Nişandan beri olan olaylar

Evet zaten dediginiz gibi olmaliydi. Nisanliniz ben konusacagim deyip, size ailesinin tepkisinden bahsetmeden guzellikle anlatmaliydi. Bahsettigim olgunluk bu iste, bu konu yuzunden aglamasi yersizbir tepki. Bu isler aceleye gelmez. Nisan suresini uzatip gozlemleyon. Aileleri karıştırmayalım demis ya sozunu tutacak mi ona bakin

Uzak dur bu aile kendilerine köle gelin arıyor, vur kafasına al ekmeğini biri değilsin, bu da onları hayal kırıklığına uğratmış, nişanlın da sünepenin teki , evlenirsen seni çok ezdirecek...

Evet kira öder gibi ödenecek zaten ben suan çalışmıyorum yüksek lisans falan yapıcam bunu biliyor ailesi
Yarın "Ailem bizim yüzümüzden borca girdi, yardım etmemiz lazım. " a dönecek olay. Hele bi evlenin. Şimdi esip kükremesine kanmayın, sonraki hayal kırıklığı fena oluyor.

Nisandan sonra geçen 3 ayda ben cirkeflik yaptım ailemi ara falan demedi annesiyle arada konusuyorduk sadece ocakta telafi icin gelecek dedi bende yüzük atınca bu oyuncak yapmıs oğlum demiş.O da kendine göre haklı ama bastaki tepkileri asla normal değil nişanlımda herkes kendi yerini bilsin anne o zaman siz parayı verin belki biz o parayla gezeriz düğün yapmayız dedi bunları da diyo.Hatta çok eskiden dermiş ilerde ben size köle almıycam anne benim eşime saygı duyacaksınız bunları biz arkadasken anlatmıstı bana.Annem de cocuğu ailesnin yanında cok düsürdün dedi abim dedi bana nişanlım haksız olsam ve yüzük verse yine yüzüne bakmam cocukta iyi sabır varmıs dediler kısacası herkes bir sey diyor ben kendim gözlemliyoruk bugüne kadar yaptıklarına bakıyorum

Yarın "Ailem bizim yüzümüzden borca girdi, yardım etmemiz lazım. " a dönecek olay. Hele bi evlenin. Şimdi esip kükremesine kanmayın, sonraki hayal kırıklığı fena oluyor.
Her ihtimali düşündüm ama ben calısmadığım icin öyle bir sey olamaz kendi anneside diyor evlenince kese ayrılır biz size elimizden geldiğince göndeririz siz mutlu olun yeter falan.Ama benim suan düşümdüğüm nişanlım cok duygusal ben istedimki iki tarafta mutlu olsun ama yapamadım dedi yani bunun için psikoloğa göndersem tamam 1 sene uzatırız nişanı ama bi insanın kafa yapısı zor değişiyor.Zamanında ailesine gönderdiği paralar icin bile cok pişman kafamda soru isaretleri var onunsa takıldığı tek nokta bunlar yüzük atmayı gerektirecek konular değildi konuşabilirdik dedi.Bu en son atınca öğrendimki nişanlım nişandan beri babasını aramıyormus bunu bile benden bilmişler

Size laf tasimamasi gerekir. Ailesinin söylediklerini size aktarmamali. Bakin şimdiden aranizda mesafe oluyor. Ailesi konustugunda haksizlarsa onlari susturacak eger siz haksizsaniz sizi dizgunleyecek. Oyle dedilwr boyle dediler diye size anlatirsa cok sorun yasarsinix

Evet bunu konustuk herkes tamam dedi peki bu 1.5 yıl bi insanda değişime sebep olur mu sizce bana zaman kaybı gibi geliyor cünkü
Bir sene önceki benle şimdiki ben aynı değil. Tabii ki değişim olacak. Bu süreçte akışına bırakmayın ama. Evlilikle ilgili kitaplar okuyabilirsiniz. Bakışı açısı kazandırır size. Tek siz değil eski nişanlınız da okusun.

Evlenene kadar bu efeliği. Siz bi de evlendikten sonraki vicdan azabını göreceksiniz . Ailem benim yüzümden zora girdi, ailem benim yüzümden öyle böyle zırt vırt. İşiniz var. Şimdi bi evlensin de hele.

Evlenene kadar bu efeliği. Siz bi de evlendikten sonraki vicdan azabını göreceksiniz . Ailem benim yüzümden zora girdi, ailem benim yüzümden öyle böyle zırt vırt. İşiniz var. Şimdi bi evlensin de hele.
Vallaha bilmiyorum katip hanım zaten kararsızım Allah biran önce olmayacağı varsa tez zamansa bozdursun öyle bir sey cıkartsın ki karsıma mesela aldatsın zerre üzülmem ama o kadar merhametli duygulu bi adamki

Valla kusura bakmayın da o paspallikla sizi kimse kabul etmez. Bu beni olduğum gibi kabul etsinler değil pasaklilik saygisizlik cidden. Daha şimdiden bu sekildeyseniz evlenince ve çocuk yapınca ne kadar pasaklı olursunuz kim bilir.

