Nişandan beri olan olaylar

Sadece kadınlar geldiğinde beyaz elbiseyi giyip, kayınpeder geldiğinde eşofman giyseydiniz konu çözülüyormuş

Allah'ım sen koru tobeler olsun ya.
Özel günde tabiri caizse görücüye cikicaksiniz eşofmanla mi cikiyosunuz? Hiç mi uyaran çıkmadı? Bu nasıl bi akıl tutulması? İnsan misafir gelse bile o şekilde dolasmaz hem kendine hem karşıdakine saygısızlık baştan sona falso 1,
Aileyi tanımanız lazım on aylık sevgilinin evleneceğin insanın aile yapisini kafa yapısını bilmeyerek iç gösteren birşey giymissiniz ki bence yine özensizsiniz bu 2
Nişanlıniz çok pasif sanki ilişkide roller değişmiş bu 3
Ve sizin yapınız normal gelmedi bana her lafa yüzük atacak kadar neyse kinamiyorum ama sizde normal değilsiniz bence çocuk bikmakta haklı dusunce yapısı ben nelerle uğraşırken o sürekli yüzük atıyor şeklinde olduğuna eminim. Geçmiş olsun umarım bidahakine insanlar karşısında kendinize ve onlara özen göstermeyi öğrenirsiniz buda 4

Sizde de hatalar var görümcemle kaynanamla ilkkez yüz yüze gelcem tanışmaya gelecekler eşofman giyicem olacak iş değil bence. Üstüne babasının aile büyüklerinden olduğu tanışma gününde tesettürlu olduğunuz halde beyaz iç gösteren bir elbise giymissiniz kim olsa rahatsız olur sonuçta kimse ilk görüşte kimsenin içini tanımaya gelmiyor dış görünüşnuzu ilkkez görüp tabiki değerlendirip konuşacaklar. Bende olsam gelinim bukdr özensiz dikkatsiz olsun istemem herkes kızının yanına yakışan bir damat isticegi gibi erkek tarafı da öyle bir gelin ister. Hatalar karşılıklı yapılmış ama bana siz baslatmssnz gbi geldi. Sonrasında da kendinizi doldurup doldurup ikidebir yüzük atmak saçmalık olmuş bende olsam bunun niyeti belli her şeyde byle ayrılıp yüzük mu atck dye oğluma istemezdim şahsen kusra bakmayın lütfen.

Biraz sakinleşin siz gözlem yapın bakalım hem nişanlınıza hem ailesine karşı ve evlilik için acele etmeyin lütfen.

Nişanlınız yontulmuş ama ailesi tam bir ataerkil aile yapısına sahip ama modern görünmeye çalışan sinsilere benziyor.

Soğuduğunuz adamla, neden tekrar barıştınız ? Bu kez neyin farklı olacağını düşünüyorsunuz ?

Yaşanan bu kadar olaydan sonra, ilişkinizi evliliğe taşımak istediğinize emin misiniz ?

Siz 24 yaşındaymışsınız.Nişanlınız kaç yaşında ve adam neden sürekli ağlıyor gibi duruyor ?

Bu en son yüzük attığımda ya o kız ya biz durmadan yüzük atıyor sen hala kapısındasın demişler 4-5 gün mutlu olamayız artık inancımı kaybettm dedi ben de en son tamam dedim ama arabadan inerken devam edelim ama aileler isin icine girmesin dedi nişanlım annesiyle gitmeden yemeğe geldiler annesi anneme bunlar ayrılmaz falan dedi bilemiyorum hiçbir sey bilemiyorum burdaki yorumları gördükçe kalbim daha da ağırlasıyor baka bugüne kadar ki emeklerini de gördüm anneci diyemem objektif bakıyorum çünkü geçen hafta annesne biletine alıyorum memleketine git anne senin yüzünden aramız bozuldu demiş annes dedi bunu ben cocuğumu tanıyamıyorum falan

Annemle ilgili düşüncelerini annesine söylemesi beni soğuttu yoksa onu seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum hergün benim yanıma geliyor annesi burdayken dahi gelmişti kendisi balık burcu bilmiyorum kız kardeside abim asırı duygusal bi adam demişti 26 yasında martta 27 ye girecek

evlenince aynı durum olmaz ama birden anneci kesilirler. Bir kere bitmiştir tamam defalarca defalarca uğraşıp durmayın. Evlenince izinde vs gideceksiniz bayramda gideceksiniz yanlarına rahat edecek misiniz?

