Nişandan beri olan olaylar

Bu konuyu biz çözmüştük yalnız

Ben de nişanımda beyaz elbise giymiştim altında astar vardı hiçbi tarafım görünmedi, altında zıbın vardı diyorsunuz ne kadar görünmüş olabilir ki?
Göründü diyelim, büyük dediğin ayıbı kusuru görmezden gelir, üstünü örter, usulünce halleder meseleyi.
Telefonda bu olayı size ağlayarak anlatan nişanlı kişisi o kadar komik geldi ki, ben olsam dakkasında soğurdum.
Ne ağlıyorsun şapşal adam, krizi yönet işte.

Sonrası ise daha bomba. Aileyle konuşup ikna edip nişan yaptırıp akşamına yüzük atmak nasıl bir kafa allahım =)))
Anneme git dedi yüzük attım, su içti yüzük attım'a dönmüş olay.
Cennet mahallesine çevirmişsiniz en güzel en heyecanlı zamanlarınızı.

Annenizin karşı tarafı arayıp "kına yak" demesi zaten akıllara zarar.
Ben annemin bu ifadeyi cümle içinde kullanacağını asla hayal dahi edemiyorum. Hele de dünürüne. Ne kadar ayıp.
Hem kadın neden kına yakıyormuş canım.

Anneniz ister miymiş acaba oğlunu maymuna çeviren, iki de bir kafasına yüzük fırlatan bir gelin ? Konudaki en normal insan o kadın bile olabilir.

Oğlunun mutluluğu konusunda endişeleri olabilir asıl sorun aralarında konuştukları her mevzuyu ıncığına cıncığına (noktasına virgülüne) varana kadar size anlatan nişanlı. Hem ağlak hem gevşek ağızlı. Sizin de bütün dengenizi bozan bu adam.

Annesinin geldiği gün ilaç almıstım ben o gece annesini bırakıp bizde kaldı annesi aradı anne yanında olmam lazım nişanlımın dedi kapttı geldiği ilk gündü bu kadar anneci olsa bunu yapmazdı telefonunu bile annesi arayınca bazen acmıyoe ben diyorum ac diyw

Hep bir maddiyat.Ben burada hiç aşk göremedim.Seviyorum demişsiniz ama.
Nişanda olanlar fragman evlendikten sonra herşey daha kötü oluyor.

Evet ben annesine de hak verdim anneme de dedim yaptığın ayıptı anne biz haksızdık diye zaten annem nişanlımdan özürdiledi.Kv için bir sey demek istemyorum eski gelinlik bekliyor ama idare edilebilir bi kadın nişanlım normalde cok ketumdur bu ilk olay oluncs kimse diyemedimi bu kız zaten kapalı diye ben kardesinle o kadar konuştum benim giyimimi biliyor diyince zaten annemle kardesim babamı doldurdu diye ağzından kaçtı :) Bu olaylardan sonra ben isteme çiçeğimi atmıstım nişanlım tekrar aldı terapiste gidelim dedi .Kv nin sucu ise bu olanlar bize yansıdı ama siz anlasamıyorsunuza cekti ama birbirimizi ne kadar sevğimizi kv de gördü anneme dedi bunlar ayrılmaz bizi bosa üzüyorlar dedi güldü

Abi ayrıl diyenleri anlamıyorum, niye ayrılsınlar?
Ayrılıp 2 kişinin daha başını mı yaksınlar?
Başkalarının başını yakmadan toksik kızla zırıldak oğlan birbirini bulmuş ne güzel diye sevineceğiniz yerde ayrıl diye tavsiye veriyorsunuz.

Ayrılma bacım sakın. Bunlar senin mutluluğuna düşmanlar.

hani dedin ya, "tek korkum ilerde ailesi sacma sapan seylere karısır mı eşim onların lafına gider mi" diye, herkes özüne döner. değişmez. bir süre değişmiş gibi davranır.
neyse ben bu işin oluru zor.
Tesekkür ederim Beyzacım burdaki herkesin benim icin uğrastığını biliyorum annesi en kötü yanı fazla kıskanç dedi o zaman kş mevzu neden ayrı spor salonuna gidelim mevzusuydu yoksa spor salonuna gitmeme karısacak biriyle zaten yapamazsım suan ilerdeki 3 sene yurt dısına cıkıp kafa dinleyelim evlenip gidelim diyo annem hayatımı mahvetti ama senin annen de cok karıstı dedi terapiste gidim toplayalım alınması gerekenleri de biz alırız zaten ailemi de bayramdan bayrama görceksin saygı göster yeter dedi annelerimiz bu arada görüşüyorlar

Bu kadar öfkeniz niye anlayamadım tamam

Bu kadar öfkeniz niye anlayamadım tamam
Öfkeli değilim, gerçekten biri size ayrılın diyince savunmaya geçiyorsunuz ama geleceği var mı şu ilişkinizin?
Aynı yaştayız, toksik ilişki sağlıklı bir ilişkiye çevrilebilir mesela ben bunu öğrendim.
Ama sizde azim yok, nişanlınızda da vasıf.
Hiç utanmadınız mı anne güzelimin kolları dolacak derken? Annesine diyor yahu bunu, annesi ne kadar kötü olursa olsun benim yanımda öyle dese çok kötü konuşurdum nişanlıma. Siz resmen gurur duymuşsunuz.

ben oğlanın düşünce yapısını anlatmaya çalışmıştım beğenmediğin kp.le aynılar diye ama neyse...

Görür gururu ilerde o. Hele bi evlensinler. Başlayacak şövalyesi ailem benim yüzümden zora girdi diye zırıldamaya. Gelir konu açar artık, eşim altınımı istedi, kaynanam altınımı kesiyor, herkeşlerin gözü altınımda diye. Az olsun senin olsun. Ne lüzum var yüzgöz olmaya?

Ben neden gurur duyuyum ki bunun icin ikimiz birlikte terapiste gidicez ailelerimiz zaten görüşüyor biz zaten bir sey istemedk kendileri isteyin biz de adet diyince istedik tamam dediler konumuz altın değil ki biziz kendiniz diyorsunuz toksik ilişki cevrilebilir diye sizi de anlıyorum beni ve nişanlımı tanımıyorsunuz nişanlım ben varken ketum yüzük atınca o üzüntüden sacmalıyor bek de yeni tanıdım bu huyunu bilsem kendimi tutar vermezdim yüzüğü cok pişmanım babasından da özür diledim babası durmadan cıkwrtma o yüzüğü ben sizin düğününüzü de yapıcam birbirinize saygılı olun falan dedi

Para nişanlısınınmış güya.
Hayır kendi parasını biriktirmekten aciz birine de güvenilmez zaten.

Canım benim çevrilebilir ama nişanlılık süresini uzun tutarak, olaylar soğumadan şak diye evlenirseniz görürsünüz gününüzü ben size o kadar diyorum.

Katipçim ama altını biz istemedik kendileri bizde adet istemeniz lazım dediler benim suan bile altınım yok kendim verdim onla kurbanda getireceklerini söylediler tamam dedik onlar kendi arasında anlasma yapmıslar onların kültürde cocuk bekarken verirmiş ailede bunu yatırıp yapıp o parayla düğün yapıp ev alıyorlarmış burası benlik bi konu değil yani ben bir sey talep etmedim esyalo eve cıkalım bile dedim.Sevgilimle arkadasken bahsetmişti bu durumdan ben nişanlımla evlenmesemde ailes o parayı ona kurbanda zaten vereceklermiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…