Nişandan beri olan olaylar

Yok ne nisan atmis diye bisey mi kaldi bu devirde. Asiri yobaz ve cahil bi aile bu bence. Verilmis sadakan varmis. 3 gune bosanmak isteyecektin. O zaman da adin dula cikar diye korkutacaklardi seni. Omur boyu hapis gibi yasardin artik.

Yok ne nisan atmis diye bisey mi kaldi bu devirde. Asiri yobaz ve cahil bi aile bu bence. Verilmis sadakan varmis. 3 gune bosanmak isteyecektin. O zaman da adin dula cikar diye korkutacaklardi seni. Omur boyu hapis gibi yasardin artik.
Aynen öyle nasıl modern kendisi sözde hem ailesine uydurmaya calıstı beni bi taraftan da kendi ailesini beğenmeyen durmadan onları eleştiren bi cocuktu benim annem babam cok cahil cok gerikafalı diye ben çözemedim bu cocuğu

Cozmeye de ugrasma artik. Git bi fakir falan sevindir.
Aynen öyle herkesin dediği sana cok asık nasıl olur nasıl buralara gelir ama ben aylarca beni koruyamaz diye süphedydim yeminler ağlamalar ama görmüş oldum daha artık gelemezde kapıya Allah bana sabır versin ferahlık versin cok zor seyler yasadım dua edim bana olır mu

Güzelim Allah kurtarmış seni. Yat kalk şükret. İlişki ne kadar uzun olursa olsun aileye karışmadığın sürece kimsenin gerçek yüzünü göremiyorsun. Ben 6 yıllık sevgilimle nişanlandıktan 6 ay sonra nişan attım dayanamadım. O da başka memlekettendi, ve aileler de uyuşmamıştı yani, ve o da hep anacıydı.

Şimdi eşim kendi memleketimden. Çok şükür Kendi annesi ve benimle aramda hiç bir zaman denge problemi yaşatmıyor. KVmi de çok severim zaten pamuk gibi kadın maşallah.

Bu eski ilişkinden arın, biraz kendine zaman ver, kendini iyileştir. Allah karşına sevgi dolu, merhametli insanlar çıkarsın inşallah

Sevginize cok saygim vaar fakat evlendiginizde bu durumlar daha siddetli artacak muhtemelen bir kultur catismasi yasanmasi muhtemel ve kesin bence 2 kiside bu kadar yiprandiysa evlenmemek en mantiklisi tabi siz bilirsiniz. Nisan atin bosanmak daha zor

Amin insallah insanı dumura uğratan her sey rüya gibiyken birden bambaska olması aileler girene kadar tek bir sorun bile yoktu

Su hatali bu hatali demeye gelmedim.

Ama iciniz soguduysa nisani tekrarlamak, evlenmek vs her iki taraf icin haksizlik diye düşünüyorum.

Su hatali bu hatali demeye gelmedim.

Ama iciniz soguduysa nisani tekrarlamak, evlenmek vs her iki taraf icin haksizlik diye düşünüyorum.
Ayrıldım zaten zor da olsa ömür boyu 2.planda kalamazdın görmüş oldum onca verdiği söz aldığı cicek harcadığı emek bosaymıs anasının yanında ağzını acamayan insanla isim olmaz

Allahim ne korkunç insanlar. Keşke sikayet etseydiniz polise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…