Nişandan beri olan olaylar

Bak bende nişanlıyım resmi nikahim var ben haziranda nisanlandim.Ekimde nikah tekrar haziranda düğünüm var.Birde erken nikah asla kıyma.Kayinvalidemden çok çektim.Karsindaki insanı şöyle düşün.Surekli annene babana laf söyleyen biriyle yapabilirmsin.Annesi babası ne kadar kötü olsada en az anne babasıyla 20 30 senelik geçmişi var.Kimse anne babasını silip atamaz.Sessiz ve sakin ol.Yavas yavaş susacaklar ve eşin seni savunacak ama bu kendini ezdir demek değil.Yeri geldi mi savun annesini babasını lafa katmadan 3 ncü kişi araya girmeden nisanlinla.tartis.Birde dua et namaz kıl kuran oku özellikle bakara suresini devamlı oku ki huzurunuz olsun İnşallah.

Haklısın bunları ben cok geç farkettim annem de diyor kızım nişanlın seni savunuyordu sen en son geldiğinde yüzük atarak haksız durumuna düştün diye ama burdaki yorumlarıds okuduk kafam daha çok karıstı

Kapalı bir insanım. Ama babası kıyafetten içi gözüktü, ayakta yedi diye benimle ayrılacak adamın suratına bakmam. Madem öyle bir durum vardı evde sizi uyarsaydi nişanlınız. Ne garip tavırlar anlamıyorum. Nişanlınız babasının kuklası bu işten hayır gelmez bence.

Suan devam ediyoruz ama ilerde karısırlar mı birseyler karsıma cıkar mı diyorum

Nişanlım ayrılmadı ben atmıstım yüzüğü

Altının gramı şu anda bin lirayı geçti. Yok artık diyorum. Söyleyeceklerim bu kadar.

Nişanlım altın konusunda bize fazla isteyin demişti kendisi zamanında cok verdim falan demişti bide evlenmeden nişanlım verdikleri parayla kendi adına ev alacak
evlerden ırak bir evlat.
tam besle kargayı oysun gözünü. verdiysen verdin amma çetelesini tutmuş. evlatsın sen ya, hiç mi o ananın babanın üzerinde hakkı yok.
yok hala kardeşini uyarıyormuş da, ben verdim sen kendin yatırımını yap diye.
demek bu kızın kolları dolacak, hatta cezalısınız daha da çok alacaksınız dedi küçük enişte.
senden büyük kızım var. bu çocuk anasına danasına nasıl davranıyorsa, ilerde sana da aynı davranacak.
konuya dönersem bu iş olmaz, herkes külliyen hatalı.

Zamanında öyle anlasmıslar ben annesiyle babasıyla konustum tek korkum ilerde ailesi sacma sapan seylere karısır mı eşim onların lafına gider mi

Ever normal dese askim annem hasta bi ziyaret et istersen zaten giderdm
Ya nişanlın çok arada kalmis bence sen tepkini muhakkak koy bu aile yoksa çok işine karışır ama kendini depresyona sokup ilaç kullanacak kadar değil yazık mi değil canına . Bunu Nisanliyken ve evliliğin ilk üç ayı artık sinir krizi geçiren biri olarak söylüyorum deymezler. Lafını sok geç . Kimseyi alttan almak zorunda değilsin ama nisanlini ve kendini uzerek değil . Açık açik ailesine karakterini göster

Sizinki aile tanışması değil resmen şampiyonlar ligi olmuş. Çeyrek finalde eşofmanla geçmiş yarı finalde beyaz elbisede elenmişsiniz. Çok saçma sapan tripler ve tavırlar... Bitirin gitsin fazla yüz göz olunmuş hayır gelmez bu ilişkiden

Zamanında öyle anlasmıslar ben annesiyle babasıyla konustum tek korkum ilerde ailesi sacma sapan seylere karısır mı eşim onların lafına gider mi
Gidebilir giderse bosanacagini baştan söyle istemiyorsa şimdiden gitsin ailesi çok manipülasyoncu belli ki yok bana birşey olursa falan babası biraz sussun

Herkese İyi aksamlar hemen konuya gireyim.9 aydır düzenli giden bir ilişkim var,sevgilim spor salonuna yazılacaktı ben istemiştim dün bakmaya gittik.Benimle aynı salona yazılmak istiyor, ben de ona aynı salona gitmemiz sart değil dedim zaten cok sık görüşüyoruz ..Sana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dediBugün de kafe de bi arkadasıyla karsılastık benim yanımda oturuyordu sevgilim,arkadası da karsım da ortada masa var yani .İlk defa tanısıyorsun neden bacak bacağa atıyorsun sen kapalısın falan dedi.Adam zaten belden alt yanımı görmüyor.Sanki biraz fazla olmaya başladı gibi bu bacak bacağa atma mevzusu çok uzadı 1-2 gün engeli kaldırmamayı , konusmamayı düşünüyorum ben haklı değil miyim ? Siz olsaydınız napardınız

bak bu konuyu ağustos ayında açmışın. burada seni uyardıklarında, herkese de atar gider yapmıştın. bu çocuk ailesinin aynısı olacak. sana da ailesine davrandığı gibi davranacak.

Devam etmek vakit kaybi. Annelerin de aralari bozulmus. Boyle bir omur gecmez. Huzur gitmis geri gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…