Nişandan beri olan olaylar

İkiniz doğru insansanız da yanlış zamanda nişanlanmışsınız. Hala çocuksu hareketleriniz var ikinizde de. 98li kuzenim var, bayramda misafirin yanına pijama veya eşofmanla çıkar. Misafire hakaret gibi. Yeni neslin rahatlığı ve saygısızlığı beni benden alıyor. Dedikoducular gibi eski nişanlınızın laf taşıması da itici. Ağlamasına değinmeyeceğim bile. Yalama yapan yüzük takıp çıkarma da aynı şekilde.

Açık yazayım, erkek kardeşim olsa evliliğine onay vermezdim. Kız kardeşim olsa da ailemi karşıma alırdım.

Takı konusunda annesi ben set yapamam diyince nisanlım duyup geldi anne yapılcak o set o zaman yaptığınız hatalar icin fazladan yapmanız gerekir ben kredi ceker yaparım dedi annesin yanında bunu belirteyim
Nişanlıya bak sen.
Ne demek yapılacak? Anasıyla babasıyla o mu kazanmış? Daha kendi setinizi kendiniz alamıyorsunuz bir de atar yapıp yüzük atıyorsunuz.

Evet ama ben bilerek yapmadım ki nişan kıyafetimi 3 ay öncesinden almıştık o kadar özendik ama tanıstığımız gün bilmiyorum hiç düşünemedim verdikleri tepkide bu daha tanısma günü bunu giydi bizi hiç önemsemiyor oldu
Ama önemsemiyormuşsunuz işte. Bilemiyorum, bu konuda onlar haklı.

İkiniz doğru insansanız da yanlış zamanda nişanlanmışsınız. Hala çocuksu hareketleriniz var ikinizde de. 98li kuzenim var, bayramda misafirin yanına pijama veya eşofmanla çıkar. Misafire hakaret gibi. Yeni neslin rahatlığı ve saygısızlığı beni benden alıyor. Dedikoducular gibi eski nişanlınızın laf taşıması da itici. Ağlamasına değinmeyeceğim bile. Yalama yapan yüzük takıp çıkarma da aynı şekilde.

Açık yazayım, erkek kardeşim olsa evliliğine onay vermezdim. Kız kardeşim olsa da ailemi karşıma alırdım.
98 liyim bende bu sürecten sonra napmalıyım sizce ben cok dik kafalı biriyim kabul ediyorum ama baskası icin kendimi değiştirmek gibi geliyor bu bana beni olduğum gibi kabul etsinler istiyorum.Nişanlım dedi bu sene birbirimizi tanırız acelemiz yok nasıl istersen öyle diye

Babasını neden almadık çünkü doğu kafası erkeksiz eve gelmez diye yoksa bizlik sorun yoktu ben neden yüzük attım bi kıyafeti bu kadar büyüttüler acaba ilerde karısırlar mı eşim onların lafına gider mi gibi tonla soru isareti olustu kafamda.Buraya gelirken çok yüksek beklentiyle gelmişler instagramdaki fotoğraflarını ben kendi telefonumda saklıyordum dedi annesi ama böyle giyindiğini görünce çok afalladık dedi.Zamanında sevgilim ailesine göndermiş kazandığını bunlarda kurban bayramında satıp oğluna verecek parayı nişanlımda üzerine kredi cekip ödemesine devam edecek

SIz evlenmeyin ciddiyim. Ben size ne istediginizi iyi dusunun diyorum siz bana nisanlinizin kredisini anlatiyorsunuz. Neyse kolayliklar dilerim.

SIz evlenmeyin ciddiyim. Ben size ne istediginizi iyi dusunun diyorum siz bana nisanlinizin kredisini anlatiyorsunuz. Neyse kolayliklar dilerim.
Ben ne istediğimi biliyorum cünkü bugüne kadar evlilik düşünmedem 30 a kadar evlilik yapmam diyordum onun beni sevdiğinden ve kendimden emin olmasam bunca seyi yasamaz kestirip atardım zaten.çünkü nişanlımdan önce karsıma maddi olarak ya da manevş olarak çok iyi insanlae çıktı ama asık olmak istediğim icin reddettim hep

Ben ne istediğimi biliyorum cünkü bugüne kadar evlilik düşünmedem 30 a kadar evlilik yapmam diyordum onun beni sevdiğinden ve kendimden emin olmasam bunca seyi yasamaz kestirip atardım zaten.çünkü nişanlımdan önce karsıma maddi olarak ya da manevş olarak çok iyi insanlae çıktı ama asık olmak istediğim icin reddettim hep

Iyi madem ki ne istediginizi biliyorsunuz o zaman konunun amaci ne?

Iki cocugun evcilik oyunu gibi anlattiklariniz. Iki gardırop elbisem var, buna ragmen halam ailelerin tanismasinda bana 3 tane elbise getirmisti. Yüzükler atiliyor, nisanliniz sadece agliyro, aileler konusup duruyor. Nisanlilik süresini uzatin siz. En az 1.5yil nisanli kalın.
Evet bunu konustuk herkes tamam dedi peki bu 1.5 yıl bi insanda değişime sebep olur mu sizce bana zaman kaybı gibi geliyor cünkü

Bu geldiğinde kadın bir sey yapmadı Allah var hatta kv dedi ben set yapamam nişanlım dediki anne benim güzelimin kolları dolacak gerekirse kredi cekicez yapıcaz dedi annesnin yanında dedi bunu bu kızın suan bi bileziği var onu bile bana vermeye güveniyor dedi
Benim güzelimin kolları dolacak dedi, bu da size hoş geldi öyle mi? Iyyy valla bu çocuk annesiyle nasıl böyle konuşabiliyor öküz ya.

Bu geldiğinde kadın bir sey yapmadı Allah var hatta kv dedi ben set yapamam nişanlım dediki anne benim güzelimin kolları dolacak gerekirse kredi cekicez yapıcaz dedi annesnin yanında dedi bunu bu kızın suan bi bileziği var onu bile bana vermeye güveniyor dedi
O kredileri siz ödeyeceksiniz sonra, çok yükselmeyin isterseniz.

Bu iş olmaz ilerde her sorunda ayrılıp barışacak mısınız yoksa birlikte ağlayacak mısınız

Gozlemlemis olursunuz davranislarini. Hem biraz daha olgunluk gelir. Anlattiginiz seyler ikinizinde toylugundan kaynaklaniyor.
Panda hanım haklısınız ben zaten sivri biriyim kendimi ezdirtmeyen her zaman haklıyı savunan bi tip olduğum icin bunlar oldu ama ben nişanlımın yerinde olsam kıyafet mevzu yapan ailese giderseniz gidin derdin ya da bu olan olayı nişanlıma tasımazdım ailene ben konusucam siz karısmayın der sustururdum.Ben beklerim bir sene o da sorun değil zaten benim planım nişan için önümüzdeki nisan ayıydı ama kendi ailes çok hevesli olduğı icin biran önce gelmek istediler cünkü evlenmesini cok istiyorlarmıs nişanlımın benden önce sevdiği varmıs uzaktan.Kimseyi beğenmiyor sevmiyor diye evlenmeyecek diye benim fotoğrafımı görünce kp havalara uçtum dedi sen de öyle görünce dilim tutuldu dedi

X