Tesekkür ederim haklısınız bu konuda ama bu kadar büyük tepki vermelerini gerektirir miydi diyorum

Biraz gözlemliyorum mesela nişanlım geçen bize geldiğinde hastaydı uyudu bunlar gideceklerdi annesi bizim yanımızda öperek uyandırmak istedi annesini baya tersledi ben de sasırdım gıcıklık yapma annw kaç kez sevmediğimi söyledim dedi
evlenince aynı durum olmaz ama birden anneci kesilirler. Bir kere bitmiştir tamam defalarca defalarca uğraşıp durmayın. Evlenince izinde vs gideceksiniz bayramda gideceksiniz yanlarına rahat edecek misiniz?

sana karşı da böyle olabilir

Nişanlım aileler az görüşsün dedi biz de senle aile danışmanına gidelim bir sey alınırken aileler değil ikimiz alırız dedi böyle bir çözüm sundu

Siz nisanlinizin cozumunu bir tarafa birakin ve oturun sakin kafa ile tekrar bir dusunun. Bu yola devam edecek misiniz yoksa bitirecek misiniz bunun kararini verin. Siz defalarca yuzuk atmissiniz ve hala kararsizsiniz ki bu konuyu acmissiniz. Madem kararli degilsiniz o yuzugu neden tekrar taktiniz?

Ben sizi de pek anlayamadim. Neden derseniz sevgiliyken sevgiliniz size gelip gidiyor ama sizinkiler gelmeden babasini eve almiyorsunuz. Sizinkiler geliyor sonra hop isteme icin baska ev tutuluyor. boylesine ozel bir gunde ne giyeceginizi onceden planlamamissiniz. Butun bu olanlardan sonra annesi size kalmaya geliyor onu agirliyorsunuz falan degisik bir hikaye.

Baştan sona saçmalıklar silsilesi. Nişanlın ve ailesi az değiller. Ama senin de onlardan aşağı kalır yanın yok. Adamın ayağı taşa değse yüzük atacak pozisyona gelmişsin. Birbirinizden kurtulun.

Hatalar silsilesini siz başlatmışsınız.
Tanışmaya geliyorlar, son yarım saat alelade bir elbise mi giyilir? Ben işe giderken bile kıyafetimi birgün öncesinden hazırlıyorum.
Aşamıyorsanız tekrar barışmayacaktınız, kimse sizin problemli ruh halinizi çekmek zorunda değil. Habire yüzük çıkaran, evlenince evden kovar diye düşünmüş olabilirler, ki haklılar. Annenizde patavatsız.

Babasını neden almadık çünkü doğu kafası erkeksiz eve gelmez diye yoksa bizlik sorun yoktu ben neden yüzük attım bi kıyafeti bu kadar büyüttüler acaba ilerde karısırlar mı eşim onların lafına gider mi gibi tonla soru isareti olustu kafamda.Buraya gelirken çok yüksek beklentiyle gelmişler instagramdaki fotoğraflarını ben kendi telefonumda saklıyordum dedi annesi ama böyle giyindiğini görünce çok afalladık dedi.Zamanında sevgilim ailesine göndermiş kazandığını bunlarda kurban bayramında satıp oğluna verecek parayı nişanlımda üzerine kredi cekip ödemesine devam edecek

Evet ama ben bilerek yapmadım ki nişan kıyafetimi 3 ay öncesinden almıştık o kadar özendik ama tanıstığımız gün bilmiyorum hiç düşünemedim verdikleri tepkide bu daha tanısma günü bunu giydi bizi hiç önemsemiyor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…