalışıyor. Burada sağlıksız olan annemizin tavri. Annenize set çekmeniz gerekiyor
Sizin Nisan atmaktan daha önemli bir sorununuz var. Ne demek bu yaşta kadına şiddet uygulamak? Annemizin tedavi olması gerekiyorDoğulu olduğu için tartışma onlarda uzar vs diyor dövme meselesine gelince evet dövüyor karşı koyunca da sinir küpüne dönüşüyor o yüzden boks torbası gibi kendimi feda ediyorum
onlar doğulu abim annem onlarda boşanma da olmaz
Bunları da sizi darp eden doğulu olmayan anneniz ve şiddete dur demeyen ve yine doğulu olmayan abiniz söyledi değil mi ? Nişanlınızla ilişkinize devam edersiniz veya etmezsiniz bilemiyorum ancak öncelikle ailenizle olan ilişkinizi gözden geçirin derim.ailem ben güvenemiyorum terörist memleketi vs dediler
kendisi asker sözleşmeli çalışıyor jandarma
Ne demek terörist memleketi, tüm teröristler doğudan mı çıkıyor, bizim batıdan da çıkmıyor mu terörist? Devlet güvenlik soruşturması yapmadan mı sözleşmeli asker yapıyor sanıyorsunuz siz?ailem ben güvenemiyorum terörist memleketi vs dediler
Evet her ay eve 4.5 milyar veriyorum bir senedir çalışıyorumBende çocuğa üzüldüm. Annenizden kurtulmak mümkün bişey olsaydı ondan kurtulun derdim.
Siz annenize bu kadar taviz verirken hiç bir iliskiniz mutlu sona ulaşmaz.
Kadın stres torbası gitmesin istiyor. Bence siz maddi olarak da yardım ediyorsunuz
Anneniz, maaşınızı yemek istediği için evlenmenizi istemiyor olabilir mi?Evet her ay eve 4.5 milyar veriyorum bir senedir çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?