Evet bunu kendi ailesi de 3 ay önce söylemişti ama bu huy değişir mi bilmiyorum normalde çok ketumdur ama ben yokken safa bağlıyor

Asıl okuması gereken o çünkü dengeyi kurması gereken o o yüzden terapist istiyoruz zaten ben de eslik ederim tabi ama diyorum evlilik böyle uğras verilmes gereken bir sey mi

Takı konusunda annesi ben set yapamam diyince nisanlım duyup geldi anne yapılcak o set o zaman yaptığınız hatalar icin fazladan yapmanız gerekir ben kredi ceker yaparım dedi annesin yanında bunu belirteyim

Nişanlıya bak sen.
Ne demek yapılacak? Anasıyla babasıyla o mu kazanmış? Daha kendi setinizi kendiniz alamıyorsunuz bir de atar yapıp yüzük atıyorsunuz.

Benim güzelimin kolları dolacak dedi, bu da size hoş geldi öyle mi? Iyyy valla bu çocuk annesiyle nasıl böyle konuşabiliyor öküz ya.
Elbise mevzusu değil de benim dikkatimi hep bu takı meselesi çekiyor. Sanki ortada alınıp satılan bir mal varmış da altın üzerinden pazarlık yapılıyor. Mıç mış olmuş aile ilişkileriyle evliliğe adım atınca ileride mutlu olacaklarını sanıyorlar. Evlilik ciddi maddiyat gerektirir ve bunu siz ikiniz karşılayabilmelisiniz. iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor artık. 1 + 1, 50 metrekare ayrı bir evi (kayınbaba evi olmayacak, aile apartmanı olamayacak, aynı mahalle olmayacak) geçindirebilecekseniz evlenmeyi gündeminize alabilirsiniz. Şu ailelerin yakasından da bi düşün artık yaa!!!

Ailesine yardım eden (ihtiyaçları varsa başka) hödük oğlan verdiklerini geri alacakmış da altın olarak takılacakmış, yetmezse kredi çekilecekmiş. A aklnbasindamisenin siz de çok fevrisiniz. Bu iş yürümez bence.

yle elbise giymişsin icin full gözükmüş neden dikkat etmedin dedi be
Şimdi arkadaşım. Öncelikle insanlar tabi ki misafir geldikleri evde az çok özen göstermiş ev sahipleri görmek ister. Ama bu demek değil ki böyle çıkmış yerden yere vuralım. Saçmalamışlar. Elbiseye gelince böyle bir konuyu bir kayınpederin seninle konuşması dahi çok saçma bence böyle şeyleri kayınvalide uygun bir dille ifade eder. Niyetini anlayınca da susar olay kapanır. Ne demekmiş ayağına gidip yok özür dilemek, yok bilmem ne. Yok almayız. Nişanlının sana saçma sapan ağlamasına gelince. Ailesi ile araya sınır koyamayıp, şöyle olmuştur bile diyemeyen, ikna kabiliyeti ve ailesi söz söylediğinde sıfır bir insan bu boşver yol ver daha iyi. İsterse ölsün bitsin değişmez. Sürekli yalama gibi yüzük atıp durman da çok saçma olmuş bir kerede yol verip bırakman gerekirdi. Haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Evlensen de bu evlilikten hayır gelmez. Gelecekte seni anne babası ve seninle arada kalıp duran saçma sapan bir koca. Her an kendilerini mağdur gösterip senin yüzük atmalarını yüzüne vurup üste çıkacak bir kaynana, kayınpeder seni bekliyor. Ne kadar dayanabilirsen artık. Kendine yazık etme.

Zamanında bunun icin vermiş zaten para ilerde oğlumu yatırım yapmak icin benim yerimde baskası olsa yüzüne bakmazdı fevri olmam normal değil mi ben yine iyi sabrettim dillere destan bir evlilik teklifi etti bu arada 1+1 daire almayı düşünüyor

Birincisi kıyafetine kimse karisamaz ama beyaz elbise giyiyorsan özellikle tesettürlü isen çok hassas olman lazım.Kusura bakmayın aceleye geldi.Farketmedim diyebilirsin.
İkincisi sürekli yüzük atman karşı tarafa istemediğini belirtir. Çocuk oyuncagina cevirmissiniz.Herseyi 10 ay kısa zaman değil.Siz burada çakışmanizin sebebi aileler eğer seviyorsan annesinin babasının dediği bir kulagindan çıkıp bir kulağından girecek.Ben böyle tecrübe ettim.Umursuyormus gibi yap eşine nisanlina şikayet etme.En ufak kavgada ayrilacaksaniz işiniz zor.Simdi yüzük çıkarmak kolay olur da.Yarin boşanmak kolay olmaz.Cocuk olur annenin evine bile zor dönersin.

Evet herkes sizin dediğinizi diyor şikayet etme umursama bir süre sonra susar falan ama ben kapı gibi beni savunan bir es istiyorum benim abilerim öyle mesela.Yorumları okursanız coğu kişi ayrılın demiş bilmiyorum kafam o kadar karısıkki herkes birbirimize cok benzediğimizi falan söylüyor kız kardesi siz birbirinizi tamamlıyorsunuz diyo ama olanlara bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…